A fehér aszimmetrikus előszobabútor a modernebb megjelenésért fekete fogantyúkkal és fekete akasztókkal lett kiegészítve.

Aszimmetrikus előszobabútor

A képen látható az aszimmetrikus előszobabútor megtervezését több dolog is nehezítette.

Ugyanis ezen a falon találhatóak lent a fűtés, fent pedig az áram kötődobozai, így a szekrényt úgy kellett megterveznünk, hogy azok takarva legyenek, mégis hozzáférhetőek maradjanak. Emelttett ügyfelünk szeretett volna egy leülős részt és tükröt is.

Az alsó és a felső kétajtós szekrények hátfal nélkül készültek, így a bennük lévő polcok kivételével könnyen hozzá lehet férni a szerelődobozokhoz. A bal oldali középső elemben akasztani lehet.

A fehér aszimmetrikus előszobabútor fekete fogantyúkkal és fekete akasztókkal egészült ki, így modern, letisztul és praktikus szekrényt alkotva.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A beépített előszobabútor karakteres inox színű fogantyúkkal egészült ki.

Beépített előszobabútor

Ez a világos színű beépített előszobabútor egy családi házba készült.

A jobb oldali kétajtós szekrény akasztós, így a ritkábban használt kabátok tökéletes helye. Felette egy mély, akár bőröndök tárolására is alkalmas polcos szekrény található.

A bal oldali alsó szekrény ugyancsak polcos, míg a felette elhelyezkedő szekrény rejti a villanyóra dobozt.

Tervezéskor figyelembe vettük a magasan elhelyezkedő csövet, valamint a fa gerendákat is. Annak érdekében, hogy a csövet ne kelljen belevágni a szekrénybe így pont alatta álltunk meg a szekrények magasságával.

A széles leülős rész alatt nyitott polcok találhatóak, amik a cipők könnyű hozzáférhetőségét biztosítják.

A mögötte lévő fal védelme érdekében megegyező színű bútorlap került a falra is, emellett a minden nap használatban lévő kabátok is itt kapnk majd helyet, azonban a kép készültekor még nem kerültek fel az akasztók.

A beépített előszobabútor karakteres inox színű fogantyúkkal egészült ki.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a modern kinézetű, sarok előszobaszekrény két ajtó közé a sarokba készült. A kis hely ellenére igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni a hely adottságaiból.

Sarok előszobaszekrény

Ez a modern kinézetű, sarok előszobaszekrény két ajtó közé, a sarokba készült.

A kis hely ellenére igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni a hely adottságaiból.

Bal oldalra egy alul fiókos, felül polcos elem került. a fiókok alkalmasak a cipőpaszták, cipőkanalak, papírok vagy akár kulcsok tárolására. A felette található polcos elem cipők vagy egyéb ruhák, dobozok tárolására alkalmas.

Befordulva egy akasztós szekrény található, ami egészen a falig megy. A hátulra akasztott kabátok sajnos kissé nehézkesen lesznek hozzáférhetőek, azonban így minden hely maximálisan lett kihasználva.

A mennyezetig történő beépítésnek köszönhetően felül is sok pakolóhely keletkezett.

A sarok előszobaszekrény matt fehér színből, szögletes fekete fogantyúkkal lett kiegészítve, így egy modern, letisztult szekrény lett a végeredmény.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A sonoma színű előszobabútor inox színű fogantyúkkal és fogasokkal lett teljes.

Sonoma színű előszobabútor

Ez a sonoma színű előszobabútor a bejárat közvetlen közelében lévő széles falbeugróba készült.

A tervezéskor igyekeztünk minden igényt kielégíteni, ugyanakkor az ügyfél kérésére egy szellősebb, „nem végig szekrényes” kialakítást alkotni.

Így beépítésre került egy középmagas elem a kulcsok és az egyéb apróságok lepakolásához, fiókos, valamint ajtós résszel. Mellette egy leülésre alkalmas nyitott cipőtárolós elem lett kialakítva.

Az akasztókat falborításra tettük, így védve a falat az esetleges koszolódástól.

Felül végig mélyebb szekrényeket készítettünk. Az így létrejött rengeteg pakolófelület alkalmas nagyobb, ritkán használt dolgok, vagy akár bőrönd tárolására is.

A felbeugró mindkét oldalán strangcsövek találhatóak, amiket ugyancsak a sonoma színből takartunk el, így egységes hatást érve el.

