Hosszú az út, mire bútora az otthonában átadásra kerülhet. Természetesen mi a Konyha-szerviz Stúdió Bt.-nél igyekszünk minél gyorsabban kivitelezni az adott helyiség bebútorozását, de a pontos és minőségi munkához precíz tervezés szükséges.

Munkánk ott kezdődik, hogy felmérjük az Ön egyedi igényeit, személyesen vesszük fel a helyiség adatait. Lézeres mérő eszküzüket használva pontosan lemérjük a falak hosszát, a mennyezet magasságot, stb, hogy levegyük válláról annak a felelősségét, hogy az elkészült új bútor esetleg nem fér be a rendelkezésre álló helyre. Összegyűjtjük az elképzeléseket, megnézzük a lehetőségeket, a szokásokat, az elvárt funkciókat és mindezeket összehangolva megkezdjük a tervezés folyamatát. Azért, hogy Ön a lehető legpontosabb képet kaphassa elkészítésre váró bútorairól, látványtervet, valamint részletes, tételekbe menő árajánlatot készítünk.

A tervek elfogadása után szerződést kötünk Önnel, pontosítjuk a határidőket, a szállítás és beszerelés időpontját, valamint a bútor elkészítésének anyagi vonzatait. Amennyiben a szerződéskötés után, de még a gyártás megkezdése előtt kíván kisebb változtatásokat tenni (például más szín, más fogantyú, vagy szerelvények), a határidő betartásával meg tudjuk oldani. Nagyobb változtatások viszont a határidő eltolódását okozhatják.

Kész bútorának szállítását, beszerelését minden esetben igyekszünk az Ön időbeosztásához igazítani. Beszerelés után kitakarítjuk a helyiséget. Bútoraira pedig 12 hónap alap és 12 hónap extra garanciát adunk.

CNC marógéppel vágjuk egyedi méretre a bútorlapokat - Konyha-szerviz Stúdió Bt.

CNC marógéppel milliméter pontosan  vágjuk a bútorlapokat.

Lapszabászat - Konyha-szerviz Stúdió Bt.

A megtervezett bútor egyes elemeinek méreteit beprogramozzuk a CNC gépbe, így az egyedi bútorelemek pontosan kerülnek megmunkálásra.

lapszabás

Akár nagy méretű táblákkal is tudunk dolgozni.

összeszerelés - konyha

A bútorelemek összeszerelése mindig nagy odafigyeléssel, precízen történik.

összeszerelés - konyha

Az elemek mellett a bútor végleges összeszerelése is fokozott figyelmet és precíz munkavégzést igényel.

vágott élek zárása

A hosszú élettartamot és a tökéletes munkát a vágott élek gondos és pontos zárása is garantálja.

vágott élek zárása

A munka minden fázisában nagy figyelmet fordítunk a készülő termékre.

Raktározás

Az alapanyagok és az elkészült termékek raktározása is megfelelő körülmények között történik.

Raktározás

Lehet, hogy az Ön tökéletes konyha- vagy egyéb bútora, már - alapanyagokban ugyan - nálunk van!