Árajánlat-készítés - Konyha-szervíz Stúdió Bt. - SzolgáltatásokAhhoz, hogy meg tudjuk tervezni az Ön által megálmodott bútort, szükséges beszélgetni arról, milyennek kellene lennie, milyen elvárásoknak kellene megfelelnie, ki vagy kik fogják használni.

Gondoljon egy autóra! Az árajánlat-készítés ott is elég komoly munka. Ahhoz, hogy kiderüljön a végső ár, tudni kell hány ajtós lesz, milyen motorral szerelik fel, milyen kényelmi szolgáltatások lesznek benne, milyen lesz a fényezése és a többi, és a többi. Ha az igények mind megvannak, csak akkor lehet véglegesre beárazni az autót.

Nálunk is ugyanígy működik. Ha megkérdezik tőlünk mennyibe kerül egy gardróbszekrény vagy egy konyhabútor úgy járunk el, mint egy autó esetében. Ezért elhangzanak az ismert kérdések: Milyen anyagból tervezzük, lesz-e benne fiók, ha igen akkor hány darab, lesznek-e benne speciális szerelvények, stb. Csak, ha már mindent tudunk, akkor lehet korrekt árat adni a termékre.

Árajánlat-készítés esetében is, nálunk a kulcsszó a korrektség. Előzetes árajánlat adáskor egy megközelítő árat tudunk mondani leendő ügyfeleinknek. A végleges terv kialakulása és a vevő által történt megrendelés esetén részletes árajánlatot adunk, amely segítségével nyomon tudja követni, mi az, amit kap a vásárlás összegéért. Átadáskor meg tud győződni róla, hogy valóban az került beépítésre, ami az árajánlaton szerepelt. Nincs becsapás, nincsenek utólagosan felmerült költségek.

A konyhabútor rendelés részletes folyamatáról itt tájékozódhat.

Ha árajánlatot szeretne egy termékre kattintson ide!