Strang - hogy legyen szép

Strang – hogy legyen szép?

A társasházak, panelépületek lakóinak ismerős a strang kifejezés, ami a függőlegesen futó központi csővezeték rendszert jelenti. Ez a rendszer foglalja magában a csatorna, valamint a hideg-meleg víz csöveit, és a cirkulációs csővezetéket is.

Sok olyan panel konyhát készítünk, ahol a strang borítása rossz, akár még eredeti állapotban van. Ilyen esetekben az új konyha beszerelésekor egy szebb takarást készítünk.

Költséghatékonyság céljából (ha lehet) az új strang borítás a meglévő váz szerkezetre kerül felszerelésre, általában a konyha ajtajaival vagy szekrényvázaival megegyező színben. Ennek a megoldásnak az előnye, hogy szinte láthatatlan, beleolvad a konyhabútorba. Az új takarást nyitható ajtókkal szereljük fel, így ha a csővezeték rendszerrel bármi gond adódna, ahhoz könnyen oda lehet férni. Emellett ha a csövek elhelyezése engedi, akár a seprű vagy a felmosó is elrejthető benne.

A strangok többféle képpen is kinézhetnek, attól függően, hogy milyen típusú a panellakás, valamint, hogy milyen helyiséget szolgál ki, hiszen strang nem csak a konyhában de a fürdő vizesblokkjánál is van.

A társasházak, panelépületek lakóinak ismerős a strang kifejezés, ami függőlegesen futó központi csővezeték rendszert jelenti Strang borítás a konyhabútor ajtajaivalmegegyező színből, így az szinte beleolvad a konyhába. A strang borításokat nyitható ajtókkal készítjük, így könnyű hozáférni az esetleges szerelések során.

                 

 

Ennél a konyhánál a vízóra a stang jobb oldalán volt. Erdetileg egy átlátszó plexivel takart kivágott lyukon keresztül lehetett leolvasni az órát. Mi egy hasonló, de egy kicsit esztétikusabb megoldást készítettünk.

ez az L-alakú panelkonyha strang eltakarásával készült. A strang borításon kialakítottunk egy kis ajtót a mérő órák leolvashatósága miatt. Panelkonyha strangba rejtett mérőórák.

 

Mint minden konyhabútorunkat, szekrényünket, a strang borításokat is egyedileg hely és a konyha adottságaihoz mérten készítjük. Új konyhabútor és strang borítás céljából töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Comments for this post are closed.