Modern konyhabútor fényes ajtókkal, foganytú nélkül

Modern konyha kő pulttal

Ez a modern konyha egy új építésű házba készült. A nappali és a konyha egyterű kialakítása miatt, hogy a bútor ne sötétítse le nagyon a helységet világos színű ajtók lettek kiválasztva.

A kényelmesebb, ergonomikusabb hozzáférés miatt a beépíthető sütő a beépíthető mikró magasra, egy kamraszekrénybe került. Mellette egy kihúzható rácsos elem található. A sarokszekrényben egy kiforgatható rács könnyíti meg a nehezen hozzáférhető dolgok egy mozdulattal történő elérését.

A gránit mosogató alá egy kihúzható, szelektív hulladékgyűjtő került. A mosogató és a főzőlap alatti fiókos szekrény között látható ajtó egy teljesen beépíthető mosogatógépet rejt.

A főzőlap mellé egy polcos kamraszekrény került, amiben annak ellenére, hogy keskeny rengeteg minden tárolható.

A felső szekrények a sötétebb barna, normál mélységű felsőszekrények fogantyú nélkül, úgynevezett benyúlós nyitással, felfelé nyílnak. A felettük elhelyezkedő mélyebb, feltét szekrények nyomásra, felfelé nyílnak. A főzőlap felé, a szekrény síkjába építhető elszívót szeretünk be, így az szinte láthatatlan, nem töri meg a felsőszekrények egységét.

A beépített hűtő a strang miatt egy kicsit beljebb, a nappali felé került. A megfelelő szellőzés nélkül a beépíthető gépek hamar tönkremehetnek, így hűtős és a sütős szekrénybe a gépek megfelelő szellőzése érdekében szellőző rácsokat szeretünk be.

A letisztult, fogantyú nélküli modern konyha fényes akril ajtólapokkal készült, bemart LED szalaggal pultvilágításként.

Ügyfelünk kérésére nem szeretünk be pultot. A kő falborítás, és kő pult később, általa került beépítésre.

További általunk készített modern konyhabútor referenciáinkat megtekintheti IDE kattintva! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

L-alakú panelkonyha praktikus megoldásokkal

L-alakú panelkonyha praktikus megoldásokkal

Valószínűleg mindenki egyet ért azzal, hogy a panelkonyha az egyik legnehezebb, a konyhák közül.

Hiszen nem elég, hogy kicsi a hely, annak beépítését még csövek és általában a strang is nehezíti. Azonban ez nem jelenti azt, hogy nem lehet egy praktikus és jól átgondolt konyhát kialakítani.

A képeken látható konyhabútorba beépítésre került egy rozsdamentes mosogató, beépíthető sütő, gáz főzőlappal és egy kihúzható elszívó is.

A mosogató és a sütő közé egy keskeny kihúzható rács került, ami a fűszerek, olajok, ecetek tárolására alkalmas.

Ennél az L-alakú panelkonyha esetében az ablak előtti szekrények keskenyebbek, de még így is jól használhatóak. A sarok egy egyenes sarokszekrény beépítésével lett kihasználva, mellette pedig egy fiókos elem található.

Annak érdekében, hogy több pultfelület maradjon a mikró a felsőszekrényben lett elhelyezve.

A sarokban a lefelé jövő gázcső miatt tudtuk végig vinni a szekrényt, de mint mindig, itt is próbáltunk minden helyet hasznosan kihasználni, így a cső elé polcokat szereltünk, így szakácskönyvek és fűszerek tárolására lett lehetőség.

A fiókos elem előtt is egy függőleges cső található, így ha a fiókokat a falig tervezzük, azokat nem lehet kihúzni. Így ott is elhagytunk pár cm-t, így a fiókok használhatóak lettek, az elmaradt helyen pedig a tálcákat, tepsiket lehet tárolni.

A plafonhoz közel végigfutó cső miatt nem készítettünk mennyezetig érő szekrényeket, mindazonáltal egy takaró lécet készítettünk így nem porosodik a szekrények teteje és a cső se látszik ki.

