Ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

G-alakú konyhabútor

Ez a modern, letisztult fogantyú nélküli, G-alakú konyhabútor egy családi házba készült.

A minimalista irányzatnak megfelelően ebben az esetben egy úgynevezett J-profilú ajtókat kapott a konyhabútor, vagyis az ajtó felső élére van egy bemarás készítve, így azok külön rászerelt fogantyú nélkül nyithatóak.

A konyhabútorba beépítésre került beépíthető hűtő, beépíthető 16 terítékes mosogatógép, gránit mosogató és egy sütő, felette kürtős üveg elszívóval.

A hűtő mellett alul egy kiforduló rács található, ami az edények kényelmes tárolására alkalmas, valamint így a sarok sem vész kárba. Felette, vagyis a hűtő mellett pedig egy magas, polcos elem kapott helyet, ami a mély kialakítása miatt kamra funkciót tölt be.

A sütő mellett egy keskeny kihúzható rács kapott helyet, ami a főzés során sűrűn használt fűszerek, olajok tárolására alkalmas.

A G-alakú konyhabútor másik sarkába egy forgatható kör kosár került, ami ugyancsak az edények kényelmes tárolására szolgál. Emellett a félszigetnél keletkezett sarok is kihasználható.

A beépíthető mikró a felsőszekrénybe került, így nem a pulton foglal helyet. A felsőszekrények felett, a mennyezetig takaró panel került, így nem porosodik a szekrények teteje. Ezen kívül a mennyezetig történő beépítés optikailag nyújtja a teret, így magasabbnak tűnik a helyiség.

A felső szekrények végére egy íves nyitott polcos elem került, ami szépen lezárja a szekrényeket a nappali felé. A felső szekrények alá LED pultvilágítás került.

A pult és a felsőszekrények között, csempe helyett, a munkalappal megegyező színű falborítás került.

A beforduló félsziget keskenyebb szekrényekkel készült, így a pult továbblógatásával egy reggeliző pult jött létre.

Így elmondható, hogy ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A minimalista konyabútor egyik jellemzője, hogy nem kerül, vagy rejtett fogantyú kerül a bútorra.

Minimalista konyhabútor

Ez a szürke minimalista konyhabútor egy fiatal pár számára készült.

A konyhabútor alsó szekrényei sötét szürke, már szinte fekete színűek, míg a felső szekrények kissé rusztikus hatású fahatású bútorlapból készültek. A munkalap világos szürke színű, ami remekül illik a parketta világos színéhez.

A minimalista konyabútor egyik jellemzője, hogy nem kerül, vagy rejtett fogantyú kerül a bútorra. Ebben az esetben az alsó szekrények nyomásra, úgynevezett tip-on rendszerrel nyílnak. Ezzel ellentétben a felső szekrények benyúlós nyitással készültek, ami azt jelenti, hogy az ajtók mögött van egy rés benyúlni és kinyitni azt. Az ajtókra becsapódásgátlós pántok kerültek.

Az ergonomikusabb használhatóság és a modern dizájn érdekében a beépített sütő és a mikró magasan lett elhelyezve.

A sütő kamraszekrénybe helyezésével a főzőlap alatt felszabadult helyre fiókokat terveztünk.

Az elektromos főzőlap felé kürtős elszívó került, ami a szabadba lett kivezetve.

A kamraszekrény és a főzőlap között egy szélesebb kihúzható rács található, ami praktikus fűszerek, olajok, és a főzéskor gyakran használt dolgok tárolására.

A minimalista konyhabútor egy kör alakú mosogatóval egészült ki. A mosogató alatt helyezkedik el a szemetes, amely így rejtve marad. A felsőszekrények aljára LED világítás került.

A bútor mögött a lábazat magasságában egy cső fut. A szekrények alatt a lábazat megemelésével el tudott volna futni, viszont a beépített mosogatógép miatt mélyebb pultot és szekrényeket kellett készítenünk.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez az U-alakú konyhabútor modern és igazán letisztult lett. A minimalista stílust kiegészíti, hogy a felsőszekrényeken nincsenek fogantyúk.

U-alakú konyhabútor

Ez az U-alakú konyhabútor egy fiatal pár számára készült.

A konyha egyik különlegességei közé tartozik a dupla felsőszekrény. A jobb helykihasználás érdekében a második sor szekrény mélyebb lett.  A dupla felsőszekrények fogantyú nélküli megoldással, felfelé nyílnak.

