Fürdőszobabútor

Fali alsószekrény

A fürdőszobabútor tervezésénél elengedhetetlen szempont a helyiség pontos méreteinek figyelembevétele, valamint a könnyű tisztíthatóság és a praktikus elrendezés. Éppen ezért nem történhetett ez másképp a képen látható fali alsószekrény tervezése és beépítése során sem.

A vevő egyéni igényei és álmai az elsődlegesek számunkra, így a fürdőszobabútorokat, jelen esetben ezt a fali alsószekrényt is. Egyedi jellegéből adódóan, bármilyen méretben és színben elkészítjük. A képen látható fali alsószekrény beépített mosdókagylóval lett kialakítva, kihasználva ezzel a fürdőszoba méretei által adott lehetőségeket.

A fali szekrény ajtófrontja polcos elemeket takar, de az Ön egyedi kéréseit figyelembe véve, bármilyen praktikus tárolóeszközöket, mint például fiókot, kosarakat, dobozokat is be tudunk építeni a belső rendszerbe. Ez a fürdőszobai fali szekrény színében és megjelenésében is harmonizál a környezetével, így a csempével, a burkolattal és a fürdőszoba többi berendezésével is.

Ha kíváncsi további fürdőszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

Fürdőszobabútor - dió dupla mosdós szekrény - kétszemélyes

Klasszikus, kétszemélyes fürdőszobabútor

A vevő egyedileg megálmodott igényeit megvalósítva készült el ez a képen is jól látható klasszikus, kétszemélyes fürdőszobabútor. Ahol nagy a család, ott a reggeli készülődés is több időt vesz el. Főleg, ha egyesével kell sorba állni a család minden tagjának a fürdőszoba ajtaja előtt, várva a másikra.

Ennek a klasszikus, kétszemélyes fürdőszobabútor használatával azonban, lerövidíthető ez az idő. Hiszen a kettő darab, egyedi kialakítású mosdókagylónak köszönhetően ketten is kényelmesen elférnek a tükör előtt. A mosdókagylók különlegessége formájában és klasszikus stílusában rejlik, ami teljesen harmonizál a fürdőszobában található már beépített elemekkel és a környezettel egyaránt. Ez a két személyre kialakított fürdőszobabútor nagyon sok tárolási lehetőséget jelent tulajdonosa számára, hiszen több látható polcrendszer és fiókrendszer is beépítésre került.

A fürdőszobabútort, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben tudjuk Önnek biztosítani, valamint egyéb, praktikus tárolást elősegítő elemekkel is kivitelezhető. Ennél a fürdőszobabútornál a polcrendszer hátoldalán tükrök találhatóak, megtartva ezzel is a fürdőszoba egyedi jellegét. A fürdőszoba-berendezésnél elengedhetetlen szempont a könnyű tisztíthatóság és a helyiség pontos méreteinek figyelembevétele.

Ha kíváncsi további fürdőszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

Fürdőszobabútor - dupla mosdós kombináció (3)

Modern, kétszemélyes mosdószekrény

Ez a modern fürdőszobabútor a megrendelő egyedi kérése alapján készült el, a Konyha-szerviz Stúdió Bt. szakemberei által. A képen látható fürdőszobabútor ideális családok számára, mivel kétszemélyes, beépített mosdókagylóval lett kialakítva. Így felezve a reggeli készülődés fürdőszobában töltött idejét.

Ez a fürdőszobabútor a modern stílust képviseli, nem csak a beépített mosdókagylók megjelenésével, hanem a bútor fogantyúinak kialakításával is. Ennél a kétszemélyes fürdőszobabútornál a tárolási lehetőségek fiókrendszerrel lettek kialakítva, azonban lehetőség van a bútor egyedi jellegéből adódóan, bármilyen egyéb, praktikus elemek beépítésére is, amelyek a kényelmes tárolást biztosítják Önnek. A fürdőszoba berendezéseknél elengedhetetlen szempont a könnyű tisztíthatóság, így ez a modern, kétszemélyes fürdőszobabútor a falra szerelve, lábak nélkül lett beépítve, ezzel is megkönnyítve a bútor alatti burkolat, csempe tisztán tartását.

Ha kíváncsi további fürdőszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

Fürdőszobabútor - dupla mosdós kombináció, cseresznye-fehér

Cseresznye-fehér mosdószekrény

A vevő egyedi igényeit és álmait megvalósítva készült el a képen is jól látható cseresznye-fehér fürdőszobabútor, mely dupla mosdókagylós kombinációval lett kialakítva. A fürdőszobabútor egyedi megjelenését a cseresznyefa és a fehér szín harmóniája adja.

