Strang - hogy legyen szép

Strang – hogy legyen szép?

A társasházak, panelépületek lakóinak ismerős a strang kifejezés, ami a függőlegesen futó központi csővezeték rendszert jelenti. Ez a rendszer foglalja magában a csatorna, valamint a hideg-meleg víz csöveit, és a cirkulációs csővezetéket is.

Read more

2024 színe: a vidám és üde Peach Fuzz

2024 színe: vidám és üde

A nyomdaipart forradalmasító Pantone Intézet 25 éve minden évben kihirdeti az év színét. Céljuk, hogy minden alkalommal olyan színt választani, ami szerintük a legjobban kifejezheti az előttünk álló évet. A színválasztás egyben trendelőrejelzés is, hiszen az év színe nagyban befolyásolja a divat, a művészet és a belső terek divatját is.

Read more

Kínálatunkat a kiváló minőségű Kesseböhmer termékekkel bővítettük.

Kesseböhmer termékek kínálatunkban – alsószekrény kihúzható kosarak

Kínálatunkat a kiváló minőségű Kesseböhmer termékekkel bővítettük.
A német cég az innovatív és funkcionális konyhai eszközök és megoldások úttörője. A több mint 60 éves cég ügyfélorientált fejlesztéseivel számos konyhai vasalatot alkotott a jobb, praktikusabb munkafolyamatok céljából.

Read more

2023-as év színe az élénken és lendületesen vibráló Viva Magenta 18-750 szín lett.

2023-as év színe – Merész és erőteljes

A Pantone Intézet idénre is kihirdetette az év színét, amelyet már 2000 óra minden évben megtesznek. A Pantone egy színszakértői cég, ami árnyalatok kombinálásával, marketing hatásaival, grafikus tervezéssel foglalkozik, így minden évben nagy figyelem kíséri az adott év színének megválasztását. Ez a döntés nagy szerepet játszik az év divat-, designer-, lakberendező- és marketing alakulásában.

Read more