Mi azt mondjuk, hogy a BÚTOR LELKE A GONDOS PRECÍZ BESZERELÉS.

 

Biztos látott már olyan szekrénysort, ahol jobbra-balra dőltek a szekrények, nagyok voltak a hézagok, súrlódtak, nem záródtak az ajtók. Vagy éppen akkora rés volt, hogy a fal és a szekrény közé be tudta dugni a kezét, nem beszélve az ott felhalmozódott porcicákról. De sokszor konyhabútornál is látható hasonló, hiszen első ránézésre látszik, hogy ferdén áll a szekrény a falon, rések vannak a szekrények között.

Még a legdrágább bútor is borzasztóan nézhet ki, ha nem megfelelően van beszerelve.

Cégünknél szabály, hogy a nagy tapasztalattal rendelkező bútorasztalos kollégáink munkája csak akkor kész, ha az Ön bútora, konyhabútora megfelelően áll a helyén. Nálunk nincsenek összevissza álló, nem megfelelően záródó ajtók, polcok, zárak vagy fiókok és a bútorokat is mindig tisztán, kitakarítva adjuk át.

Kifogástalanul beszerelt, egyedi tervezésű bútorainkat a referenciák menüpont alatt tekintheti meg.

Számunkra egy megtisztelő bizalmi feladat, hogy megbízik bennünk és munkavégzésre beenged a lakásába. Olyan ez, mint a fogorvos választása. Nekünk úgy kell dolgoznunk, hogy a bizalomra rászolgáljunk. Nálunk nem fordulhat elő, hogy a szerelők kárt okoznak a lakásban, összekarcolják a padlót, koszos kézzel megtapogatják a falat, vagy leverik a fal sarkát, ajtó élét, stb. Szerelőcsapatunk a munka megkezdése előtt, minden kényes padlójú helyiséget padlószőnyeggel borít le.

Nem állítjuk, hogy mi sosem hibázunk, de odafigyeléssel, kapkodás nélküli munkával, és a megszerzett tapasztalattal igyekszünk a hibázás lehetőségét nullára, minimálisra csökkenteni. Büszkén mondhatjuk, hogy ez az esetek 99 %-ában sikerül is.

Óvatosan, csomagolva szállítjuk a bútordarabokat.  A padlózatot szőnyeggel védjük az esetleges karcolásoktól, sérülésektől.

Bizonyos átalakításokat, mint például az elektromos dugaljak helyét a helyszínen végzünk el.

A bútordarabok precíz összeállítását is elvégezzük.

Előfordul, hogy a falak nem teljesen függőlegesek. Ilyenkor egyes darabok méretét hozzáigazítjuk a helyszíni körülményekhez.

A bútorelemeket végleges helyükre szereljük be, ügyelve a pontosságra és kellő stabilitásra.

Végül az elkészült bútort letakarítjuk és a fölösleges csomagoló anyagot elszállítjuk.