Az L-alakú panelkonyha egyik különlegessége, hogy a strangot is eltakartuk a konyha ajtajaival megegyező fényes fehér lappal. Nehezítés volt, hogy a strangon belül helyezék el a mérő órákat, így annak elérhetőnek kellett lennie. Erre megoldáskéne egy kis, nyitható ajtót készítettünk a burkoló lapba.

A strang másik oldalán található a hűtőszekrény, ami felé ugyancsak egy szekrényt készítettünk. A hűtő mélységével megegyező mély szekrény jól pakolható, sok tároló felületet hoz létre.

Az ablak parapet magassága azonos a pult magasságával, így a műanyag párkány helyett a munkalap lett úgy kivitelezve, hogy az ablakpárkányként is szolgáljon.

A konyha helység az előszobából nyílik, ahová a konyhabútort folytatva egy cipős szekrényt valamint egy, a hűtő felettihez hasonló szekrényt készítettünk a gépek felé.

Ez a tetőtéri konyha viszonylag kicsi, mégis minden megtalálható benne.

Tetőtéri konyha

Ez a tetőtéri konyha viszonylag kicsi, mégis minden megtalálható benne.

A kis hely miatt játszanunk kellett a szekrények mélységével. Így a mikrós oldal a standardtól eltérően csak 40 cm mély. Valamint a mosogatós oldal is, a gépek után egy szögbe vágott, nyitott szekrény segítségével visszaugrik 40 cm mélyre az ergonomikusabb hozzáférés miatt.

Ennek ellenére egy jól használható konyhabútor készült.

Beépítettünk egy teleszkópos, kihúzható elszívót, alatta beépített sütővel. A mosogató csepptálcája alatt helyezkedik el a teljesen beépíthető mosogatógép.

Sok fiók által egy, a kis hely ellenére is kényelmesen használható konyhabútor lett.

A tetőtéri konyha hátránya, hogy a döntött falra nem kerülhet szekrény. Annak érdekében, hogy mégis legyen elég pakoló felület a mennyezetig beépítettük a függőleges falat. A felső sor szekrény különlegessége, hogy mintás, üveg tolóajtóval készült.

A beépített mikró magasan lett elhelyezve, a kényelmesebb használat okán, emelett így nem a pulton foglalja a helyet.

A konyhabútorba csempe helyett falborítás került. Egyik falon egy fényképes üveg hátfal, míg a többi falat a munkalappal megegyező falborítás védi a szennyeződésektől.

További általunk készített modern konyhabútor referenciáinkat megtekintheti IDE kattintva! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Újabb, ezúttal krémszínű panelkonyha került általunk kivitelezésre.

Krémszínű panelkonyha

Újabb, ezúttal krémszínű panelkonyha került általunk kivitelezésre.

Ahogy az már másik, hasonló felépítésű panelkonyhánknál is írtuk, ezek nem a legegyszerűbb konyhák közé tartoznak.

A beépítést és a tervezést a legtöbb esetben nehezíti a kis hely és a rengeteg cső. De mind mindig, ilyen esetekben is próbáljuk a lehető legesztétikusabban megoldani azok eltakarását, beépítését a bútorba. Sok esetben ezért speciális szekrényeket kell készítenünk.

Többnyire, ahogy ebben az esetben is, az ablak mellett lévő cső miatt kevésbé mély fiókokat tettünk. Így egy széles, még így is jól használható fiókos elem került a konyhába.

A felső cső okán a szekrénynél a cső elé egy takaró került, így a szekrény nem rögtön a falnál kezdődik, hanem egy pár centivel beljebb, így a cső nem akadályozza az ajtót a nyitásban.

A strangot is, a konyhabútor ajtajaival egyező magasfényű lappal burkoltuk körbe, így az szinte beleolvad a panelkonyha elemei közé. A strang mellett kihagyott lyukba került később a hűtőszekrény, ami fölé, a hely kihasználás céljából egy mély szekrény került.

A konyhába jácint színű gránit mosogató került, ami ugyancsak illik a bútor világos színeihez. Emellett beépítésre került egy beépített sütő és egy normál elszívó is. A sarokszekrény egy kiforduló kosarat rejt.

