2024 színe: a vidám és üde Peach Fuzz

2024 színe: vidám és üde

A nyomdaipart forradalmasító Pantone Intézet 25 éve minden évben kihirdeti az év színét. Céljuk, hogy minden alkalommal olyan színt választani, ami szerintük a legjobban kifejezheti az előttünk álló évet. A színválasztás egyben trendelőrejelzés is, hiszen az év színe nagyban befolyásolja a divat, a művészet és a belső terek divatját is.

2024 színe a Peach Fuzz (barackpihe) fantázianévre hallgató, könnyű, gyümölcsös árnyalat lesz, ami voltaképpen az őszibarack egy világosabb, üdébb árnyalata.

 

De mit jelent ez a lágy, nyugalmat sugárzó szín, miért éppen emellett döntöttek?

2024 színe a Peach Fuzz (barackpihe) fantázianévre hallgató árnyalat.

Sok zűrzavaron megyünk keresztül életünkben, éppen ezért szükségünk van egy olyan színre, amely feltölti a lelkünket. 2024 színe olyan árnyalat, ami kifejezi a szeretteinkhez való közelség vágyát, valamint azt az örömöt is, amikor megengedjük magunknak, hogy élvezzük a csendes, magányos pillanatokat.

Ez a meleg, finom, szinte simogató árnyalat felhívja a figyelmet az egymás iránti tiszteletre és empátiára, ugyanakkor hidat képez a modern, fiatalos, valamint az időtlen és elegáns megjelenés között is.

Az őszibarack egy világos szín, ami jókedvet, vidámságot sugároz, ezáltal serkentő hatással is bír. Lakberendezésben használva barátságos hangulatot teremt, a gyengéd melegség érzését kelti, akár egy festett falon, akár egy mintán belül. Éppen ezért 2024 színe, a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz megnyugtató érzéssel töltheti meg otthonunkat.

2024 színe, a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz megnyugtató érzéssel töltheti meg otthonunkat. 2024 színe egy lágy, nyugalmat sugárzó szín 2024 színe olyan árnyalat, ami kifejezi a szeretteinkhez való közelség vágyát

Képek: pinterest.com

Comments for this post are closed.