Kék komód fekete fogantyúval

Kék komód

Ez a kék komód egy fiatalos lakásba készült.

Ügyfelünk azért keresett meg minket, mert kifejezetten sötétkék színű komódot szeretett volna. Mint minden bútorunk, ezt is egyedi elképzelés alapján, személyre szabottan készül, így a szín bármennyire szokatlan is, nem volt gond. A különböző anyagok és gyártók miatt sok szín áll rendelkezésünkre. Ebben az esetben a választás végül az Egger U504-es Alpesi kék bútorlapra esett. (A további anyag típusokról itt tájékozódhat.)

A kék komód fekete élre szerelhető fogantyúkkal és fekete lábakkal egészült ki. A fiókok behúzás csillapítással vannak ellátva, így azok finoman, hang nélkül záródnak.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorokra tekintse meg referenciáinkat!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

kerékpárbolt recepciós pult

Recepciós pult kerékpár boltba

Ez az egyedi, modern recepciós pult egy Budai kerékpárboltba készült.

A pult megtervezésénél fontos volt, hogy igazodjunk a cég arculatához, aminek színei a narancssárga, a fehér és a szürke. A szürke színt a beton színű munkapult adja, míg a többi szín a vendég könyöklőn jelenik meg, a cég nevével ellátva. A könyöklő magasfényű fehér színű így növelve a pult megjelenését.

A recepciós pult két eladó részére biztosít munkafelületet. Kialakítása miatt a vevők elől rejtve maradnak az irattárolók. Valamint a gyors munkavégzés céljából egy kihúzható polc is beépítésre került, amire a nyomtató kerül elhelyezésre.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorokra tekintse meg referenciáinkat!

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

szekrénysor könyvespolccal

Szekrénysor könyvespolccal

Ez a cseresznye és juhar színösszeállítású szekrénysor egy gondnoki lakásba készült.

A tervezéskor két fontos szempontot kellett szem előtt tartanunk. Az egyik, hogy az ügyfél könyveinek elhelyezésére elegendő helyet biztosítsunk. A másik szempont viszont az volt, hogy a könyvek mellett kellő mennyiségű ajtóval ellátott szekrény álljon rendelkezésre  a ruhák számára is. Emellett a szekrénysor alsó részébe két fiókot építettünk be, hogy a kisméretű holmik számára is megfelelő helyet biztosítsunk.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorokra tekintse meg referenciáinkat!

A bútorainkat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Radiátor takaró- barna ráccsal

Radiátor takaró bútorsor

Ezt a radiátor takaró bútorsort egy hálószobába készítettük, sötét dió színben.

A radiátor takaró funkció volt a legfontosabb szempont ennek a bútornak a tervezésekor. Mivel a bútorsor egy ágy mellé készült, így arra is odafigyeltünk, hogy éjjeliszekrényként is tökéletesen megállja a helyét. Annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló helyet teljesen kihasználjuk, egy kis pakolós, ajtós szekrény is terveztünk, építettünk be a szekrénysorba. A radiátor elé barnára festett fémrácsot szereltünk be, mely a hőt átengedi, de mégis esztétikusan takarja a radiátort. Ugyan ilyen festett fémrács látható az ajtós szekrényrész előtt is.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorokra tekintse meg referenciáinkat!

Radiátor-borítás-fesett-fémráccsal

Radiátor takaró fehér fémráccsal

Egy széles radiátor eltakarása volt a feladatunk.

A radiátor takaró működési elve az, hogy a borítás a földtől magasabban helyezkedik el, így be tud áramlani a levegő. Távozni pedig a felső takarólap alatti részen tud a meleg levegő. Így a természetes kerengés biztosítva van.

A festett, perforált vas lemeznek köszönhetően a melegítési funkció is tökéletesen működik.

Ha kíváncsi további általunk készített kiegészítő bútorokra kattintson IDE! Valamint a főoldalon található referenciáink menüpont alatt található legördülő menüben megtekintheti további bútorreferenciáinkat is.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Fényes festett MDF ajtós orvosi rendelő szekrény

Fényes festett MDF ajtós orvosi rendelő szekrény

Ezt a bútort egy fogorvosi rendelőbe terveztük és építettük be.

