Cégünk 1994-ben kezdte működését Budapesten. Eddigi több mint 20 éves pályafutásunk alatt több száz gyönyörű és jól funkcionáló konyha és egyedi bútor került ki a kezeink közül és még több elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk.

Elsősorban magánszemélyek és kisebb cégek számára készítünk bútorokat a lakás, vagy iroda bármely helyiségébe, legyen az akár konyha, hálószoba, előszoba, gardróbszoba, nappali vagy fürdőszoba. Nem riadunk meg a kihívásoktól sem, hiszen projektjeink között nagy feladatok is voltak vagy vannak, mint például egy 50 lakásos lakópark konyháinak határidőre történő bebútorozása.

Vállalkozásunk indítása óta nagyon megváltozott a szakma, még más világ volt. Sokkal egyszerűbb bútorok készültek. Két évtizeddel ezelőtt az olcsó, egyszerű bútorok voltak divatban. A választék kisebb volt, kevesebb és egyszerűbb bútorszerelvények jellemezték a bútorgyártást. De mindenki boldog volt. A vevő azért, mert jó bútort kapott, mi pedig azért, mert dolgozhattunk, volt munkánk.

Napjainkra jelentősen megváltoztak az árak, bőséges és már szinte áttekinthetetlen a kínálat sok fejtörést okozva a bútorvásárlók számára. Szélesedett az a skála is, amely ugyanazon bútor árát nagymértékben tudja befolyásolni. Színmódosulatok széles tárháza, tömérdek mennyiségű és sokféle szerelvénykínálat vár a megrendelőkre. Hódítanak a lapra szerelt, tömegesen gyártott bútorok is, így mi is hamar rájöttünk, hogy bútort szinte bárhol vásárolhat az ember, de hozzánk azért fordulnak vásárlóink, hogy segítsünk nekik a kiválasztásban, a megtervezésben és tényleg olyan legyen a bútor, amilyenre valóban szükség van. Ne kelljen kompromisszumokat kötni, legyen valaki, akihez bármikor fordulhat a bútorozással kapcsolatos problémáival.

Tradicionális konyha és modern konyha - az évszázadok változása    minimalista-konyha

A Konyha-szerviz Bt.-nél soha nem az volt, és soha nem is lesz az a trend, hogy: Fizesd ki és vidd! Majd otthon rájössz, mit vettél. Mi egy kicsi, de biztonságos szigetet nyújtunk. Szeretünk segíteni az embereknek, és számunkra egy fizetséggel felér az az öröm, amit vevőink részéről kapunk, rajtuk látunk egy-egy munka befejezésekor.

 A vevői visszajelzések abban erősítenek meg bennünket, hogy minden megrendeléssel valami egyedülállót hozunk létre, és a termék mellé olyan szolgáltatás is párosul, amit a vevők érzékelnek és szeretnek.

Miért forduljon hozzánk?

Cégünk nem csak egyedi és kimondottan az Ön ízlésére, igényeire szabott ajánlatot ad, hanem segítünk megmutatni Önnek, mire figyeljen oda, ha bútorvásárlást tervez. Megmutatjuk a minőségi bútorok ismérveit, lehetőségeit, praktikus tárolási megoldásokat. Valamint, ha elhozza hozzánk a bebútorozni kívánt helyiség alaprajzát, személyre szabott tervet is készítünk Önnek.

Bálint Miklós cégvezető
Kép: MeMo.Foto

Büszkék vagyunk rá, hogy több száz elégedett ügyfelünk van, akik között gyakran akad visszajáró „vendég” is. Vevőink elégedettsége több mint 20 éves tapasztalatunk, precíz munkavégzésünk és ügyfélközpontú hozzáállásunk gyümölcse.

Célunk segíteni, hogy otthonában, irodájában a lehető legkényelmesebben érezze magát, és megkönnyítsük mindennapjait. Erre alapoztuk cégünk filozófiáját is.

Azért, hogy megtalálhassa álmai bútorát, összeállítottunk egy kérdéssort is, melyet tapasztalt szakemberünk segítségével végignézve pontos képet kaphat arról, hogyan válassza ki az adott helyiség berendezéseit.

Kérjen időpontot ingyenes, személyes konzultációnkra és ekkor mi kizárólag Önnel foglalkozunk! A konzultáció teljesen kötelezettségmentes. Látogasson el hozzánk, hogy valódi, használható segítséget kapjon!

Bálint Miklós, a Konyha-szerviz Bt. alapítója és cégvezetője