A konyhabútorba beépítésre került egy 6-8 terítékes részben beépíthető mosogatógép és egy egymedencés gránit mosogató. A mosogató alatt, a szekrénybe egy vízszűrő is került.

A félsziget a konyhabútor belső oldala felől pakolható. Bár a fotókon nem látszik, de a pult alatt kialakításra került egy polc a mikró számára, így az nem a pulton foglalja a helyet.

A félsziget szekrényei keskenyebbek az átlag szekrényeknél, ugyanakkor így egy kis reggeliző pultot létrehozva lehetőség van odaülni a pulthoz.

Az U-alakú konyhabútor végét egy nyitott polccal zártuk le. Valamint egy nem beépíthető borhűtő és egy side by side hűtő is helyet kapott.

Ugyancsak különlegessége a konyhabútornak, hogy a munkapult és a keskenyebb felsőszekrények színe megegyezik. Emellett a fal és a csempe találkozásához fém vízvető került.

A konyhát egy döntött, kürtős, fehér üvegű elszívó egészíti ki. Ezeket az elszívókat nem kell magasabbra felszerelni, mert a döntött kialakításnak köszönhetően főzőlap anélkül is könnyen megközelíthető, ezáltal kényelmes használatot biztosít.

Ez az U-alakú konyhabútor modern és igazán letisztult lett. A minimalista stílust kiegészíti, hogy a felsőszekrényeken nincsenek fogantyúk. Ugyanakkor az alsószekrényekre egy egyszerű dizájnú, a szekrény méretével megfelelően változó fogantyúk kerültek.

A fényképek készültekor a fényes fehér ajtókon még rajta van a védőfólia. Ez megakadályozza, hogy az ajtók szállításkor megkarcolódjanak.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A képen látható fehér panelkonyha minimalista stílusban készült.

Fehér panelkonyha

A képen látható fehér panelkonyha minimalista stílusban készült.

A konyhabútor tervezését és kivitelezését nehezítették a csövek. Valamint az ablak magassága meghatározta a pult magasságát. Az ablak alatt elhelyezkedő radiátor miatt a szekrények keskenyebbek lettek, így a pultba és a lábazatba szellőző rácsokat helyeztünk. Ablakpárkányt kiváltva a munkalapot egészen az ablakig futtattuk.

Az ablak előtt látható fióknak, bár a mélysége keskenyebb, de széles, így is elegendő pakolófelületet képez.

A minimalista stílust követve az ajtók fogantyú nélküli megoldással nyílnak. Az alsószekrények és a magas kamraszekrények nyomásra, míg a felsőszekrények benyúlós technikával nyithatóak.

A felsőszekrények aljára 4000 K-es LED világítást szereltünk. Ez elég fényt ad a pulton történő munkához, ugyanakkor semleges fehér fényének köszönhetően nincs sárgás fénye.

A mikró a magas szekrényekben kapott helyet, így nem a pulton foglalja a helyet. A sarokban található kamraszekrény alá egy egyenes sarokszekrény fut be. Ennek a megoldásnak köszönhetően a sarok is kihasználásra került.

A plafonig történő beépítéssel rengeteg pakolófelület keletkezett. A felsőszekrények egybefüggő ajtókat kaptak, amik optikailag nyújtják a bútort, valamit letisztult, elegáns hatást keltenek.

A bútorba beépítésre került egy egymedencés rozsdamentes acél Blanco mosogató, valamint egy Cata teleszkópos elszívó.

Mivel az elszívó levegőjét nem lehetett a szabadba kivezetni aktívszén került az elszívóba. Az aktív szénszűrős elszívók az elhasznált levegőt nem a ház falán kívülre, hanem a belső légtérbe vezeti vissza, miután a zsírt és a kellemetlen szagokat megszűri.

Ezen kívül elhelyezésre került egy normál, nem beépíthető mosogatógép és egy normál gáztűzhely is.

A fehér panelkonyha fényes akril ajtókkal és extra ellenálló felületű Lechner konyhai munkalappal készült.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a szürke konyhabútor egy kisgyermekes család számára készült.

Szürke konyhabútor

Ez a szürke konyhabútor egy kisgyermekes család számára készült.

A konyha kis mérete miatt, a több pakoló felület érdekében mennyezetig beépítettük a rendelkezésre álló helyet.

A szürke konyhabútor alsó részén balról jobbra haladva beépítésre került egy normál hűtő, egy normál, keskeny 45 cm-es mosogatógép, egy fiókos mosogatószekrény, egy 3 fiókos elem, normál sütő és egy keskeny nyított szekrény.

