Előszobabútor - előszobafal, bükk előszobabútor

Bükk előszobabútor

Az előszobabútor lefényképezése a legtöbb esetben gondot okoz. Hiszen az előszobák többnyire nem túl nagyok.

Így ezen a képen is vannak részletek, amiket nem lehet látni, hozzá kell gondolni. Az első ilyen dolog, hogy a teljes helyet kihasználtuk faltól falig, padlótól a mennyezetig. A kis hely ellenére, igyekeztünk a bükk előszobabútor tervezésénél és kialakításánál, minél több funkciót adni. Lett benne akasztós szekrény, felül polcos szekrény, fiókos ráülős rész, valamint falborítás, fogasokkal és tükörrel, világítással.

Az a bükk előszobabútor egyszerű vonalvezetésű, ezért költséghatékonyan készült. A feladat az volt, hogy megfizethető áron, jó helykihasználással valami praktikusat alkossunk. A tulajdonosok azóta is megelégedettséggel használják, így a bútor beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A színválasztást a többi helyiség bútorzata, valamint a burkolatok színvilága határozta meg. Mi ilyenkor igyekszünk sok éves tapasztalatunk alapján tanácsokat adni, de természetesen a végső döntés mindig a vevőé.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Előszobabútor - előszoba beépítés tolóajtóval

Előszobabútor sötét mahagóni

Ez egy rafinált előszoba beépítés, amit lakberendezőnk álmodott meg.

Ez az előszobabútor sötét mahagóni színből lett megálmodva. Első számú fő dolog rajta, hogy 1 db mennyezeten függesztett tolóajtó gördül el előtte, a szekrények egyik-egyik oldalát takarva el ezáltal. A foganytúk és a tolóajtó profillécei pezsgő színűek. Felülre 2-2 db felnyíló ajtós szekrény került beépítésre. A fal sehol sem látszik, faltól falig „bedobozoltuk” a helyiséget. További különlegesség még, hogy a jobb oldalon lévő ráülős rész egy radiátort rejt el. A szellőzőrácsok a levegő cirkulálását teszik lehetővé. A tolóajtó mögött ami nem látszik, ott alul fiókos rész van kialakítva, felette pedig akasztós lehetőség. További érdekessége és nehézségi foka volt még ennek a bútornak, hogy a tolóajtó mögötti akasztós rész alatt a falborításba rejtettünk egy kis ajtót, mely az elektromos kapcsolótáblát lett hivatott eltakarni. Még további pakolási lehetőség gyanánt készült a középső részre fiókos szekrény, melynek teteje éppen olyan magas, hogy megérkezvén a lakásba, bármit, kulcscsomót, telefont, stb. kényelmesen rá tudjunk tenni. A kis polcok is pakolhatók, bár inkább már a designt szolgálják. A lakásba lépve, rendkívül meleg és barátságos fogadtatásban lesz részünk e szekrényke által.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

Modern előszobabútor - előszoba beépítés

Előszobabútor bambusz színben

Sajnos a magyar lakások legtöbbje nem túl nagy. Tekintve, hogy akár többen is laknak benne, így aztán a praktikusság lesz az elsődleges szempont,  kicsit a designt háttérbe szorítva.

Ez a bútor jó példája ennek. A környezethez illő előszobabbútor bambusz színben készült. 3 gyermek volt a lakásban, ezért az elsődleges szempont a rengeteg pakolóhely volt, így aztán ez az előszobabútor inkább egy gardróbszobára hasonlít. Erre mondjuk, hogy a cél szentesíti az eszközt. Mindamellett a tükrös fallal, a cipőtároló és a lepakoló résszel az előszobabútor jellegét és funkcióját is betölti. A nagy szekrények kimondottan sok pakolóhelyével jó szolgálatot fog tenni a családnak.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!

Előszobabútor

Előszobabútor króm oszloppal

Egy családi ház előszobabútora figyelhető meg a képen. A bükk színű előszobabútor króm oszloppal lett kombinálva, aminek köszönhetően igazán egyedi lett.

A króm oszlop tulajdonképpen egy olyan oszlop, ami a konyhákban használatos. Ezekre az oszlopokra többnyire mindenféle felfüggeszthető kosár, tároló, kütyü felrögzíthető. Az előszobabútor tartalmaz alul cipős tároló részeket, felül ruháknak pakoló részt, de még kis fiókot is. A ruhaakasztók, az oszlophoz illő színben, stílusosan szintén króm színben kerültek felszerelésre.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Előszobabútor - előszoba beépítés

Előszobabútor – teljes beépítéssel

Új építésű társasház viszonylag hosszú előszobája látható a képen.

