Ez a tükrös előszobabútor minden funkciót ellát, amire egy előszobában szükség lehet.

Tükrös előszobaszekrény

Ez a tükrös előszobaszekrény minden funkciót ellát, amire egy előszobában szükség lehet.

Az általunk készített szekrény mellett egy másik, már meglévő tároló volt, így nem kifejezetten a cipők tárolására kellett terveznünk a bútort. Ennek ellenére a tükör előtt kialakított részre a cipő felvétele közben le lehet ülni, alatta pedig néhány pár cipő tárolható.

A szürke és fehér színű fiókokban könnyen lehet szortírozni az előszobákban előforduló apróbb dolgokat. A két oldalt elhelyezett akasztókra táskát és kabátok egyaránt akaszthatóak.

Az akasztók felé egy kalaptartó polcot is elhelyeztünk. Ennek a mérete illeszkedik a bútor mellett található boltív ívéhez.

Ez, vagy ehhez hasonló tükrös előszobaszekrény, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színből és méretben elkészíthető.

Töltse ki bútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A fehér és a szürke szín miatt egy modern és letisztult, fogasok által azonban vidám és igazán egyedi előszobaszekrény készült.

Előszobaszekrény

Az előszobaszekrény különlegessége a felső, zárt szekrényben rejlik.

A felső, ajtós szekrény ajtaja nyomásra nyílik. Kinyitva azonban a villanyórát rejti.

A szekrény alsó, nyitott része megrendelőn kérésére sok cipő tárolására lett tervezve. Íly módon magasabb, ülésre nem alkalmas, azonban több cipő elhelyezhető benne. Tetejére táskát és egyéb dolgot lehet lepakolni kényelmesen az öltözés során.

A szürke, beton színű és mintázatú akasztókkal ellátott hátfal védi a falat a kabátok okozta karcolódásoktól és piszoktól.

A fehér és a szürke szín miatt egy modern és letisztult előszobabútor lett az végeredmény. Azonban a fogasok által egy vidám és igazán egyedi bútor.

A szekrény szép, díszlábakon, lábazati takaró nélkül. Ezt abba az esetben szoktuk javasolni, ha a bútor olyan helyre kerül, ahol gyakrabban mosunk fel, mit például a fürdőszoba és az előszoba. A lábaknak köszönhetően könnyen ki lehet alatta takarítani, valamint megelőzik, hogy a bútor a víz hatására tönkre menjen.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a fehér előszobabútor minden igényt kielégít, hiszen akasztó, fiók, cipő tároló szekrény és az öltözéshez leülős rész is megtalálható benne.

Fehér előszobabútor

Ez a fehér előszobabútor egy családi házba készült.

A minden igényt kielégít, hiszen a kabátok felakasztáshoz akasztó, fiók, a cipő tárolásához szekrény és az öltözéshez leülős rész is megtalálható benne.

A bejárat felől egy lepakolós felületet alakítottunk ki tükörrel. Alatta egy fiók található a kulcsok és egyéb apró dolgok elrakásához. A fiók alatt, valamint a leülős rész alatt található ajtós elem a cipők tárolására szolgál.

A magas, kétajtós szekrény akasztó rudat és polcokat rejt. A felső szekrények kiváló pakolófelületek az olyan dolgok számára, amiket ritkábban vesz elő az ember.

A bútor az ugyancsak általunk készült klasszikus stílusú konyhabútor dizájnját figyelembe véve gyártottuk a bútort. A mart ajtós fehér előszobabútor sonoma tölgy színű betétekkel lett megtörve. A tükör mögötti lapon, a fiókon és a fogasok számára kialakított lapon kívül a lábazat és a felső díszítő elem is ezt a sonoma tölgy színt kapta.

A négyzetes fogantyúk a hozzájuk illő fogasokkal egészültek ki.

A tervezést és a beépítést külön nehezítette az előszoba két sarkában is elhelyezkedő használaton kívüli kémények. Ezek tekintetve vételével, a legjobb helykihasználást szem előtt tartva készült ez az egyedi fehér előszobabútor.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Az egész ajtóban tükrös előszobabútor belsejében akasztó és cipők tárolására alkalmas polc található.

