EGGER Dekoratív kollekció 24+, az új trendi színek

EGGER Dekoratív kollekció 24+ az új trendi színek

Az 1961-ben alapított EGGER egy tiroli székhelyű fűrészüzem, amely mára a világ egyik vezető faalapanyag-gyártójává vált. A kínálat a fa alapanyagok teljes skáláját tartalmazza a bútorgyártásban és belsőépítészetben, az építészeti termékek, valamint a fa alapú padlók területén.

A most megjelent Dekoratív kollekció 24+ különböző dekorok és lapok széles választékát egyesíti magában. Különösen széles és egyszerre áttekinthető választékot kínál a trendtudatos, időtálló, illetve vizuálisan és a tapintás tekintetében is otthonos díszítőelemek terén, amelyekkel megvalósítható olyan helyiségek kialakítása, amelyben az ember kellemesen érzi magát.

Annak érdekében, hogy a trendeket egy vonzó, hatásos tervezésű elemekből álló termékcsaláddá alakítsa át, az EGGER elsősorban a természetből merített inspirációt. A természetből átvett színeket és formákat termékeik kiváló minőségével kombinálták. A fautánzatok visszafogottak és sokoldalúak, kinézetre és tapintásra is olyanok, mint a valódi fa. A harmonikus kőutánzatok az eddigieknél is élethűbbek, a kifinomult, időtlen uni dekorok gyengéd módon fokozzák a helyiség hangulatát, az új fém- és textilhatású dekorok pedig hangsúlyt teremtenek. A következő pár évre kiadott kollekció színei úgy lettek kialakítva, hogy azok könnyen kombinálhatóak legyenek, egyszerűen behelyezhetőek legyenek bármelyik lakásba.

 

A teljes 2024-es kollekcióhoz tartozó dekorkatalógus már nálunk is megtalálható. Valamint az EGGER megújult weboldalán és mobilalkalmazásán is megtekinthető. A teljes 2024-es kollekcióhoz tartozó dekorkatalógus már nálunk is megtalálható. Valamint az EGGER megújult weboldalán és mobilalkalmazásán is megtekinthető. Emellett interaktív virtuális tervező programjukkal könnyen állíthatunk össze színkombinációkat.

 

 

A cég különös figyelmet fordít a környezetvédelemre is. A fa a legértékesebb erőforrásunk, így a termékeiket megújuló nyersanyagokból állítják elő, amelyet a „More from wood” (Többet hozunk ki a fából) mottójuk is tükröz.

Az Eurodekor laminált forgácslap 76%-ban körforgásos gazdaságból származó faanyagól áll:

  • 48%-ban fűrészipari melléktermékből
  • 4%-ban felhasználás előtt újrahasznosított faanyagból
  • 24%-ban felhasználás után újrahasznosított faanyagból
  • 24%-ban fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagból

Az EGGER különös figyelmet fordít a környezetvédelemre

 

Képek: egger.com

Comments for this post are closed.