Kínálatunkat a kiváló minőségű Kesseböhmer termékekkel bővítettük.

Kesseböhmer termékek kínálatunkban – alsószekrény kihúzható kosarak

Kínálatunkat a kiváló minőségű Kesseböhmer termékekkel bővítettük.
A német cég az innovatív és funkcionális konyhai eszközök és megoldások úttörője. A több mint 60 éves cég ügyfélorientált fejlesztéseivel számos konyhai vasalatot alkotott a jobb, praktikusabb munkafolyamatok céljából.


A magas színvonalú termékeket bemutató blog sorozatunk első részében az alsószekrényekbe építhető kihúzható tároló rendszereket mutatjuk be:

K-Line

A K-lineA K-line a Kesseböhmer német prémium márka legújabb terméke. a Kesseböhmer német prémium márka legújabb terméke. A teli kosarainak és gyári csúszásgátló betétjének köszönhetően nem billegnek kihúzáskor a benne elhelyezett üvegek. A magas minőségű, antracit színű kihúzható kosár reális áron elérhető, mégis a legfelsőbb kategóriát képezi a konyhai kihúzható dupla kosarak között. A push-to-open adapter hozzáadásával fogantyú nélküli működésre is képes, így bármilyen stílusú konyhában megállja a helyét.

 

Dispensa Junior III.

A Dispensa Junior III. teljes kihúzású vasalat úgy lett kifejlesztve, hogy az tökéletesen illeszkedjen használója életstílusához.  A tálcák több színben és több designban elérhetőek.

Továbbá lehetőség van egy innovatív tárolóedényeket tartalmazó változatra is. A különböző tárolók hosszúságban, szélességben, magasságban, valamint funkcionalitásban tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így azok kombinálásával pontosan úgy rendezhetőek el, ahogyan használója szeretné.

A Dispensa Junior III alap változatában két, egymás feletti praktikus, csúszásmentes tároló tálca található, ami kiválóan alkalmas fűszerek, olajok, ecetek tárolására.  A Dispensa Junior III. teljes kihúzású vasalat úgy lett kifejlesztve, hogy az tökéletesen illeszkedjen használója életstílusához. Kesseböhmer Dispensa Junior III különböző tárolókkal.

CookingAgent

A CookingAgent kifejlesztésekor mindenre gondoltak, így fűszereknek, olajoknak és szószoknak, vágódeszkáknak, késeknek, még kisebb konyhai eszközöknek is van hely.Ugyancsak hasonló elven működik a Kessenböhmer CookingAgent-je, vagyis magyarul főzősegédje.

A CookingAgent kifejlesztésekor mindenre gondoltak, így fűszereknek, olajoknak és szószoknak, vágódeszkáknak, késeknek, még kisebb konyhai eszközöknek is van hely. Biztonságos tartóknak köszönhetően a szószok és olajok nem dőlnek el a kihúzáskor. Nem mellesleg elemei tetszés szerint variálhatóak.

A felhasznált anyagok megfelelnek a német minőségi és higiéniai szabványoknak, amelyek a világon a legszigorúbbak közé tartoznak. Minden műanyag elem mosogatógépben mosható.

 

 

CleaningAgent

A CookingAgent tisztítószerek tárolására kifejlesztett párja a CleaningAgent, más néven takarítósegéd.

A tisztítószerek tárolására tervezett, kihúzható tároló egyik fele egy mozdulattal leemelhető, így az takarítás közben könnyen mozgatható, hordozható. A rendkívül kompakt és a legmagasabb szabványok szerint gyártott CleaningAgent számos praktikus tulajdonsággal és bőséges hellyel rendelkezik a tisztítószerek, szivacsok, kefék és egyéb eszközök számára.
Minden műanyag elem levehető és mosogatógépben mosható a könnyű tisztítás érdekében. Emellett minden szokásos tisztítószerrel szemben ellenálló anyagok alkotják, így hosszú távon megőrzi állapotát.

A rendkívül kompakt és a legmagasabb szabványok szerint gyártott CleaningAgent számos praktikus tulajdonsággal és bőséges hellyel rendelkezik a tisztítószerek, szivacsok, kefék és egyéb eszközök számára. A tisztítószerek tárolására tervezett, kihúzható tároló egyik fele egy mozdulattal leemelhető, így az takarítás közben könnyen mozgatható, hordozható

Hailo Combi VarioA combi vario-t a mosogatós szekrények alá javasoljuk.

Kínálatunkban ugyancsak megtalálható egy másik német gyártó hasonló terméke is.
A combi vario-t a mosogatós szekrények alá javasoljuk. A nyíló ajtó mögé helyezhető, egy könnyű mozdulattal kihúzható tároló alkalmas a szemeteszsákok, rongyok, szivacsok, tisztítószerek tárolására.
A keskeny kialakítás miatt akár a mosogatós szekrény alá elhelyezett szemetes mellett is elfér, így az a szekrény se vész kárba, jól ki lehet használni.

 

 

 

 

 

 

Kínálatunkban többféle Kesseböhmer és Hailo termék is megtalálható, amikről további blogbejegyzéseinkben olvashat:

Comments for this post are closed.