Egy kis alapterületű lakásba készült ez a főzőfülke.

Főzőfülke

Egy kis alapterületű lakásba készült ez a főzőfülke. A fiatalok számára készült mini garzonlakásban csak egy kis falfülke volt konyhának hagyva.

A fülkében a konyhának oldalanként mindössze 120 cm hely volt. A kis alapterülete ellenére próbáltuk a lehető legtöbbet kihozni helyiségből. Így az egyik oldalon csak egy keskenyebb, 40 cm mély szekrény került a megszokott 60 cm helyett. A keskenyebb pultba került beépítésre egy domino főzőlap is, így a beépített sütő felett pult munkavégzésre alkalmas pultfelület szabadult fel.

A keskenyebb oldalra fiókok kerültek, valamint nyitott szekrények. A nyitott szekrényeknek köszönhetően az ajtók nincsenek útban, ha valamilyen eszközt elő kell venni a főzés során. 

A domino főzőlap felé egy teleszkópos elszívó került. A mikro egy polcra lett elhelyezve.

A főzőfülke apró méretének ellenére sikerült mindent bepréselnünk és egy praktikus konyhát készíteni.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Abszolút minimalista fehér konyhabútor.

Fehér konyhabútor nyomásra nyíló ajtókkal

Abszolút minimalista fehér konyhabútor nyomásra nyíló ajtókkal.

A stílus erősítése érdekében fogantyúk sem kerültek a szekrényekre. Minden ajtó és fiók nyomásra nyílik. Fehér selyemfényűre festett ajtókkal készült, mennyezetig történő beépítéssel.

Ügyfelünk kívánsága azt volt, hogy minden fehér színű legyen. Ugyanis az egész lakásban a fehér szín uralkodott, így a konyha teljes mértékben beleillik a lakás képébe.

Szintén fehér színű, kétmedencés gránit mosogató került beépítésre. A mosogatóhoz egy mosószer adagolót is beszereltünk, aminek köszönhetően a mosószer nem rondít bele a konyha összképébe, Használata egyszerű és még időt is megtakaríthatunk vele a mosogatás közben.

A konyhába beépített sütő és gázfőzőlap került, valamint egy fehér, üveg teleszkópos elszívó is.

A megrendelőnk kérése, ami végül a fehér konyhabútor különlegessége is lett, hogy az ablaktól jobbra elhelyezkedő alsószekrény kigurítható legyen a pult alól.

A pult és a falborítás greslapból készült, ami nem más, mint a természetes kövek hatását tükröző kőporcelánlap. A greslapok kemények, ellenállóak, a legtöbb típus könnyű tisztíthatósága miatt higiénikus, valamint éghetetlen és tűzálló is.

A mennyezetig történő beépítés miatt általánosságban elmondható, hogy minden hely ki lett használva, hogy a lehető legtöbb pakolóhelyet elérjük. A jobb használhatóság érdekében a térbe beforduló félsziget mindkét irányból pakolható, ráadásul meg is van emelve, a jobb ergonómia miatt.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

zöld konyha sötét pulttal

Zöld konyha sötét pulttal

Mint konyháink mindegyike, ez a zöld konyha is egyedi tervezéssel készült.

A kis hely, a sötét alsószekrények és pult ellenére a konyha mégsem lett sötét. Hiszen a felsőszekrények fényes fehér, valamint a nyitott, fa polcos szekrény is világos színűek. A zöld konyha modern, minimalista vonalát erősíti a nyomásra felfelé nyíló felsőszekrények és az alsószekrények rejtett, úgynevezett GOLA profilos benyúlású nyitása.

A felső fiókban belsó fiók található, így a konyha megjelése egységesebb. A mosogató alatt is egy nagyméretű fiók található, ami egy szemetest rejt. Az elkészült konyhabútor modernebb látványt nyújt, a most divatos, 50 cm magas felsőszekrényeknek és az inox színű lábazatnak köszönhetően.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Minimalista konyhabútor

Minimalista konyhabútor klasszikus vonásokkal

Amerikai konyha-jellegű, egész családot összehozó konyha, mely minimalista stílusával is tökéletesen igazodik az étkezőgarnitúrához.

A minimalista konyhabútor általában a funkciókat, a letisztultságot helyezi előtérbe annak érdekében, hogy használói kényelmét maximálisan biztosítsa. Ezt a szemléletet kitűnően tükrözi ez a konyha is, hiszen a klasszikus stílusú konyhákkal ellentétben, ahol a marásminták teszik izgalmassá a bútort, itt az egyszerű vonalvezetés került előtérbe.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a modern konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint klasszikus stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Minimalista konyhabútor

Minimalista konyhabútor L alakú

Letisztult formavilágú, L alakú sarokszekrénnyel ellátott minimalista konyhabútor.

