Kesseböhmer termékek kínálatunkban – különleges, innovatív megoldások

Kesseböhmer termékek kínálatunkban – különleges, innovatív megoldások

A Kesseböhmer név generációk alatt összeforrt az innovatív megoldásokkal. Vevő központú gondolkodásuknak köszönhetően fejlődtek a funkcionális konyhaszekrény szerelvények vezető gyártójává.

A kínálatunkban is megtalálható termékeik bemutatására szolgáló blog sorozatunk harmadik részében az igazán különleges, a köztudatban még nem annyira elterjedt fejlesztéséket mutatjuk be:

TopFlex

Sokszor előfordul, hogy a kis méretű konyhákban alig marad hasznos, munkavégzésre alkalmas pultfelület. Erre kínál megoldást a TopFlex kihúzható munkapult.

A fiókelőlap mögé elhelyezett, 30 kg-ig terelhető, stabil, biztonságos pultot biztosító szerkezetnek köszönhetően 80 cm hosszú pultfelület keletkezik.

Sokszor előfordul, hogy a kis méretű konyhákban alig marad hasznos, munkavégzésre alkalmas pultfelület. Erre kínál megoldást a TopFlex kihúzható munkapult. Kesseböhmer TopFlex kihúzható pult A Kesseböhmer TopFlex kihúzható pulttal plusz munkafelületet kapunk a konyhában.

SpaceFlexx

Mindenkinek van legalább egy olyan fiókja, amiben sosincs rend, minden össze vissza van.
A káosz elkerülése végett fejlesztette ki a Kesseböhmer a SpaceFlexx-nek keresztelt fiókba rakható rendezőt.

A stabil fém keretet rugalmas anyagból készült elválasztók osztják, így legyen szó nagy vagy kicsi, négyzetes vagy kerek dolgokról – mindennek meg lesz a helye.
A szabadon mozgatható hálós elválasztók előnye, hogy 30°C-on moshatóak, így a tisztán tartás is egyszerű.

Ez az innovatív tároló koncepció segítségével könnyű rendet tartani. Tökéletes áttekintést biztosít, akár a konyhában, fürdőszobában, gardróbszekrényben használják.

Ez az innovatív tároló koncepció segítségével könnyű rendet tartani. A káosz elkerülése végett fejlesztette ki a Kesseböhmer a SpaceFlexx-nek keresztelt fiókba rakható rendezőt. A káosz elkerülése végett fejlesztette ki a Kesseböhmer a SpaceFlexx-nek keresztelt fiókba rakható rendezőt.

iMove

A konyhabútor megtervezésekor igyekszünk a használója magasságához igazítani a felsőszekrények aljának magasságát. Azonban az alacsonyabb ügyfelek számára még így is néha nehezen elérhetőek a magasabban lévő polcok. Ennek a problémának az elkerülése érdekében lett kifejlesztve az iMove.

A polcrendszer és annak teljes tartalma egyetlen könnyed mozdulattal lefelé és kifelé mozdítható, így annak tartalma nyújtózkodás nélkül könnyen elérhető lesz.

Az iMove mozgását rugós emelőkar végzi, így akár 8 kg-ig terhelhető.

A Kesseböhmer egy újabb, különleges és praktikus fejlesztése a felső szekrények magasan lévő polcainak könnyebb elérhetőségére lett kifejlesztve.  Az iMove mozgását rugós emelőkar végzi, így akár 8 kg-ig terhelhető.

Pultba süllyesztett konnektorok

Vannak esetek, amikor a falra szerelhető konnektorok kialakítása nem megoldható. Ilyenkor szoktuk javasolni a pultba süllyeszthető konnektorokat. Ezek a konnektorok falvésés nélkül is kialakíthatóak így sokszor ajánljuk panellakásokba, valamint konyhaszigetekhez.

A beépíthető konnektoroknak több fajtája közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, legyen az felbillenős, kihúzható vagy elforgatható.

A rejtett elosztó rendkívül praktikus megoldás nemcsak konyhába de irodai vagy tárgyalóasztalokban elhelyezve is, hiszen segítségével nem kell keresgélni, bujkálni az asztal alá áramforrást keresve.

Bachmann kiforduló konnektor Vannak esetek, amikor a falra szerelhető konnektorok kialakítása nem megoldható. Ilyenkor szoktuk javasolni a pultba süllyeszthető konnektorokat. A beépíthető konnektoroknak több fajtája közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.

Kínálatunkban többféle Kesseböhmer és Hailo termék is megtalálható, amikről további blogbejegyzéseinkben olvashat:

Comments for this post are closed.