Abban az esetben, amikor nem beépített mikró lesz elhelyezve, akkor csak egy nyitott polcot készítünk annak, általában kicsit lejjebb engedve a többi felsőszekrény szintjétől, a kényelmesebb hozzáférés miatt.

A jobb helykihasználás miatt mennyezetig beépített felsőszekrények készültek. Ezen kívül egy keskeny, poharak és bögrék számára egy üveges vitrinszekrényt is készítettünk.

A krémszínű panelkonyha csempe helyett a munkalappal azonos színű falborítást kapott.

További általunk készített modern konyhabútor referenciáinkat megtekintheti IDE kattintva! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Az egyedi tervezésű konyha különlegessége a nappali felöli oldal. Ugyanis egyedileg megtervezett csíkozott marású ajtók borítják.

Egyedi tervezésű konyha

Ez az egyedi tervezésű konyha egy új építésű házba készült.

A lakberendező által tervezett amerikai konyha tökéletesen kihasználja a helység lehetőségeit. A kamra elhelyezkedése miatt nem lehetett a klasszikus U-alakot alkalmazni, azonban, annak érdekében, hogy egy jól használható konyhabútor legyen egy egyenes és egy, a térbe beforduló L-alakú bútor lett tervezve.

A konyhabútorba beépítésre került egy egymedencés csepptálcás gránit mosogató és egy beépített sütő kürtős elszívóval.

A kamra bejárata mellett található hűtő felé is készítettünk egy szekrényt. A hűtőt mellé egy oldallap került, aminek egyik rendeltetése, hogy megakadályozza, hogy a pult és a hűtő közé, mögé beessen valami. Másik funkciója pedig, hogy eltakarja a hűtőt a nappali felől.

Ezen kívül elhelyezésre került egy normál mosogatógép is.

A fogantyú nélküli, nyomásra nyíló felsőszekrnyek alatt LED világítás található.

A pult és a felsőszekrények színe megegyezik egymással, így tökéletes összhangot alkotnak.

A sütő jobb oldalán található négyfiókos szekrény tökéletes az evőeszközök és a kisebb konyhai eszközök tárolására. A háromfiókos és a kétfiókos elemek pedig a mély fiókok által akár fazekak, lábasok tárolására is alkalmasak. A félszigetbe található kihúzható rács fűszerek, ecet, olaj számára ideális.

A sok fiók miatt a konyha kifejezetten ergonomikus, hiszen nem kell leguggolva a szekrényben keresgélni, a fiók kihúzásával minden jól átláthatóan elénk kerül.

Az egyedi tervezésű konyha különlegessége a nappali felöli oldal. Ugyanis egyedileg megtervezett csíkozott marású ajtók borítják. A csíkozás összefut a konyhabútor mellé készített leülős cipőtartós szekrénnyel. A félsziget sarokszekrénye a nappali felől nyitható.

Az amerikai konyhás nappaliba egy, a konyhabútor színeivel megegyező gardróbszekrényt is készítettünk.

A bútort egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez az egyedi konyhabútor egy különleges, szögben álló félszigettel készült.

Egyedi konyhabútor

Ez az egyedi konyhabútor egy különleges, szögben álló félszigettel készült.

Annak érdekében, hogy a konyha nagyobb legyen egy szögben álló félszigettel egészült ki. A bútor egyenesen nem folytatódhatott, mert ott a kamra ajtaja található. Viszont egy normál, derékszögben beforduló bútor nem lett volna ergonomikus, hiszen a két párhuzamos oldal között kevés lett volna a távolság.

Ügyfelünk egy interneten talált kép alapján ez az elrendezést javasolta. Mi pedig alapos tervezés és mérések után megvalósítottuk számára.

Ebbe a szögben álló félszigetbe került beépítésre a gránit mosogató.

Emellett beépítésre került egy mosogatógép és egy beépíthető sütő és elektromos főzőlap is.

A sütő bal oldalára egy kihúzható rács került, ami kényelmes és praktikus megoldás a fűszerek, ecetek és olajok tárolására.