A sonoma színű előszobabútor inox színű fogantyúkkal és fogasokkal lett teljes.

A sonoma szín tökéletes választás lehet bárhová hiszen nagyon népszerű, és szép szín. Bár ez a bútor pontosan ide, egyedileg készült, de ez a szín a nagy bútoráruházakban is megtalálható, így akár asztalokat, székeket és egyéb bútorokat is lehet vásárolni hozzá, így egy egységes színű berendezést lehet elérni.

Töltse ki bútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a tükrös előszobabútor minden funkciót ellát, amire egy előszobában szükség lehet.

Tükrös előszobaszekrény

Ez a tükrös előszobaszekrény minden funkciót ellát, amire egy előszobában szükség lehet.

Az általunk készített szekrény mellett egy másik, már meglévő tároló volt, így nem kifejezetten a cipők tárolására kellett terveznünk a bútort. Ennek ellenére a tükör előtt kialakított részre a cipő felvétele közben le lehet ülni, alatta pedig néhány pár cipő tárolható.

A szürke és fehér színű fiókokban könnyen lehet szortírozni az előszobákban előforduló apróbb dolgokat. A két oldalt elhelyezett akasztókra táskát és kabátok egyaránt akaszthatóak.

Az akasztók felé egy kalaptartó polcot is elhelyeztünk. Ennek a mérete illeszkedik a bútor mellett található boltív ívéhez.

Ez, vagy ehhez hasonló tükrös előszobaszekrény, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színből és méretben elkészíthető.

Töltse ki bútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A fehér és a szürke szín miatt egy modern és letisztult, fogasok által azonban vidám és igazán egyedi előszobaszekrény készült.

Előszobaszekrény

Az előszobaszekrény különlegessége a felső, zárt szekrényben rejlik.

A felső, ajtós szekrény ajtaja nyomásra nyílik. Kinyitva azonban a villanyórát rejti.

A szekrény alsó, nyitott része megrendelőn kérésére sok cipő tárolására lett tervezve. Íly módon magasabb, ülésre nem alkalmas, azonban több cipő elhelyezhető benne. Tetejére táskát és egyéb dolgot lehet lepakolni kényelmesen az öltözés során.

A szürke, beton színű és mintázatú akasztókkal ellátott hátfal védi a falat a kabátok okozta karcolódásoktól és piszoktól.

A fehér és a szürke szín miatt egy modern és letisztult előszobabútor lett az végeredmény. Azonban a fogasok által egy vidám és igazán egyedi bútor.

A szekrény szép, díszlábakon, lábazati takaró nélkül. Ezt abba az esetben szoktuk javasolni, ha a bútor olyan helyre kerül, ahol gyakrabban mosunk fel, mit például a fürdőszoba és az előszoba. A lábaknak köszönhetően könnyen ki lehet alatta takarítani, valamint megelőzik, hogy a bútor a víz hatására tönkre menjen.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a fehér előszobabútor minden igényt kielégít, hiszen akasztó, fiók, cipő tároló szekrény és az öltözéshez leülős rész is megtalálható benne.

Fehér előszobabútor

Ez a fehér előszobabútor egy családi házba készült.

A minden igényt kielégít, hiszen a kabátok felakasztáshoz akasztó, fiók, a cipő tárolásához szekrény és az öltözéshez leülős rész is megtalálható benne.

A bejárat felől egy lepakolós felületet alakítottunk ki tükörrel. Alatta egy fiók található a kulcsok és egyéb apró dolgok elrakásához. A fiók alatt, valamint a leülős rész alatt található ajtós elem a cipők tárolására szolgál.

A magas, kétajtós szekrény akasztó rudat és polcokat rejt. A felső szekrények kiváló pakolófelületek az olyan dolgok számára, amiket ritkábban vesz elő az ember.

A bútor az ugyancsak általunk készült klasszikus stílusú konyhabútor dizájnját figyelembe véve gyártottuk a bútort. A mart ajtós fehér előszobabútor sonoma tölgy színű betétekkel lett megtörve. A tükör mögötti lapon, a fiókon és a fogasok számára kialakított lapon kívül a lábazat és a felső díszítő elem is ezt a sonoma tölgy színt kapta.

A négyzetes fogantyúk a hozzájuk illő fogasokkal egészültek ki.

