A konyhabútor  árakról

Mi azt mondjuk, tisztességes munkát kell végezni, tisztességes megfizethető áron. Ha azt céloznánk meg, hogy mi legyünk a magyar piac legolcsóbb konyhabútor gyártója, asztalosa, akkor azt csak a minőség nagymértékű romlásával tudnánk elérni. Ezért ez nem célunk. Célunk az, hogy ügyfeleinknek munkáinkkal ne bosszúságot, hanem megelégedettséget, és örömet okozzunk.

Mivel minden bútorunk egyedileg tervezett, nincsenek  típuskonyhák, ezért korrekt részletezett árajánlatot, csak a bútor precíz megtervezése és a felhasznált anyagok kiválasztása után tudunk adni. A bútor árak nagymértékben változhatnak a kiválasztott ajtótípusok és a  beépített bútor vasalatoktól függően.
Annak érdekében, hogy Önnek támpontot adjunk arról, hogy egy egyedileg csináltatott konyhabútornál milyen árfekvésben kell gondolkodni az alábbi táblázatot adjuk segítségül.

A képen látható 3,5 fm konyhabútor bútorára különböző típusok szerint:

A konyhatípusokról az árkategória menüpontban olvashat bővebben.

 

A konyhabútor főbb jellemzői:

Felső szekrény magasság: 90 cm (3 állítható polccal)
Pultmagasság: 91 cm
Pult: 38 mm vastag HPL dekor borítású
Fiókok: fémoldalas nagy teherbírású fiókok
Fém fogantyúk
Savmart üveg a felső ajtóban
Beépíthető készülékekre tervezve.
A mosogató, az elszívó és a beépíthető készülékek nem képezik a bútor árát.

 

arkalkulacio - árak

 

  1. Optimum árkategória:            986.800.- Ft-tól        Folyóméter ára: 286.000.-Ft-tól
  2. Prémium árkategória:         1.270.000.- Ft-tól        Folyóméter ára: 368.000.-Ft-tól
  3. Prémium plusz kategória: egyedi árképzés alapján

Mint feljebb említettük a bútor árát jelentősen befolyásolja a felhasznált bútor ajtók fajtája. Ez kategórián belül is jelentős árkülönbséget tud eredményezni.

1 fm konyhabútor: vízszintesen 1 fm bútorra vetített ár. Tartalmazza az alsó szekrényeket, a munkapultot vízzáróval, a felső szekrényeket, fogantyúkat, lábazati lécet.
L alakú konyhabútor beépítése esetén mindkét fal méretét adja össze, s ezt szorozza meg a fm árral, hogy megközelítőleges árat kapjon.

A feltüntetett árak egy átlagos szállítást ,és a fenti konyhabútor beszerelését is beleszámoltuk, a rajzon lévő beépített készülékek beépítésével együtt. (Mosogató, főzőlap, elszívó, hűtő, mosogatógép).

Sokéves tapasztalatunk, hogy a kicsi konyhák fm ára mindig magasabb  a nagy konyhákénál. Ennek legtöbbször az oka, hogy legtöbbször ugyanazokat a készülékeket kell beépíteni  a 2-3 m-es konyháknál, minta a 8-9 m-esnél.
Ez főleg igaz a panelkonyhákra, ahol az  esetek többségében kevés a hely, és sok a kikerülendő, vagy beépítendő cső.
beszerelés bonyolultsága és a beépített készülékek száma is befolyásolja a végárat..

Tapasztalataink szerint a legtöbb esetben azért van szükség bútorasztalos által készített egyedi konyhabútorra, mert a helyiségben valami problémát kell megoldani. Ez a valóságban a folyóméter árak emelkedését vonja maga után.
Ennél pontosabb árat tud kapni az Ön által felvázolt konyhájáról, ha árajánlatot kér, amit  ingyenesen elkészítünk Önnek, a kapott rajz alapján.

Kérem, ha ajánlatot kér, vegye figyelembe, Budapesti cég vagyunk. Ezért elsősorban Budapestről, illetve annak 20-30 km-es vonzáskörzetéből tudjuk ügyfeleinket megfelelően kiszolgálni.

Ugyan készítettünk bútorokat már Pápára, Dunaújvárosba, Balatonra stb., és nem zárkózunk el ez elől, de akkor egy lényegesen magasabb szállítási és kiszállási költséggel kell kalkulálni, mintha a közelben keresne kivitelezőt.

 

ÁRAJÁNLATOT KÉREK