Tükrös előszobabútor

Ez a tükrös előszobabútor egy falbeugróba készült.

Az egész ajtóban tükrös előszobabútor belsejében akasztó és cipők tárolására alkalmas polc található. Az akasztót olyan magasságban helyeztük el, hogy a hosszú télikabátok is kényelmesen beakaszthatóak legyenek.

A tükrös ajtó egyik szárnya egy kis méretű fogantyúval nyitható. A másik szárnya a fogantyúval felszerelt ajtó nyitása után lehetséges. Ezt a megoldást azért alkalmazzuk, mert ha mind a két szárnyra fogantyút helyezünk, akkor a két ajtó között lényegesen megnőne a hézag.

A falbeugróba készült bútorok nagyon praktikusak, hiszen nem vesznek el külön helyet a helyiségből. Azonban a kivitelezessük mindig nehezebb, mert sajnos nagyon ritka az, amikor derékszögűek a falak. Annak érdekében, hogy eltakarjuk az esetleges hézagokat a szekrény és a falbeugró között takaróléceket szoktunk alkalmazni a szekrény körül. Ezzel egy szép és igényes bútort tudunk készíteni.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Előszobabútor - előszobafal, bükk előszobabútor

Bükk előszobabútor

Az előszobabútor lefényképezése a legtöbb esetben gondot okoz. Hiszen az előszobák többnyire nem túl nagyok.

Így ezen a képen is vannak részletek, amiket nem lehet látni, hozzá kell gondolni. Az első ilyen dolog, hogy a teljes helyet kihasználtuk faltól falig, padlótól a mennyezetig. A kis hely ellenére, igyekeztünk a bükk előszobabútor tervezésénél és kialakításánál, minél több funkciót adni. Lett benne akasztós szekrény, felül polcos szekrény, fiókos ráülős rész, valamint falborítás, fogasokkal és tükörrel, világítással.

Az a bükk előszobabútor egyszerű vonalvezetésű, ezért költséghatékonyan készült. A feladat az volt, hogy megfizethető áron, jó helykihasználással valami praktikusat alkossunk. A tulajdonosok azóta is megelégedettséggel használják, így a bútor beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A színválasztást a többi helyiség bútorzata, valamint a burkolatok színvilága határozta meg. Mi ilyenkor igyekszünk sok éves tapasztalatunk alapján tanácsokat adni, de természetesen a végső döntés mindig a vevőé.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Előszobabútor - előszoba beépítés tolóajtóval

Előszobabútor sötét mahagóni

Ez egy rafinált előszoba beépítés, amit lakberendezőnk álmodott meg.

Ez az előszobabútor sötét mahagóni színből lett megálmodva. Első számú fő dolog rajta, hogy 1 db mennyezeten függesztett tolóajtó gördül el előtte, a szekrények egyik-egyik oldalát takarva el ezáltal. A foganytúk és a tolóajtó profillécei pezsgő színűek. Felülre 2-2 db felnyíló ajtós szekrény került beépítésre. A fal sehol sem látszik, faltól falig „bedobozoltuk” a helyiséget. További különlegesség még, hogy a jobb oldalon lévő ráülős rész egy radiátort rejt el. A szellőzőrácsok a levegő cirkulálását teszik lehetővé. A tolóajtó mögött ami nem látszik, ott alul fiókos rész van kialakítva, felette pedig akasztós lehetőség. További érdekessége és nehézségi foka volt még ennek a bútornak, hogy a tolóajtó mögötti akasztós rész alatt a falborításba rejtettünk egy kis ajtót, mely az elektromos kapcsolótáblát lett hivatott eltakarni. Még további pakolási lehetőség gyanánt készült a középső részre fiókos szekrény, melynek teteje éppen olyan magas, hogy megérkezvén a lakásba, bármit, kulcscsomót, telefont, stb. kényelmesen rá tudjunk tenni. A kis polcok is pakolhatók, bár inkább már a designt szolgálják. A lakásba lépve, rendkívül meleg és barátságos fogadtatásban lesz részünk e szekrényke által.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

Modern előszobabútor - előszoba beépítés

Előszobabútor bambusz színben

Sajnos a magyar lakások legtöbbje nem túl nagy. Tekintve, hogy akár többen is laknak benne, így aztán a praktikusság lesz az elsődleges szempont,  kicsit a designt háttérbe szorítva.

