Az általunk készített bútorok megtervezésekor vevőink igényeit ötvözzük a rendelkezésre álló helyiség (ahova a konyhabútort vagy a bútort kell készíteni) adottságaival.

Ezért, mielőtt véglegesen megtervezünk egy bútort, az esetek nagy többségében, szükség van a helyszíni megtekintésre, hogy a helyszín adottságait és ehhez igazítva a használó lehetőségeit is figyelembe tudjuk venni.

A helyszíni felméréssel levesszük a felelősséget és a gondot minden megrendelőnk válláról. Így például nem Önnek kell izgulnia, hogy be fog-e férni a szekrény arra a helyre, amit kinéztek neki.

A felmérés az egyik legeslegfontosabb lépés a konyhabútor-készítés esetén. Az ilyen nagyszabású tervezés esetén mindenre gondolni kell és mindennek precíznek kell lennie. Itt a helyszíni felmérés biztosan nélkülözhetetlen, ha nem akarunk kellemetlenségeket, amikor a kész konyhabútort a helyszínen beépítjük.

Tekintve, hogy célunk a megrendelőink legjobb kiszolgálása, ezért a helyszíni felmérés az eddigi gyakorlatban a következő képpen történik:

1, Felmérésre abban az esetben kerülhet sor, ha a megrendelő a bemutatótermi konzutációt követően egy irányárat kapott tőlünk, és arra azt mondta, hogy igen körülbelül ennyi belefér a költségvetésébe, csináljuk meg a felmérést. Előfordulhat, hogy felmérést követően változtatnunk kell az előzetes konyhaterven, már az összes helyszíni adottságot figyelembe véve. Ezért a konyhabútor végső ára változhat.
Ez egy végleges megrendelés, szerződéskötés előtti felmérés, melynek díja 10.000.- +Áfa.

2, Több esetben előfordul, hogy ügyfeleink nem kívánnak azzal időt tölteni, hogy a bemutatótermünkbe eljöjjenek, inkább lakásukba történő felméréssel egybekötött konzultációt válasszák.
Ilyenkor úgy megyünk ki, hogy még nem tudjuk, hogy egyáltalán lesz a felmérésből tényleges megrendelés.
Ez esetben is, ügyfeleink ugyanolyan szolgáltatást kapnak, mintha ők jöttek volna el hozzánk: 1,5- 2 órás felméréssel egybekötött konzultációt, közös gondolkodást, ötletelést. Ugyanúgy, utólagosan tervet és árajánlatot adunk. Sok esetben színmintát viszünk magunkkal, és nemegyszer ott a helyszínen ki lesz választva a bútor színvilága is. Ha mégse, akkor ennek kiválasztásához be kell hozzánk fáradnia.
Tekintve, hogy e  felmérés után Ön még úgy dönthet, hogy nem áldoz arra a bútorra annyit, inkább kompromisszummokat kötve, megveszi valahol készen. Ezért a felmérésért díjazást kérünk. Kivéve, ha a felmérést egyidejűleg megrendelés követi.

Ennek  mértéke a munka terjedelmétől és a nagyságrendjétől függően 20.000-Ft tól 30.000.-Ft +Áfa összegig terjed.

3, Online árajánlatadást követően a megrendelő kérésére kerül sor egy helyszíni konzultációra, az adottságok megvizsgálásra, a méretek pontosítására. Legtöbbször a kapott terveket átgondoljuk, ha kell áttervezzük.
Ez esetben az eljárás ugyanaz, mint az 1, pontban, s a díjazása is ennek megfelelő.

Megrendelt munka esetén a felmérési díjak levonásra kerülnek a végárból.

Ha kérdése van a helyszíni felméréssel, vagy bármilyen munkafolyamattal kapcsolatban, azt felteheti a kérdezzen menüpontban, továbbá kapcsolatba léphet velünk személyesen vagy online formában is.

Helyszíni felmérés  Helyszíni felmérés - Konyha-szerviz Stúdió Bt.  Helyszíni felmérés - Konyha-szerviz Stúdió Bt.  Helyszíni felmérés - Konyha-szerviz Stúdió Bt.