Ez a konyhabútor a minimalista stílus jegyében üvegajtós tárolószekrényekkel, beépített, megemelt sütővel került beépítésre.

A minimalista konyhabútor e variációjának esetében a fém, Inox és a faanyagok variációja adja a belső tér dinamikáját. A hosszú munkafelület segíti a tulajdonosokat a konyhai munka kényelmessé tételében.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútort, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Minimalista konyhabútor

Minimalista konyhabútor diófa színben

Ez a csapatunk lakberendezője által tervezett sötét és világos árnyalatokat egyedülállóan ötvöző, L alakú, diófa színű, minimalista konyhabútor, nagyon sok tárolási lehetőséget kihasználva és sarokszekrényes változatban valósult meg.

A konyhabútor egy balkezes számára is egyedülállóan biztosítja a kényelmes és biztonságos használatot. Az elszívó, a sütő, a hűtőszekrény, a mosogatótálca és a mikrohullámú sütő is beépített szerkezeti elemként van jelen a konyhában. Ezzel is a további kényelmet növelve. A konyhabútor diófa színű ajtajai tökéletes összhangban vannak a sötétebb színű munkafelülettel és a háttérrel. Illetve az oldalfalakkal és a konyhabútor lábazati előlapjával is.  A konyhabútort, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Tekintse meg további referenciáinkat!

Minimalista konyhabútor magasfényű változattal

Minimalista konyhabútor magasfényű változattal

A minimalista konyhabútor magasfényű változatai széles skálán mozognak és több variációban is, jól kombinálhatóan kivitelezhetők.

Jelen esetben a kissé sötétített üvegajtós tároló, a fali polcos szekrény és az ajtólapok készültek magasfényű alapanyagokból, amely hangulatos kontrasztot teremt a sötétebb színű elemek számára. A gáztűzhely, a hűtőszekrény és a mosogatótálca is beépített szerkezeti elemként van jelen a konyhában. A beépített konyhai készülékek igény szerint takaratlanul vagy eltakarva beépített szekrénnyel együtt is rendelhetők. A tárolási lehetőségeket jól mutatja, hogy nagy segítséget jelenthet a háziasszony számára, ha a főzésnél karnyújtásnyira és jól áttekinthetően vannak a hozzávalók. Például a különböző szélességű kihúzható rácsokban a sütő mellett.

Tekintse meg további referenciáinkat!

Minimalista konyhabútor - magasfényű fehér

Minimalista konyhabútor – magasfényű fehér

Egyedi kérésre készült el a képen látható minimalista konyhabútor, amely magasfényű fehér színben teszi izgalmassá a konyhát.

Több konyhai berendezés is beépített szerkezeti elemként van jelen a konyhában. Mint például a mosogatógép, a mosogatótálca, a páraelszívó, a tűzhely és a mikrohullámú sütő is. A beépített gépekkel tervezett és megvalósított, nagy munkafelülettel rendelkező minimalista, magasfényű fehér konyhabútor a fehér színével teszi elegánssá a konyhai teret. Tovább fokozza a minimalista konyha fogalmát az is, hogy nincsenek fogantyúk. Azonban a fogantyúk hiánya ne riasszon vissza senkit, hiszen trükkös megoldással nyithatóak és zárhatóak a konyhabútor elemei. A konyhabútort, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Gépesített minimalista konyhabútor- modern konyha

Gépesített minimalista konyhabútor

Sok beépített gépet és még több tárolási lehetőséget valósítottunk meg ebben a konyhában, amely tökéletesen funkcionálissá tett minden talpalatnyi helyet.

A munkát a háziasszony számára nemcsak a gépesített konyhabútor, a beépített berendezések (hűtő, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, elszívó), hanem a közvetlen munkatér megvilágítása is könnyebbé teszi. A falra a pult anyagával megegyező falpanel került. A mosogató mögötti vizesblokk felületet pedig egy üveg hátfal takarja, amely a tisztán tartását és hosszabb élettartalmat teszi lehetővé.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Minimalista konyhabútor üveg hátfallal

Minimalista konyhabútor üveg hátfallal

Igazán vidám, kissé extravagáns és fiatalos hellyé varázsolta ezt a minimalista konyhát a zöld szín és az üvegből készült hátfal.

Ez a konyhabútor üveg hátfallal nemcsak a dizájn, hanem a tartósság és a funkcionalitás remek példája is. A fények és a megvilágítás külön élményt és új perspektívát ad a konyhabútornak és a fáradt családtagok számára is. L alakjával tökéletesen hasznosítható volt a konyha minden szeglete.

 A konyhabútorát, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.