Ez a fényes fehér konyhabútor a minimalizmus jegyében készült.

A fehér konyhabútor – az időtlen szín

A fehér konyhabútor még mindig töretlen népszerűségnek örvend, ami nem meglepő, hiszen sok előnye van.

Egy fehér konyhabútor elegáns és bármilyen belső térbe illeszkedik. A semleges színnek köszönhetően bármilyen színnel és padlóburkolattal kombinálhatók, így sosem lesznek unalmasak. Ezért azoknak is jó választás lehet, akik bizonytalanok, a színeket illetően. Hiszen egy letisztult fehér konyhabútor egy szép csempével és munkalappal sosem lesz rossz döntés.

Ráadásul egy fehér konyha időtálló, így garantáltan évtizedek múlva sem lesz ódivatú.

Ezen kívül a fehér szín optikailag tágítja a térhatást, így kisebb, sötétebb helyiségekbe is ideális. Szép világos lesz tőle az egész helyiség.

Erre példaképp szedünk össze egy csokornyit fehér konyhabútorainkból.

 

Ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

A csempe helyett a munkalap anyagával megegyező falborítás faerezetes mintával készült, ami remekül kiegészíti a magasfényű fehér színt és egy kis természetességet kölcsönöz a konyhának.

 

Ez az U-alakú konyhabútor modern és igazán letisztult lett. A minimalista stílust kiegészíti, hogy a felsőszekrényeken nincsenek fogantyúk.

A fehér szín minden más színnel kombinálható, így ezzel a merészebb, rózsaszín csempével is tökéletesen összhangban van.

 

Egy újabb, ezúttal fogantyú nélküli panelkonyha került beépítésre. A magasfényű panelkonyha még modernebb lett a hosszúkás, vízszintesen elhelyezkedő fogantyúknak köszönhetően.

Rengeteg variáció lehetséges. Ezek a bútorok ugyanolyan kiosztású panelkonyha helyiségbe kerültek mégsem egyformák. Bár mind a kettő sötét pulttal és világos csempével egészült ki egy kis változtatás, jelen esetben a fogantyú kialakítás és máris két teljesen különböző hangulatú konyhabútort kaptunk.

 

L-alakú panelkonyha praktikus megoldásokkal

Mivel a fehér szín majdhogynem világít, szuper választás egy kicsi, vagy sötét helységbe.

 

Klasszikus stílusú fehér konyha Festett konyhabútor klasszikus mintával, konyhaszigettel.

Marásmintával készült fehér ajtókkal még egy kis klasszikus hatást is becsempészhetünk a konyhába, anélkül, hogy az pár éven belül kimenjen a divatból.

Comments for this post are closed.