A tervezést és a beépítést külön nehezítette az előszoba két sarkában is elhelyezkedő használaton kívüli kémények. Ezek tekintetve vételével, a legjobb helykihasználást szem előtt tartva készült ez az egyedi fehér előszobabútor.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Az egész ajtóban tükrös előszobabútor belsejében akasztó és cipők tárolására alkalmas polc található.

Tükrös előszobabútor

Ez a tükrös előszobabútor egy falbeugróba készült.

Az egész ajtóban tükrös előszobabútor belsejében akasztó és cipők tárolására alkalmas polc található. Az akasztót olyan magasságban helyeztük el, hogy a hosszú télikabátok is kényelmesen beakaszthatóak legyenek.

A tükrös ajtó egyik szárnya egy kis méretű fogantyúval nyitható. A másik szárnya a fogantyúval felszerelt ajtó nyitása után lehetséges. Ezt a megoldást azért alkalmazzuk, mert ha mind a két szárnyra fogantyút helyezünk, akkor a két ajtó között lényegesen megnőne a hézag.

A falbeugróba készült bútorok nagyon praktikusak, hiszen nem vesznek el külön helyet a helyiségből. Azonban a kivitelezessük mindig nehezebb, mert sajnos nagyon ritka az, amikor derékszögűek a falak. Annak érdekében, hogy eltakarjuk az esetleges hézagokat a szekrény és a falbeugró között takaróléceket szoktunk alkalmazni a szekrény körül. Ezzel egy szép és igényes bútort tudunk készíteni.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Előszobabútor - előszobafal, bükk előszobabútor

Bükk előszobabútor

Az előszobabútor lefényképezése a legtöbb esetben gondot okoz. Hiszen az előszobák többnyire nem túl nagyok.

Így ezen a képen is vannak részletek, amiket nem lehet látni, hozzá kell gondolni. Az első ilyen dolog, hogy a teljes helyet kihasználtuk faltól falig, padlótól a mennyezetig. A kis hely ellenére, igyekeztünk a bükk előszobabútor tervezésénél és kialakításánál, minél több funkciót adni. Lett benne akasztós szekrény, felül polcos szekrény, fiókos ráülős rész, valamint falborítás, fogasokkal és tükörrel, világítással.

Az a bükk előszobabútor egyszerű vonalvezetésű, ezért költséghatékonyan készült. A feladat az volt, hogy megfizethető áron, jó helykihasználással valami praktikusat alkossunk. A tulajdonosok azóta is megelégedettséggel használják, így a bútor beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A színválasztást a többi helyiség bútorzata, valamint a burkolatok színvilága határozta meg. Mi ilyenkor igyekszünk sok éves tapasztalatunk alapján tanácsokat adni, de természetesen a végső döntés mindig a vevőé.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Előszobabútor - előszoba beépítés tolóajtóval

Előszobabútor sötét mahagóni

Ez egy rafinált előszoba beépítés, amit lakberendezőnk álmodott meg.

Ez az előszobabútor sötét mahagóni színből lett megálmodva. Első számú fő dolog rajta, hogy 1 db mennyezeten függesztett tolóajtó gördül el előtte, a szekrények egyik-egyik oldalát takarva el ezáltal. A foganytúk és a tolóajtó profillécei pezsgő színűek. Felülre 2-2 db felnyíló ajtós szekrény került beépítésre. A fal sehol sem látszik, faltól falig „bedobozoltuk” a helyiséget. További különlegesség még, hogy a jobb oldalon lévő ráülős rész egy radiátort rejt el. A szellőzőrácsok a levegő cirkulálását teszik lehetővé. A tolóajtó mögött ami nem látszik, ott alul fiókos rész van kialakítva, felette pedig akasztós lehetőség. További érdekessége és nehézségi foka volt még ennek a bútornak, hogy a tolóajtó mögötti akasztós rész alatt a falborításba rejtettünk egy kis ajtót, mely az elektromos kapcsolótáblát lett hivatott eltakarni. Még további pakolási lehetőség gyanánt készült a középső részre fiókos szekrény, melynek teteje éppen olyan magas, hogy megérkezvén a lakásba, bármit, kulcscsomót, telefont, stb. kényelmesen rá tudjunk tenni. A kis polcok is pakolhatók, bár inkább már a designt szolgálják. A lakásba lépve, rendkívül meleg és barátságos fogadtatásban lesz részünk e szekrényke által.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!