A beépített, kétszemélyes mosdókagylónál egyszerre készülhet párjával, vagy gyermekeivel. Ahogy az a képen is jól látszik, a fürdőszobabútor fogantyúinak kialakítása ideális a törülköző szárítására is. Ezzel is elkerülhetjük a felesleges, helyet foglaló fürdőszobai tartók felszerelését.

Ez a cseresznye-fehér fürdőszobabútor fiókrendszerrel és a szekrény ajtaja mögötti polcrendszerrel lett kialakítva, azonban lehetőség van arra, hogy az Ön igényeinek megfelelően készítsük el a bútor elrendezését, legyen szó polcokról vagy egyéb, praktikus tároló elemekről, mint például kosarakról, dobozokról. Ez a kétszemélyes, modern stílusú fürdőszobabútor lábakon álló kialakítással készült, növelve ezzel is a tartósságot.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Fürdőszobabútor - falon függő vanília színű mosdós szekrény - egyedi beépítésű

Egyedi beépítésű fürdőszobabútor

Az általunk készített és beépített fürdőszobabútorok mindig a vevő igényeit figyelembe véve készülnek el. Valamint elsődleges szempont a tér adta lehetőségek legoptimálisabb kihasználása, így készült el a képen is látható egyedi beépítésű, vaníliaszínű fürdőszobabútor.

Ez a fürdőszobabútor stílusával és egyedi kialakítású mosdókagylójával, teljes harmóniában van a fürdőszoba környezetével, és a már beépített elemekkel egyaránt. Ennél az egyedi beépítésű fürdőszobabútornál a falon függő megoldást alkalmaztuk, így biztosítva tulajdonosának a burkolat, illetve a fürdőszoba könnyű tisztán tartását.

A képen is jól látható fürdőszobabútornál a tárolási elemek fiókos elrendezést kaptak, azonban az egyedi beépítésnek köszönhetően különböző méretben lettek kialakítva, növelve ezzel a funkcionalitásukat.

A fürdőszobabútort, különleges megjelenése és egyedi beépítése miatt, bármilyen színben és méretben el tudjuk Önnek készíteni. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Fürdőszobabútor - két fiókos szekrény dupla mosdóval, felül tükörszeekrénnyel

Kétszemélyes, tükörszekrénnyel

A vevő egyedi igényeit és álmait megvalósítva, illetve a tér adta lehetőségeket kihasználva készült el ez a kétszemélyes, tükörszekrénnyel kiegészített fürdőszobabútor. Ez a sötét mahagóni színű fürdőszobabútor dupla mosdókagylóval lett kialakítva. Így biztosítva a kényelmes helyet két személy, vagy akár a család minden tagja számára.

A bútor színében és stílusában is harmonizál a fürdőszobai környezettel, jelen esetben a csempével és a burkolattal. A mosdókagylók megjelenésükben egy-egy kehelyhez hasonlítanak, melyeknek magas fala garantálja a mosakodást, a kézmosást anélkül, hogy vizes lenne használójának ruházata. A tükörszekrénnyel kialakított fürdőszobabútor kétszemélyes mosdókagylója alatt két fiókos szekrény biztosítja a fürdőszobai kellékek egyszerű tárolását. A baloldalon látható fürdőszobaszekrény ajtófrontjai polcokat rejtenek, azonban lehetőség van az Ön igényei által beépíteni a rendszert különböző praktikus elemekkel, mint például kosarakkal, dobozokkal.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Fürdőszobabútor - modern mosdósszekrény mosógép burkolással

Világos fürdőszobaszekrény mosógép kiállással

Az általunk készített és beépített minden fürdőszobaszekrény a vevő igényeit figyelembe véve valósul meg. Ennél a világos fürdőszobabútornál a mosógép burkolása volt az egyik külön kérése a megrendelőnknek.

A képen is jól látható, hogy a fürdőszobaszekrény színében és modern stílusában is harmonizál a fürdőszoba környezetével, valamint ugyanolyan, mint a mosógépet burkoló kiállás. Ennél a fürdőszobabútornál nem csak megjelenésének letisztultsága testesíti meg a modern stílust, hanem a fogantyúja is, amely ideális törülköző tárolására is.

