Bálint Miklós egy férfitündér. A barátnőm ajánlotta nekem. Szuper alsó szekrényajtóim és az immár zárható gardróbomnak pedig szuper fogantyúi lettek.
S. Erika

 

 Szerencsés vagyok, hogy rátaláltam a Konyha-szervíz Stúdió-ra. Fantasztikus munkát végeztek nálunk a konyhában! A felújítás óta sokkal könnyebben megy a főzés. A fiókok és szekrények tökéletesen kézre állnak és leegyszerűsítik az előkészületeket. Nagyon szépen köszönöm! 
Kováts Antalné

 

 Meg szeretném köszönni Bálint Miklósnak és csapatának, hogy megszépítették konyhánkat. Mióta beszerelték a lakásba, központi helyiséggé vált a konyha. Egyszerűbb mindent karban tartani és a gyerekeket se féltem már attól, hogy magukra rántják a fiókot, mert kiszalad a sínből. 
Egy boldog családanya

 

 A lakásfelújítás során ti voltatok az egyetlen csapat, akiben nem csalódtunk, akkor jöttetek, amikor megígértétek, egyetlenek voltatok, akik miatt nem csúszott a felújítás. 
Dávid Csaba, Budapest

 

 Megbízhatóak voltatok,pontosan, a megígért időben érkeztetetek. Számomra  megnyugtató volt, hogy ott lehetett hagyni benneteket, nem kellett szabadságot kivennem, s mégis minden az elvárásaim szerint történt. 
Józsa Melinda  Budapest

 

Rólunk mondták - Konyha-szerviz Stúdió Bt. Rólunk mondták - Konyha-szerviz Stúdió Bt. Rólunk mondták - Konyha-szerviz Stúdió Bt. Rólunk mondták - Konyha-szerviz Stúdió Bt. Rólunk mondták - Konyha-szerviz Stúdió Bt. Rólunk mondták idézetek - Konyha-szerviz Stúdió Bt.

 

 Évekkel később, miután a konyhabútor elkészült, szerelők voltak a lakásban és megkérdezték, ki csinálta a bútorunkat, mivel itt minden precízen meg van csinálva. 
Benczúr Attiláné, Budapest

 

 Szépen dolgoztak, kreatív ötleteik voltak, ami nekem nem jutott volna eszembe. Olyan konyhabútort kaptam, amit azóta is nagyon szeretek. A tolóajtós gardrobszekrényem megegyező színben készült mint a konyhabútorom, ráadásul én határozhattam meg milyen legyen a belső berendezése, hol legyenek a polcok. 
Lakatos Piroska, Budapest

 

 Nem volt lehetetlen, évek óta bármit kérek megoldják. 
Maklári Jenőné, Budapest

 

 Pontosan azt a szolgáltatást kaptam, amit kértem, korrekt volt az ár, a munka befejezésekor nem voltak meglepetés költségek. Annyiba került, amennyiről az árajánlat szólt. 
Kabli Éva, Budapest

 

 Korrekt volt az árajánlat és a végén sem változott az ár. 
Melis Antal, Szigetszentmiklós

 

 Amit kértem, mindent megcsináltak. 
Konczos Zsuzsa, Budapest

 

A konyha mindig az otthon lelke - Konyha-szerviz Stúdió Bt. A konyha mindig az otthon lelke - Konyha-szerviz Stúdió Bt. A konyha mindig az otthon lelke - Konyha-szerviz Stúdió Bt. A konyha mindig az otthon lelke - Konyha-szerviz Stúdió Bt. A konyha mindig az otthon lelke - Konyha-szerviz Stúdió Bt. A konyha mindig az otthon lelke - Konyha-szerviz Stúdió Bt.

 

 Tetszett, hogy foglakoznak velem, ténylegesen a problémáimat akarták megoldani. 
Szántó Ágnes, Budapest

 

 Megbízhatóak voltak, mindig hozzájuk fogok fordulni, ha bútoros problémám van. 
Pfeffer Mária, Budapest

 

 Maximális kiszolgálást kaptam, mindent megcsináltak, amit kértem. Továbbra is Önökhöz fogok fordulni.
Hasuly Ágnes, Budapest

 

 Minden a megbeszéltek szerint történt, és a megígért határidőre minden el is készült. 
Szántó Tamás, Budapest

 

 Amit kitaláltam, az mind profi módon, a megbeszélés szerint, időre elkészült.
Pollai Attila, Budapest

 

 Nagyon jó volt a konyhatervezéskor kapott segítség. Megbízhatóak. 
Hauseauner Kinga, Budapest

 

 Rugalmasak, megbízhatóak voltak. 
Kilián Anikó, Budapest

 

Nagyon meg voltam elégedve, állták a szavukat, nem nyúlták le a pénzem. Szépen és jól dolgoztak. 
Benczúr Attila

 

Köszönetek szeretnék mondani, azért a csodálatos munkáért, amit nálunk, a konyhánkban alkottál, alkottatok, mind a tervezés, mind a kivitelezés területén. Minden rész tökéletes, jól használható, és nagyon szép látványt mutat. Sőt, van olyan rész, ami még többet is tud, mint amit a terveken látni lehetett.
 R. Kriszti, Budapest