A sütő jobb oldalára egy széles, háromfiókos szekrény került. Az alacsonyabb fiók az evőeszközök tárolására szolgál, míg a magasabb fiókokba akár edényeket is lehet tárolni.

Ez az egyedi konyhabútor is plafonig lett beépítve, így kihasználva a rendelkezésre álló összes helyet, sok hasznos pakolófelületet kialakítva. Ráadásul a por se áll meg a szekrények tetején.

A hűtőszekrény felé is került egy, a hűtő mélységével megegyező mélységű szerény, ami szintén kitűnő a nagyobb dolgok tárolására.

A felsőszekrények közül az egyik egy normál, átlátszó üveges vitrinszekrény, amibe üvegpolcok kerültek.

A hűtő mellé egy oldalpanel került, ami megakadályozza, hogy bármi leessen a hűtő és a bútor közé.

A kürtős elszívó felé egy cső takaró került, ezzel esztétikussá téve az elszívó szabadba történő kivezetését.

Csempézés helyett a konyhapult és a felsőszekrények közé dekor falborítás került.

Ez az egyedi konyhabútor a falborításnak, a fényes fehér felületnek és a hosszúkás króm fogantyúknak köszönhetően egy letisztul, modern bútor lett.

A bútort egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A képen látható magasfényű szürke konyha egy fiatalember részére készült.

Magasfényű szürke konyha

A képen látható magasfényű szürke konyha egy fiatalember részére készült.

A konyha fényes akril ajtókkal készült, felül fogantyú nélküli, benyúlós megoldással, míg az alsó szekrényeken az ajtók élére szerelt minimalista fogantyúkkal.

A konyhabútorba beépítésre került egy jázmin színű gránit mosogató és a hozzá passzoló gránit csaptelep.

A beépített sütő és főzőlap egy kürtős elszívóval egészült ki. A négy fiókos elem kisebb fiókjai ideálisak az evőeszközök tárolására, valamint a kisebb konyhai eszközök szortírozására. A magas fiókba ugyanakkor akár edényeket is lehet tárolni.

Az nappali felé beforduló konyhapulthoz kényelmesen oda lehet ülni az étkezések során.

A félsziget alatt található szekrények, bár keskenyek, de ugyancsak pakolhatóak, így minden hely a lehető legjobban ki lett használva.

A felsőszekrények aljára szerelt LED világítás kiválóan megvilágítja a konyhapultot.

Magasfényű szürke konyha Inox színű lábazati takaróval egészült ki, ami így remek összhangba hozza a konyhát a hűtővel.

Ha kíváncsi további általunk készített modern konyhabútor referenciáinkra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez az antracit szürke konyha egy amerikai konyhás szobába készült.

Antarcit szürke konyha

Ez az antracit szürke konyha egy amerikai konyhás szobába készült.

Az sötétszürke alsószekrényeket és a sötét pultot szépen ellensúlyozzák a világos fa színű felsőszekrények.

A konyhabútorba található egy ugyancsak antracit színű gránit mosogató és gránit csaptelep, alatta szemetessel. A mosogató mellett egy kihúzható rács található, amely tökéletes a fűszerek, olajok, ecetek tárolására.

A beépített sütő mellett, befordul egy egyenes sarokszekrény, benne egy polccal, amelybe rengeteg fazék, lábas és tál tárolható. A mikró az egyik alsószekrényben elrejtve kapott helyet.

Az antracit szürke konyha különlegessége, hogy középen egy strang osztja meg. A felsőszekrényekkel megegyező színben készítettünk köré így burkolatot, így az bár kettéosztja a konyhát, mégsem zavaró.

Ügyfelünk kérésére a strang előtt található keskenyebb szekrény és a pult könnyedén kimozdítható a helyéről. Így ha esetleg valamilyen oknál fogva hozzá kell férni a strangban futó csövekhez, az könnyen megoldható.

A mennyezetig történő beépítésnek köszönhetően több pakolófelület keletkezett, valamint a függőlegesen futó fa erezet és a magas szekrények optikailag nyújtják a teret. Emellett a fogantyú nélkül nyíló ajtók igazán moderné teszik az antracit színű konyha megjelenését.

