Kesseböhmer termékek kínálatunkban – sarok megoldások, kamraszekrény rácsok

Kesseböhmer termékek kínálatunkban – sarok megoldások, kamraszekrény rácsok

Kínálatunkban ezentúl elérhetőek a kiváló minőségű, német Kesseböhmer vasalatok is.
A német cég fejlesztései arra törekednek, hogy az általuk készített rácsok, vasalatok által megkönnyítsék a konyhai munkafolyamatokat.

Az általuk képviselt magas színvonalú termékeket egy blog sorozatban mutatjuk be. Ennek második része ez, amiben a praktikus sarok megoldásokra és kamraszekrényekre fókuszálunk:

LeMans

Az egyenes sarokszekrénybe kifejlesztett LeMans tökéletesen kihasználja a sarok nehezen hozzáférhető részét. Tálcái szinte erőfeszítés nélkül kiforgathatóak, így azonnali hozzáférést és rálátást biztosítanak. A tálcák magassága tetszés szerint változtatható, így csökkentve az elvesztegetett helyet.  A tálcák egymástól függetlenül mozognak, így a szekrény teljes tartalma könnyen elérhető!
Amint a LeMans tálca kétharmad a szekrényben van, a csillapító mechanizmus működésbe lép és automatikusan visszahúzza a tálcát a szekrénybe, így az akár 25 kg terhelt tálcái is szinte hangtalanul záródnak.
A tálcák több színben és több desigben elérhetőek.

Az egyenes sarokszekrénybe kifejlesztett LeMans tökéletesen kihasználja a sarok nehezen hozzáférhető részét. Amint a LeMans tálca kétharmad a szekrényben van, a csillapító mechanizmus működésbe lép és automatikusan visszahúzza a tálcát a szekrénybe.

MagicCorner

Mint minden Kesseböhmer, a MagicCorner mozgása is sima, csendes, gördülékeny és erőfeszítés nélküli, mind kinyitáskor, mind visszacsukáskor.Az egyenes sarokszekrénybe másik, jó kihasználhatóságot biztosító kiforduló tálcás megoldás a MagicCorner nevet kapta.
A szekrényajtó kinyitásával az ajtóhoz rögzített tálcák elfordulnak oldalra, míg a hátsó, polc esetében nehezen hozzáférhető rész, helyén lévő kosarak előre csúsznak, így biztosítva ergonomikus hozzáférést.
A technológia egyetlen mozdulattal egyszerre tárja elénk a szekrény teljes tartalmát, így biztosítva a könnyű hozzáférést az összes tartalomhoz.
Mint minden Kesseböhmer, a MagicCorner mozgása is sima, csendes, gördülékeny és erőfeszítés nélküli, mind kinyitáskor, mind visszacsukáskor.
Mint cég legtöbb termékére, erre is igaz, hogy a tálcák több színben és több desigben elérhetőek.

 

 

Akárcsak a hűtőszekrényeknél, a Kesseböhmer Tandem-nél az ajtó kinyitásakor egy keskenyebb polcos elem van az ajtóra szerelve.Tandem

 

Azokban a lakásokban, ahol nincs külön kamra egy ilyen magas kamraszekrény nagy előnyt jelent.

Azonban a hagyományos, polcos szekrénynél a szekrény mélységéből adódóan nehezen elérhetőek a hátra tett dolgok. Erre kínál megoldást a Kesseböhmer a tandem ráccsal.

Akárcsak a hűtőszekrényeknél, az ajtó kinyitásakor egy keskenyebb polcos elem van az ajtóra szerelve. Ezzel egy időben a hátul lévő nagyobb polcok automatikusa előre mozdulnak, így azok is könnyen elérhetővé, átláthatóvá válnak.

Mechanikája úgy lett kialakítva, hogy a teljesen megpakolt szekrényajtó is könnyen nyitható legyen.

Ugyancsak érvényes a többféle szín és többféle desig közüli választhatóság.

Tandem Solo

Hasonló kamraszekrény megoldás a Tandem Solo. Míg a Tandem hűtőszekrényre emlékeztető formatervezése megosztja a pakolófelületet a Tandem Solo egységes, mégis könnyen kezelhető tálcákat kínál.

Az ajtó nyitásával egyidejűleg a szerkezet előre mozdul, így a polcok könnyedén hozzáférhetőek lesznek, nem kell bemászni a szekrénybe, minden átlátható és könnyen elérhető lesz. A szabadon mozgatható polcok a kívánt magasságban helyezhetőek a keretre, így akár a magasabb dolgok is könnyen tárolhatóak benne.

Az opcionálisan választható, és utólag is beépíthető Kesseböhmer SoftSTOPPpro nyitáscsillapítója biztosítja a teljesen megterhelt állapotban lévő rács finom kihúzását és becsukáskor történő fékezést, a becsapódás elkerülése ellen.

A tálcák szinén válaszhatóak több színben és több desigben is.

A Kesseböhmer Tandem Solo egységes, mégis könnyen kezelhető tálcákat kínál.

Kínálatunkban többféle Kesseböhmer és termék is megtalálható, amikről további blogbejegyzéseinkben olvashat:

Comments for this post are closed.