Ahhoz, hogy árajánlatot tudjunk adni, előzőleg meg kell tervezni, hogy a rendelkezésre álló helyre, mennyi és milyen konyhaszekrényt lehet elhelyezni. Ezért az árképzést mindig megelőzi a konyhatervezés, ahol figyelembe kell vennünk a  rendelkezésre álló helyet, annak  adottságait, és az Ön elképzeléseit, elvárásait.
A konyhatervezésen múlik, hogy Önnek mennyire használható konyhája lesz. A tervezés folyamata mindkettőnk részéről ráfordított időt és energiát igényel.
Ezért online árajánlatkérésnél nem vállalunk konyhatervezést.
Annak érdekében, hogy Önnek támpontokat tudjunk adni, hogy mennyire terheli meg a családi költségvetést egy új konyhabútor beszerzése arra ingyenesen két megoldást javasolunk.
1, Honlapunkon az árak menüpontban megtalálja a folyóméter árakat, s azt, hogy, hogyan számoljon, így egy közelítő árat tud kapni az elképzelt bútorára.
2, Amennyiben tőlünk kér online egy közelítő árat, úgy egy konyhatervet kérünk Öntől méretezve. Valamint ehhez kapcsolódóan egy kitöltött árajánlatkérő űrlapra is szükségünk lesz.

Ha az általunk adott irányár megfelel az elképzelésének, akkor a folytatásban szükség lesz egy személyes konzultációra, ahol tanácsokat, ötleteket adunk, hogyan lehetne az adott bútort valóban az Ön igényeihez alakítani. Tudnunk kell még, milyen anyagokból szeretné a kivitelezést, ez komolyan befolyásolja az árat.

 

Ajánlatot nem csak konyhabútorra, hanem bármilyen egyéb bútorra is kérhet tőlünk. Az online árajánlatkérés minden esetben ingyenes.

 

Az árajánlat pár nap alatt el szokott készülni, (5 – 7 munkanap).

Árajánlatkérés - Konyha-szerviz Stúdió Bt. - Konyhabútor