A szoba másik falára konyhabútorral megegyező színben készítettünk egy gardrób szekrénysort is.

Ha kíváncsi további általunk készített modern konyhabútor referenciáinkra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

passzívházba készült konyha

Passzívházba készült konyha

Ez a passzívházba készült konyha igazán modern és fiatalos lett merész színválasztásnak és a sok fióknak köszönhetően.

A konyhabútor alul világos akác színű vízszintes száliránnyal, míg felül fényes fekete akril ajtókkal készült. A pult enyhén koptatott hatású sötétbarna színű.

A konyhába beépítésre került egy beépíthető sütő magas szekrényben elhelyezve, egy normál, nem beépíthető fekete színű mosogatógép, gránit mosogató, kerámia főzőlap és egy kürtős elszívó. A normál mikró számára egy nyitott polc lett kialakítva a sütő felett. A konyhába úgynevezett side by side, amerikai stílusú kétajtós szekrény került.

A hűtő mellet egy középmagas szekrény található, amelybe belső fiókok kerültek. A sarokba egy ¾-es forgórács van.

A szekrényvázak színe megegyezik az alsószekrények ajtajainak színével. Annak érdekében, hogy ne legyen túl sötét a konyha a felsőszekrények váza, a látszó oldalakon is a világos akác színből készültek.

A rengeteg fióknak köszönhetően rendkívül praktikus ér ergonomikus lett a konyha. Hiszen a fiókok megelőzik azt, hogy lehajolva, leguggolva kelljen a szekrényben kutakodni a dolgok után. A fiók kihúzásával a szemünk elé tárul minden.

A felsőszekrények 90 cm magasak, amelyből a hűtő mellett található bronz üveges szekrény harmonika szerűen felfelé nyílik.

A konyhát a hosszú, króm színű fogantyúk és a felsőszekrények aljába bemart LED világítás teszi még modernebbé.

A passzívházba készült konyha beszerelése előtt egyeztettünk a kivitelezővel, hogy milyen anyagból épült a ház és, hogy milyen szigetelés van a házban, nehogy kárt tegyünk benne. Ugyanis a passzívházak kiemelkedő hőszigetelésének révén szinte egyáltalán nincs szükség aktív fűtésre, hűtésre.

A kép még a 100%-os elkészültség előtt készült, azóta helyére került a lábazat, valamint készítettünk egy burkolatot az elszívó légvezetéke eltakarására.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a modern konyha tálalószekrénnyel egy családi házba készült.

Modern konyha tálalószekrénnyel

Ez a modern konyha tálalószekrénnyel egy családi házba készült.

A konyhában található fiókok miatt rendkívül praktikus ér ergonomikus lett. Hiszen a fiókok megelőzik azt, hogy lehajolva, leguggolva kelljen a szekrényben kutakodni a dolgok után. A fiók kihúzásával a szemünk elé tárul minden.

Kétmedencés csepptálcás gránit mosogató és mosogatógép került beépítésre. A teljesen beépíthető mosogatógép előnye, hogy nem látszik a gép kezelőpanelje, így nem töri meg a konyha egységét. Ennél a típusnál a gombok és a funkciók nyitott állapotban az ajtó élén láthatóak.

Bár a képen nem látszik, de beépített sütő és főzőlap került a konyhába.

A felsőszekrények magasfényű fehér akril lapok. A sötét színű pult kiemeli a megjelenését, megtöri a felsőszekrények és a csempe fehér színét.

A modern konyha tálalószekrénnyel egészült ki, mert az étkezőasztal közvetlenül a konyha előtt helyezkedik el. A tálalószekrénynek köszönhetően az étkezések során minden kéznél van, nem kell sokat mászkálni azért, hogy minden az asztalra kerüljön.

A konyha még modernebb hatást kelt a hosszúkás, vízszintesen elhelyezkedő fogantyúknak köszönhetően.

További általunk készített modern konyhabútor referenciáinkat megtekintheti IDE kattintva! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!