A mosdókagylót kehelyszerű kialakítása és a fürdőszobabútorra helyezése kiemeli a környezetéből. Valamint azt láttatja, mintha egyszerűen csak a bútorra lenne téve, ezzel is a modern, letisztult fürdőszoba jegyeit képviselve. Ennek a fürdőszobabútornak az ajtófrontja egy fiókos tárolási lehetőséget takar. Azonban a bútor egyedi kialakításából adódóan, bármilyen elemmel, mint például polcokkal, kosarakkal be tudjuk építeni a rendszert Önnek. Ezt a világos színű fürdőszobabútort nem csak a mosógép oldalát takaró burkolással, hanem egy fali kis szekrénnyel is kiegészítettük az optimális helykihasználás érdekében.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Fürdőszobabútor - fürdő rész a dupla ajtó cirkót rejt el

Fürdőszobabútor szekrényekkel

A vevő egyedi igényeit figyelembe véve, a helyszíni felmérést követően készítettük el a képen jól látható szekrényekkel kialakított fürdőszobabútort.

Jól látható, hogy a fürdőszobai burkolólap színében passzol a bútor színéhez, így olyan, mintha a padlóból „bújt” volna elő a fürdőszobabútor. Továbbá ennek a fürdőszobabútornak a felső lapja ugyanolyan világos színt kapott, mint a fürdőszoba falának csempéje, így olyan, mintha a fürdőszoba falából nyúlna ki. Ennek a fürdőszobabútornak nem csak az a különlegessége, hogy megjelenésében teljesen harmonizál a fürdőszoba környezetével. Hanem az is, hogy a mosógép burkolása külön kérés alapján készült. Illetve a tetején egy szekrény kapott helyet, aminek dupla ajtaja mögé rejtettük a cirkót.

A Konyha-szerviz Stúdió Bt. szakemberei minden szempontból a vevő álmait kívánják megvalósítani, illetve azt, hogy a helykihasználás a lehető legoptimálisabban történjen. A beépített mosdókagyló letisztultsága, illetve ennek a fürdőszobabútornak a fogantyúi a modern fürdőszoba egyik elengedhetetlen elemei. Az Ön igényeit figyelembe véve, és a bútor egyedi jellegéből adódóan, bármilyen tárolási lehetőségekkel beépítjük a fürdőszobabútor rendszerét. Legyen az kosár, doboz, polc, fiók vagy akár akasztós megoldás.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Fehér fürdőszobabútor

Fehér fürdőszobabútor

Ez a fehér fürdőszobabútor a megrendelő egyedi igényei alapján került beépítésre. A képen is látható dupla mosdókagyló lehetővé teszi, hogy egyszerre akár két személy is használatba vegye a fürdőszobát. A mosdókagylók megjelenésükben és színükben is egy modern fürdőszobát tükröznek, amely fehér színével még jobban a letisztultságot és a rendet sugározza.

A mosdókagylók alatt kialakított fürdőszobabútor ajtajai polcos tárolási lehetőségeket rejtenek, de lehetőség van arra, hogy bármilyen tároló elemet, mint például fiókokat vagy kosarakat szereljünk be az Ön által megálmodott fürdőszobabútorba.

A képen látható fürdőszoba ajtó mellett, helyett kapott egy beépített rész, amely mögött egy illemhelyet rejtettünk el. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a fürdőszobát az is használni tudja, aki nem a mellékhelyiségre szeretne menni. A fürdőszobabútort, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben, illetve a hely adottságaihoz mérten elkészítjük Önnek.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Fürdőszobabútor beépített világítással - dupla mosdós beépítés

Fürdőszobabútor beépített világítással

Ez az egyedülállóan kialakított, beépített világítással felszerelt fürdőszobabútor bárhol megállná a helyét. Akár lakásról legyen szó, akár egy étteremről, szállodáról vagy közösségi helyről. Ez a dupla, beépített mosdókagylóval kialakított fürdőszobabútor biztosítani tudja a kényelmes férőhelyet két személy számára is, anélkül, hogy azok akadályoznák egymást. A képen is jól látható fürdőszobabútor beépített világítása még jobban kiemeli a bútor színét és megjelenését. De elsősorban a mosdókagylót, vagy a tükröt használók helyzetét könnyíti meg azzal, hogy biztosítja az optimális fényviszonyokat.

A helyszíni felmérés alapján tudtuk biztosítani az optimális helykihasználást. Illetve azt, hogy ez a fürdőszobabútor stílusban és színben is illeszkedjen a fürdőszoba környezetéhez és a már meglévő elemeihez. Ennek a fürdőszobabútornak a tárolási lehetőségeit az ajtók rejtik el. Azonban az Ön igényei szerint is be tudjuk építeni a rendszert különböző praktikus tároló elemekkel, mint például dobozokkal vagy fiókos megoldással.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!