Mink színű beépített szekrénysor

Mink színű beépített szekrénysor

Ez a Mink színű szekrénysor egy társasházi lakás belső közlekedő folyosójára készült. Célunk az volt, hogy a közlekedő ajtóinak helykorlátozását ellensúlyozva, minél több tároló helyet biztosítsunk a család számára. A jobbszélső, mélyebb szekrény akasztós lett, míg a többi szekrénybe polcok kerültek.

Canyon tölgy beépített hálószoba szekrénysor

Canyon tölgy beépített hálószoba szekrénysor

L-alakú beépített hálószoba szekrénysort készítettünk, mennyezetig beépítve, Canyon tölgy színben. A megrendelőnk kérésére az akasztós részekhez LED világítást is beszereltünk. A szekrénysor fele részben polcos, részben akasztós szekrényekből készült, de az egyik szekrény az ajtó mögött belső fiókokat rejt.

L-alakú tükrös gardróbszekrény.

L-alakú, végig tükrös gardróbszekrény

Egy olyan direkt a nappali szoba sarkába készült, L-alakú beépített gardróbszekrény, mely végig tükrös ajtókkal rendelkezik. A szekrénybelsők kihúzható IKEA rácsokat tartalmaznak. A megrendelőnk kérése az volt, hogy minél jobban tágítsuk a teret, ezért kerültek teljesen végig tükör ajtók a szekrényekre.

Gardróbszekrény nyíló ajtókkal

Gardróbszekrény nyíló ajtókkal

Gardróbszekrény nyíló ajtókkal, kis méretű öt fiókkal rendelkező komóddal. Ennek a gardróbszekrények az az érdekessége, hogy 4 osztatú ajtaja eltér a hagyományos gardróbszekrények megvalósításától, ám funkcionalitásában és kezelésében is egyszerű. Éppen ezért akár előszobában, akár gardróbszobában remekül megállja a helyét. Foganytúi is az igazi bútorfeelinget tükrözik és az ajtólapok díszítése is szintén a klasszikusabb stílus védjegyét hordozzák magukon.

Gardróbszekrények nyíló ajtókkal - Gardróbszekrény tükrös nyíló ajtóval

Gardróbszekrény tükrös nyíló ajtóval

Ez a falnyílásba beépített gardróbszekrény 3 osztatú nyíló ajtókkal van kialakítva, melynek középső eleme, ajtaja tükrös. A gardróbszekrény egyedisége tagolásában rejlik, hiszen akasztós és polcos részeket is rejt. Gyönyörű famintázata kiemeli a szekrényt, így a szoba ékes darabjává válik. Teljesen (padlótól a plafonig) beépített, hiszen a gardróbszekrény tetején három polcos rész található a ruhaneműk tárolására.

Festett, fehér gardróbszekrény nyíló ajtókkal

Festett, fehér gardróbszekrény nyíló ajtókkal

A képen látható egyedi, fehérre festett gardróbszekrény nyíló ajtókkal rögtön lakásunk központi elemévé válhat. A gardróbszekrény érdekessége, a fehér színén kívül, még a tagolása, hiszen 4 osztatú ajtaja eltér a megszokott gardróbszekrények megvalósításától. A gardróbszekrény a padlótól a plafonig beépített, tehát felül is 4 osztatú polcos megoldással találkozhatunk. Fogantyúi nincsenek, de nagyon könnyű kezelni, mivel trükkös megoldással nyílnak és záródnak a szekrény ajtajai.

falnyílásba épített gardróbszekrények nyíló ajtókkal

Falnyílásba épített gardróbszekrény

Ez a falnyílásba épített gardróbszekrény 4-es rendszerben osztott ajtókkal rendelkezik. A gardróbszekrény belső elrendezése is egyedi, középen kettéválasztott ajtaja egybefüggő teret rejt. Az elrendezéséből és a fogantyúiból adódóan egyszerű a kezelése is, hiába tér el a hagyományos gardróbszekrények megszokott elrendezésétől. A szekrény alján fiókot alakítottunk ki, így biztosítva a további optimális tárolási lehetőséget. Az ajtólapok díszítése szintén eltér a klasszikus stílustól, de éppen ez teszi különlegessé.

Tükörajtós gardróbszekrény nyíló ajtókkal

Tükörajtós gardróbszekrény nyíló ajtókkal

Az előszoba, a közlekedő kiváló darabja lehet ez a tükörajtós gardróbszekrény, amelynek szinte minden ajtaját tükör díszíti. A tükrök és a világos szín tágítja a szűk tereket, nincs ez másképp ennél a szekrénynél sem. Teljesen egyedi, beépített gardróbszekrényről van szó, hiszen szekrényeink minden esetben helyszíni felmérés után készülnek el. Több polcos és még több akasztós része is van ennek a gardróbszekrénynek, így biztosítva a hely legoptimálisabb kihasználását, és a ruhák, a cipők, illetve egyéb irodai kiegészítők legmegfelelőbb tárolását is.

Gardróbszekrények nyíló ajtókkal

Gardróbszekrény nyíló ajtókkal sötét-világos

Ez a sötét és világos színek kontrasztjával játszó nyíló ajtókkal rendelkező gardróbszekrény izgalmassá varázsolhatja a teret otthonában. A 3 ajtós gardróbszekrény kivitel miatt, akár hálószobákban is remekül megállja a helyét. Funkcionalitásában és kezelésében is egyszerű.

 

Sakktáblás gardróbszekrény nyíló ajtóval

Sakktáblás gardróbszekrény nyíló ajtóval

A sakktáblás mintázatnak köszönhetően teljesen egyedivé varázsolható az előszoba, a hálószoba vagy akár a nappali is. Ez a sakktáblás gardróbszekrény nyíló ajtókkal nem csak megjelenésében, hanem tagolásában is szakít a hagyományossal, hiszen több akasztós és több polcos részt is tartalmaz. A középen lévő akasztós rész alatt fiókrendszer lett kialakítva a lehető legoptimálisabb tárolás érdekében. A teljesen beépített gardróbszekrény beépített világítást is kapott, ami még jobban kiemeli egyediségét. Fal felöli oldalán ugyancsak egy polcrendszer került kialakításra, amely a helyiség funkciójától függően tökéletesen alkalmas kiegészítő ruhadarabok, dísztárgyak, könyvek tárolására is.