Mivel a sütő nem beépített ezért annak érdekében, hogy az egy magasságban legyen a pulttal egy dobogót készítettünk alá.

A konyha jobb szélére egy keskeny elem került. Sajnos nem lehetett kihúzható rácsot beépíteni a közelben lévő radiátor miatt, de ez a keskeny elem is kiváló tálcák és tepsik tárolására.

A gránit mosogató alatt egy fiókos szekrény helyezkedik el, amiben két kisebb szemetes elfér, így a szelektív gyűjtést biztosítva.

A felsőszekrények és a munkalap között a pult anyagából készült borítás került falra.

A hűtő feletti és a teleszkópos elszívós szekrény kivételével minden felsőszekrény felfelé nyílik.

Kialakításra került a normál, nem beépíthető mikró számára egy nyitott rész is. Valamint egy keskeny, nyitott elem a jobb szélen, ahová fűszereket, szakácskönyveket lehet elhelyezni.

A 150 cm magas hűtő és a felette található szekrény között a szokásánál több helyet hagytunk el. Hiszen így a család bővülésével megrendelőink bármikor dönthetnek úgy, hogy nagyobb hűtőt vesznek, nem kell hozzányúlni a hűtő feletti szekrényhez, kényelmesen befér alá a magasabb hűtő is.

A hűtő és a pult között egy oldalfal található. Erre azért volt szükség, mert a hűtőt, a szellőzése miatt nem lehet teljesen a falra tolni, így marad mögötte pár cm hely. Az oldalfal viszont megakadályozza, hogy a konyhapultról véletlenül a hűtő mögé essen valami.

A padlóburkolathoz nagyon hasonló munkalap és hátfal miatt a szürke szín ellenére se lett sötét és nyomasztó a konyhabútor. Ráadásul az uni színeknek és a hosszúkás fogantyúknak köszönhetően egy letisztult, minimalista bútort kaptunk.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Kis fehér konyha

Kis fehér konyha

Ez a kis fehér konyha minimalista stílusban készült.

A konyha helyiség kis mérete, és a megrendelőnk igényeinek megfelelően készült ez a konyha.

A sarokban egy egy medencés rozsdamentes mosogató látható, alatta egy nyíló ajtós szekrénnyel, ami a szemetest rejti. Mellette helyezkedik el a normál, nem beépíthető mosogatógép.

A 3 fiókos széles elem elosztása praktikus az edények és az egyéb dolgok tárolására is. A beépíthető sütő felett egy domino, kerámia főzőlap látható. A sütő mellett található radiátor és fal kis szélessége miatt nem került beépítésre több szekrény. Elszívónak egy normál elszívóra esett a választás.

A kis fehér konyha minimalista stílusát követve a konyhába nem kerültek felsőszekrények, csak 3 db fűszerpolc polc, az elszívó mellé. Ügyfelünk kérésére a szekrények díszlábon állnak, így könnyítve az alattuk történő felmosást.

A konyhabútorral szemben került elhelyezésre a bútor munkalapjával megegyező asztal is.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

kék konyha egy legénylakásban

Minimalista kék konyha

Ez a kék konyha egy kisméretű legénylakásba készült.

A kis méret ellenére egy praktikus és esztétikus konyhát sikerült készítenünk.

Az ajtók festett ajtók, amelynek különlegessége, hogy az ajtó éle lett úgy kialakítva, hogy fogantyú nélkül is nyitható legyen. Így egy letisztult, minimalista képet alkotva. A kék konyha inox színű lábazattal egészül ki.

A festett ajtók harmonizálnak a lakás fürdőszobájában használt kék színnel.

A márvány mintás fekete falborítás kiemeli a fehér pultot. A konyhához kapcsolódva a konyhapultból kialakítottunk egy kis étkező részi is a konyhához kapcsolódva, így a kis lakásban nincs szükség külön étkezőasztalra.

Ügyfelünk kérésére nem került vízvető a pult és a fal találkozásához.

A kék konyha alapból kis alapterületét még egy strang is lekicsinyítette. Azért, hogy minél több helyet nyerjünk a bútor a mennyezetig lett beépítve. A felsőszekrények két részből tevődtek össze. Alulra alacsonyabb, felnyíló ajtós szekrények kerültek, felé pedig magasabb, normál nyitású szekrények. A pultvilágítást a felsőszekrények aljába bemart LED világítás adja.

