A látványterv és a tervezés egy jó bútor origója. Gondoljon egy házépítésre! Kell egy terv, hogy hol és mekkorák lesznek a helyiségek, honnan melyik helyiség nyílik, mekkora lesz az alapterülete, miből lesznek a falak, stb.

Cégünk egyedi bútorokat készít. A valóságban ez azt jelenti, azért fordulnak hozzánk az emberek, hogy olyan bútort készítsünk számukra, amit a bútorboltokban készen nem tudnak, nem akarnak megvásárolni. A siker alapja a bútorok tökéletes megtervezése, ráadásul úgy, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni.

Egy bútor használhatósága, praktikussága és szép megjelenése is a tervezésen múlik. Ebben a fázisban vesszük figyelembe a megrendelő igényeit, elvárásait is. A tervezésen múlik, hogy a kért bútor ténylegesen azokkal a funkciókkal rendelkezzen, ami miatt megbíznak minket kivitelezésével.

A teljesen elkészült bútortervről, a megrendelést megelőzően számítógépes látványtervet is tudunk készíteni. Ugyanis meggyőződésünk, hogy megrendelőinknek azt is látni (és tudni) kell, hogyan fog kinézni a bútor, amire az ajánlatot adjuk.

Egyedi tervezésű bútorainkat a referenciáink menüpontban tekintheti meg.

 Nagy Tamás