Az előszobabútor lakberendezőnk tervei alapján készült. Színösszeállítása a világos és sötét körte kombinációja. Megjelenésében leginkább egy gardróbszobára emlékezetet. A lakás még, az előszobából nyíló nappaliból, konyhából, fürdőből és egy kicsi hálószobából állt. Így aztán mindenképp szükség volt a pakolás szempontjából az előszoba teljes bebútorozására is. Az alsó keretes kisajtók mögött cipők elhelyezésre alkalmas tárolók lettek kialakítva. A szekrény egyik ajtajára tükröt tettünk ezzel is növelve a térhatást. Az előszobában a képen hozzánk közelebb eső részen még egy akasztós előszobafal is elhelyezésre került.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!

Tükör tolóajtó az előszobában

Tükrös tolóajtó az előszobában

Itt ismételten egy zsivány beépítést kellett megoldanunk lakberendezési tervek alapján.

Ez egy speciális előszobabútor. Kommentárt kell a képhez fűzni, mivel nem látszanak a belső dolgok. A feladat az volt, hogy a beugró előszobarészt eltakarjuk 2 db mennyezeten függesztett egymás előtt elfutó tolóajtó segítségével, melynek az egyike egyúttal a tükör funkciót, ezzel a tér tágítását is ellátja. Amiknek az eltakarására hivatottak, az a jobb oldalon egy mosogatógép, felette mennyezetig polcrendszer. A bal oldali tolóajtó mögött, pedig a fűtés osztó gyűjtőjét takartuk el, még egy plusz beépítéssel, valamint ismét polcoztuk a belső részt. Gyakorlatilag úgy a mosásra, mint a vasalásra váró ruhaneműk elhelyezése meg lett oldva ezzel. Az előszobabútor tükör tolóajtóval rögtön belépés után fogadja a látogatót, s színével kellemes hangulatot, meghitt nyugalmat  áraszt. Természetesen továbbhaladva az előszobán, a folytatásában lévő nappaliba lépve sem okoznak csalódást az ott is nagy részben általunk készített bútorok a lakás tulajdonosának.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!

fehér előszobabútor - előszobafal

Bézs színű előszobabútor

Ez a  bézs színű  előszobabútor egy pesti belső kerületben lévő lakásba készült. Igazából a tulajdonos itt nagy segítségünkre volt, mivel ezt a kombinációt ő maga tervezte el.

Nekünk csak a méreteket kellett pontosítani, hogy beférjen a bútor a kiválasztott helyre. Mint elmondta az vezérelte, hogy legyen sok pakolóhelye amiket ajtókkal eltakarunk, de legyen megoldva a lakásba betérők számára, az előszobafal, ahova a kabátokat tudják akasztani. További megoldás a cipők elhelyezésének lehetősége, ami egy ráülős nyitott  szekrénykével lett megoldva. Az előszobabútor pikantériája még, hogy a jobb oldali szekrény hivatott eltakarni a villanyórát és a biztosíték dobozt is.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!

 

egyszerű előszobabútor cipős szekrénnyel - előszobafal

Egyszerű előszobabútor

Ez az egyik legyegyszerűbb megoldású előszobabútor. A mi feladatunk volt magának az előszobafalnak és a kalaptartó polcnak az elkészítése. A kép bal oldalán látható ciősszekrény már megvolt, az valamelyik bútoráruházban lett vásárolva jóval előbb. Ez az egyszerű előszobabútor nincs túlbonyolítva. Egy lapot erősítünk a falra, s arra fogasokat szerelünk fel. Funkciója, hogy megvédi a falat és ugyanakkor a ráakasztott ruhákat is. Olcsóbb megoldás, mintha az előszobafal ugynevezett lécekből állna.

Ez az egyszerű előszobabútor lehetőséget ad a lakásba hazatérő lakóknak a kulcscsomó, telefon, irattáska kis polcon való elhelyezésére.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Irodai előszobabútor - előszobafal

Irodai előszobabútor

Az irodai előszobabútor feladata az volt, hogy mivel a tulajdonos munkája révén, több ember is megfordul egyszerre a lakásban, ezért olyan előszobafalat kellett készítenünk ahol sok ember kabátját lehet elhelyezni. Szerencsére az előszoba hossza lehetővé tette, hogy ezt légiesen zsúfoltság nélkül lehessen megvalósítani.

A tulajdonos egyik kérése is volt, hogy ne legyen az előszoba túlzsúfolt. Az előszobabútor mindegyik falpaneljének tetején kalaptartó polcokat is elhelyeztünk. Kérés volt még az is, hogy a bejárati ajtón belépve egy tükör fogadja a látogatót, ami a kép végén figyelhető meg. A tükröt megspékeltük még egy kis polcocskával is, ahova kis dolgokat lehet letenni a lakásba belépést követően.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!