A konyhába beépítésre került egy beépíthető sütő, kerámialappal kiegészítve, egy egymedencés csepptálcás gránit mosogató, gránit csapteleppel és egy beépíthető mikró. Olyan szekrénybe építhető fix elszívót szereltünk be, amely szemből nem látszik. Emellett az étkezőpult mellett egy pult alá építhető hűtő került.

A sütő mellé egy 4 fiókos elem került, amiben az evőeszközöket és a kisebb eszközöket kiválóan el lehet rendezni. A mosogató alá egy olyan fiók került, ami a szemetest rejti. Valamint egy kétsoros kihúzható rács is megtalálható a konyhában.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Egy kis alapterületű lakásba készült ez a főzőfülke.

Főzőfülke

Egy kis alapterületű lakásba készült ez a főzőfülke. A fiatalok számára készült mini garzonlakásban csak egy kis falfülke volt konyhának hagyva.

A fülkében a konyhának oldalanként mindössze 120 cm hely volt. A kis alapterülete ellenére próbáltuk a lehető legtöbbet kihozni helyiségből. Így az egyik oldalon csak egy keskenyebb, 40 cm mély szekrény került a megszokott 60 cm helyett. A keskenyebb pultba került beépítésre egy domino főzőlap is, így a beépített sütő felett pult munkavégzésre alkalmas pultfelület szabadult fel.

A keskenyebb oldalra fiókok kerültek, valamint nyitott szekrények. A nyitott szekrényeknek köszönhetően az ajtók nincsenek útban, ha valamilyen eszközt elő kell venni a főzés során. 

A domino főzőlap felé egy teleszkópos elszívó került. A mikro egy polcra lett elhelyezve.

A főzőfülke apró méretének ellenére sikerült mindent bepréselnünk és egy praktikus konyhát készíteni.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Abszolút minimalista fehér konyhabútor.

Fehér konyhabútor nyomásra nyíló ajtókkal

Abszolút minimalista fehér konyhabútor nyomásra nyíló ajtókkal.

A stílus erősítése érdekében fogantyúk sem kerültek a szekrényekre. Minden ajtó és fiók nyomásra nyílik. Fehér selyemfényűre festett ajtókkal készült, mennyezetig történő beépítéssel.

Ügyfelünk kívánsága azt volt, hogy minden fehér színű legyen. Ugyanis az egész lakásban a fehér szín uralkodott, így a konyha teljes mértékben beleillik a lakás képébe.

Szintén fehér színű, kétmedencés gránit mosogató került beépítésre. A mosogatóhoz egy mosószer adagolót is beszereltünk, aminek köszönhetően a mosószer nem rondít bele a konyha összképébe, Használata egyszerű és még időt is megtakaríthatunk vele a mosogatás közben.

A konyhába beépített sütő és gázfőzőlap került, valamint egy fehér, üveg teleszkópos elszívó is.

A megrendelőnk kérése, ami végül a fehér konyhabútor különlegessége is lett, hogy az ablaktól jobbra elhelyezkedő alsószekrény kigurítható legyen a pult alól.

A pult és a falborítás greslapból készült, ami nem más, mint a természetes kövek hatását tükröző kőporcelánlap. A greslapok kemények, ellenállóak, a legtöbb típus könnyű tisztíthatósága miatt higiénikus, valamint éghetetlen és tűzálló is.

A mennyezetig történő beépítés miatt általánosságban elmondható, hogy minden hely ki lett használva, hogy a lehető legtöbb pakolóhelyet elérjük. A jobb használhatóság érdekében a térbe beforduló félsziget mindkét irányból pakolható, ráadásul meg is van emelve, a jobb ergonómia miatt.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

zöld konyha sötét pulttal

Zöld konyha sötét pulttal

Mint konyháink mindegyike, ez a zöld konyha is egyedi tervezéssel készült.

A kis hely, a sötét alsószekrények és pult ellenére a konyha mégsem lett sötét. Hiszen a felsőszekrények fényes fehér, valamint a nyitott, fa polcos szekrény is világos színűek. A zöld konyha modern, minimalista vonalát erősíti a nyomásra felfelé nyíló felsőszekrények és az alsószekrények rejtett, úgynevezett GOLA profilos benyúlású nyitása.

A felső fiókban belsó fiók található, így a konyha megjelése egységesebb. A mosogató alatt is egy nagyméretű fiók található, ami egy szemetest rejt. Az elkészült konyhabútor modernebb látványt nyújt, a most divatos, 50 cm magas felsőszekrényeknek és az inox színű lábazatnak köszönhetően.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!