A rendelő bútorzatának ajtajai fényes festett MDF lapból készültek. Higiéniai szempontok miatt a szerények világos színek és fém lábakon állnak, ezáltal a gondos takarítás lehetővé válik. (Minden általunk készült bútor lábakon áll, de ezúttal a kiemelten fontos higiéniai igényeknek megfelelve nem került a lábak elé takaró csík.) A falon lévő szekrények alumínium keretes üvegajtóval lettek szerelve. A fényes, narancssárga pult a doktor úr külön kérése volt. Ilyet még máshova nem csináltunk, de ebből is látszik, hogy számunkra kevés lehetetlen, megvalósíthatatlan dolog van.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorokra tekintse meg referenciáinkat!

Műkörmös manikűrasztal

Manikűrasztal

Egy belvárosi műkörmös szalonba készült ez a két munkahelyes manikűrasztal.

A manikűrasztal és a szekrények kialakításához fényes anyagokat használtun fel, melyek fehér és cappuccino színűek. Ezzel is kiemelve, esztétikusabbá téve azt. A műkörmös munkájának könnyítése érdekében a pultba építettük a UV lámpa elhejezésére szolgáló dobozokat. Ennek kialakítása külön tervezést igényelt. A pultba egy-egy körömcsiszoló gép tárolására alkalmas lyukak vannak kialakítva. Valamint egy-egy, a pultba épített elszívó is került az munkafelületre.

A háttérben egy teakonyha látható, melynek különlegessége, hogy egy papucs fertőtlenítő készülék van beépítve. Így téve még higénikusabbá az üzletet a vendégek számára.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorkra tekintse meg referenciáinkat!

Kiegészítő bútor - óvodai-polcos szekrény

Polcos szekrény

Óvodába készült gyerekbútor.

Az óvodákba készült bútoroknál kiemelten fontos a bútor a lehető legstabilabb legyen, valamint hogy a sérülések elkerülése érdekében ne legyenek éles, kiálló felületek. Ezért a polcos szekrény megtervezésekor fontos szempont volt, hogy mindenütt legalább kis mértékben lekerekített élű lapokból álljon. Ezt a biztonsági célt szolgálta a szekrénysor végén kialakított íves elem is. A bútor specialitása, hogy fogantyú nélkül készült. A középen elhelyezkedő ajtós részen az ajtólapba lett bemarva a nyitáshoz szükséges nyílás, így is csökkentve a fogantyú okozta sérülési lehetőséget. A polcos szekrény tetején egy körülbelül 15 cm-es játék tároló rész is helyet kapott.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorokra tekintse meg referenciáinkat!

Nyitható asztal legénylakásba

Nyitható asztal

Ez a nyitható asztal lakberendezőnk által lett tervezve, valamint egy legénylakásba készült.

Az üvegfal elé elhelyezett asztal speciális kialakításának köszönhetően felülről nyitható. Az így kialakított tárolóba a székek kerültek. Használaton kívül az asztallap egy egyszerű és gyors mozdulattal lehajtható.

A lehajtható asztal süllyesztett fogantyús kialakításával könnyebbé teszi az asztallap megemelését. Viszont nincs zavaró tényező az felületén.

Ha kíváncsi további általunk készített kiegészítő bútorokra kattintson IDE! Valamint a főoldalon található referenciáink menüpont alatt található legördülő menüben megtekintheti további bútorreferenciáinkat is!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Térelválasztó szekrénysor

Térelválasztó szekrénysor

Tetőtéri térelválasztó szekrénysor, amely cseresznye és körte színben készült.

A szekrény célja az volt, hogy a mögötte található gyerekágyat eltakarja, egy kis kuckót kialakítva. A térelválasztó teljes mértékben kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Ugyanis, bár a fotón nem látszik, de a szekrény mind a két oldalán pakolófelületek lettek kialakítva. A rengeteg nyitott polcnak és a világos színnek köszönhetően a térelválasztó szekrénysor légies és izgalmas megjelenésű. A látvány fokozzák még a polcok eltérő élei is.

Ha kíváncsi további általunk készített kiegészítő bútorokra kattintson IDE! Valamint a főoldalon található referenciáink menüpont alatt található legördülő menüben megtekintheti további bútorreferenciáinkat is.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!