Kiegészítő bútor- szekrénysor könyvespolccal

Szekrénysor könyvespolccal

Ez a cseresznye, juhar színösszeálítású szekrénysor egy gondnoki lakásba készült. A tervezéskor két szempontot tartottunk szem előtt. Az egyik, hogy elegendő hely legyen a könyvek elhelyezésére, valamint, kellő mennyiségű ajtóval ellátott szekrény is rendelkezésre álljon a ruhák számára. A szekrénysor alsó részébe két fiókot építettünk be, hogy a kisebb holmik számára is megfelelő helyet biztosítsunk.

Kiegészítő bútor - radiátor takaró

Radiátor takaró bútorsor

Ezt a bútorsort egy hálószobába készítettük, sötét dió színben. A radiátor takaró funkció volt a legfontosabb szempont a bútor tervezésekor. Mivel a bútorsor egy ágy mellé készült, így arra is odafigyeltünk, hogy éjjeliszekrényként is működjön. Azért, hogy a rendelkezésre álló helyet teljesen kihasználjuk, egy kis pakolós, ajtós szekrény is beépítésre került a szekrénysorba. A radiátor elé barnára festett fémrácsot szereltünk be.

Fényes festett MDF ajtós orvosi rendelő szekrény

Fényes festett MDF ajtós orvosi rendelő szekrény

Ez a bútor egy fogorvosi rendelóbe került elhelyezésre. Ajtajai fényes festett MDF lapból készültek. Higéniai szempontok miatt a szerények fém lábakon állnak, ezáltal a gondos takarítás lehetővé válik. A falon lévő szekrények alukeretes üvegajtóval lettek szerelve. A fényes, narancssárga pult a doktor úr külön kérése volt. Ilyet még máshova nem csináltunk, de ebből is látszik, hogy számunkra kevés lehetetlen dolog van.

Kiegészítő bútor - óvodai-polcos szekrény

Kiegészítő bútor – polcos szekrény

Óvodába készült gyerekbútor

A polcos szekrény megtervezésekor fontos szempont volt, hogy mindenütt legalább kis mértékben lekerekített élű lapokból álljon. Ezt a biztonsági célt szolgálta a szekrénysor végén kialakított íves elem is. A bútor specialitása, hogy fogantyú nélkül készült. A középen elhelyezkedő ajtós részen az ajtólapba lett bemarva a nyitáshoz szükséges nyílás, így is csökkentve a fogantyú okozta sérülési lehetőséget. A szekrény tetején egy körübelül 15 cm-es játék tároló rész is helyet kapott.