Ez a bútor jó példája ennek. A környezethez illő előszobabbútor bambusz színben készült. 3 gyermek volt a lakásban, ezért az elsődleges szempont a rengeteg pakolóhely volt, így aztán ez az előszobabútor inkább egy gardróbszobára hasonlít. Erre mondjuk, hogy a cél szentesíti az eszközt. Mindamellett a tükrös fallal, a cipőtároló és a lepakoló résszel az előszobabútor jellegét és funkcióját is betölti. A nagy szekrények kimondottan sok pakolóhelyével jó szolgálatot fog tenni a családnak.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!

Előszobabútor

Előszobabútor króm oszloppal

Egy családi ház előszobabútora figyelhető meg a képen. A bükk színű előszobabútor króm oszloppal lett kombinálva, aminek köszönhetően igazán egyedi lett.

A króm oszlop tulajdonképpen egy olyan oszlop, ami a konyhákban használatos. Ezekre az oszlopokra többnyire mindenféle felfüggeszthető kosár, tároló, kütyü felrögzíthető. Az előszobabútor tartalmaz alul cipős tároló részeket, felül ruháknak pakoló részt, de még kis fiókot is. A ruhaakasztók, az oszlophoz illő színben, stílusosan szintén króm színben kerültek felszerelésre.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Előszobabútor - előszoba beépítés

Előszobabútor – teljes beépítéssel

Új építésű társasház viszonylag hosszú előszobája látható a képen.

Az előszobabútor lakberendezőnk tervei alapján készült. Színösszeállítása a világos és sötét körte kombinációja. Megjelenésében leginkább egy gardróbszobára emlékezetet. A lakás még, az előszobából nyíló nappaliból, konyhából, fürdőből és egy kicsi hálószobából állt. Így aztán mindenképp szükség volt a pakolás szempontjából az előszoba teljes bebútorozására is. Az alsó keretes kisajtók mögött cipők elhelyezésre alkalmas tárolók lettek kialakítva. A szekrény egyik ajtajára tükröt tettünk ezzel is növelve a térhatást. Az előszobában a képen hozzánk közelebb eső részen még egy akasztós előszobafal is elhelyezésre került.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!

Tükör tolóajtó az előszobában

Tükrös tolóajtó az előszobában

Itt ismételten egy zsivány beépítést kellett megoldanunk lakberendezési tervek alapján.

Ez egy speciális előszobabútor. Kommentárt kell a képhez fűzni, mivel nem látszanak a belső dolgok. A feladat az volt, hogy a beugró előszobarészt eltakarjuk 2 db mennyezeten függesztett egymás előtt elfutó tolóajtó segítségével, melynek az egyike egyúttal a tükör funkciót, ezzel a tér tágítását is ellátja. Amiknek az eltakarására hivatottak, az a jobb oldalon egy mosogatógép, felette mennyezetig polcrendszer. A bal oldali tolóajtó mögött, pedig a fűtés osztó gyűjtőjét takartuk el, még egy plusz beépítéssel, valamint ismét polcoztuk a belső részt. Gyakorlatilag úgy a mosásra, mint a vasalásra váró ruhaneműk elhelyezése meg lett oldva ezzel. Az előszobabútor tükör tolóajtóval rögtön belépés után fogadja a látogatót, s színével kellemes hangulatot, meghitt nyugalmat  áraszt. Természetesen továbbhaladva az előszobán, a folytatásában lévő nappaliba lépve sem okoznak csalódást az ott is nagy részben általunk készített bútorok a lakás tulajdonosának.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!