Ez az U alakú konyha egy budapesti családi házba készült.

U alakú konyha

Ez az U alakú konyha egy budapesti családi házba készült.

A konyhabútor tervezésénél fő szempont volt a praktikus használhatóság, ezért az alsószekrények a sarkok kivételével mind fiókok. A mosogató alatt található fiók elektromos nyitású, így nyomásra is nyílik.  A sarokszekrényekben rácsok segítik az ergonomikus használatot, így nem kell „bemászni” a szekrénybe az edényekért.

Két magas szekrényt készítettünk. A szélső alul fiókos, felül polcos elemben kihúzható polc is található, így a mély polc hátulja is könnyen elérhető. A mellette lévő magas szekrénybe került a beépíthető mosogatógép, felette pedig a sütő kapott helyet.

Az alsószekrények egy speciális, Gola profilos, rejtett fogantyús megoldással nyílnak.

Az U alakú konyha nagy belmagassága és a mennyezetig történő beépítése miatt két sor felsőszekrényt készítettünk. Az alsóbb sor felsőszekrény benyúlós nyitással nyitható, vagyis az ajtó mögött van egy kis rés, ennek segítségével lehet kinyitni az ajtókat. A felső sor azonban nyomásra nyílik.

A felsőszekrénybe került a normál, nem beépíthető mikró, így az nem a pulton foglalja a helyet.

Ügyfelünk kérésére a felső sarokszekrények mind a két oldalon kétféle megoldással készültek. Alulra L alakú, duplán nyitható szekrények kerültek, felé azonban 45 fokban lecsapott sarokszerényeket készítettünk savmart üvegekkel.

A hűtő felé is került egy, a hűtő mélységével megegyező szekrény így biztosítva még több pakolófelületet. A hűtő két oldalára takarólapokat tettünk, így nem a hűtő az első amit a konyhába belépve meglát az ember.

Ez az U alakú konyha a mennyezetig beépített szekrényekkel, a fogantyú nélküli megoldásokkal egy letisztult, modern, minimalista stílusú konyha lett.

A konyhabútort bármilyen színben és méretben, személyre szabottan elkészítjük Önnek. Keressen minket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A magasfényű fehér konyhabútor ugyancsak magasfényű, márványhatású munkalappal és falborítással, valamint LED világítással lett teljes.

Magasfényű fehér konyhabútor

Ez a magasfényű fehér konyhabútor egy újépítésű házba készült egy idősebb házaspár részére.

A tervezéskor fő szempont volt az ergonomikus kialakítás, a kényelmes használat, ezért sok fiókot és kihúzható rácsot terveztünk be.

A beépíthető sütő magasra, a kamraszekrénybe lett beépítve, így használata közben nem kell hajolgatni, jobban rálátható és kevésbe veszélyes a használata. Alatta magas fiókok találhatóak, amik akár edények tárolására is alkalmasak. A sütő felé került a beépíthető mikró.

A beépíthető hűtő szintén kamraszekrénybe került. A gép megfelelő szellőzése miatt alulra és felülre is szellőző rácsot építettünk be, így biztosítva annak hosszú életét.

A kerámia főzőlap felett egy alső lapba szerelhető elszívó található, ami a típusából adódóan alig látszik, így szinte teljesen rejtve marad.

A gránit mosogató alatti szekrényben került elhelyezésre a szemetes. Mellette található a teljesen beépíthető mosogatógép.

Ugyancsak az ergonomikus használat céljából a sarokszekrénybe kifordítható rács került. A konyhabútorba beépített másik rácsos elem főzőlap és a sütős kamraszekrény között található. A keskeny kihúzhatós rács a fűszerek és olajok tárolására alkalmas.

A magasfényű fehér konyhabútor fogantyú nélküli, úgynevezett J-profilos kialakítással készült. Ilyen ajtók esetében nincs szükség külön fogantyúra, hiszen az ajtók éle úgy van meghajlítva, hogy azok újheggyel könnyen kinyithatóak legyenek.

A lehető legjobb helykihasználás érdekében a felsőszekrények mennyezetig érnek. A mennyezet egyenetlensége miatt azonban pár centi takarólécet kellett felhelyeznünk, így kiküszöbölve az esetleges réseket. Minden felsőszekrény becsapódás gátlóval van ellátva, így finoman, hang nélkül záródnak.

A magasfényű fehér konyhabútor ugyancsak magasfényű, márványhatású munkalappal és falborítással, valamint LED világítással lett teljes. Így alkotva egy modern, letisztult, minimalista összképet.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Matt fehér panelkonyha

Újabb fogantyú nélküli, ezúttal matt fehér panelkonyha került beépítésre.

A minimál stílus magával hozta a fogantyú nélküli megoldások megjelenését a konyhákban. A J-profilú ajtó letisztult és praktikus megoldás erre a stílusirányzatra. Az ajtólap élébe mart profil teszi lehetővé a frontok nyitását, így egy diszkrét és homogén megoldást hozva látra.

Ahogy a panelkonyhák többségénél, így a tervezés a csövek, a strang és a hely szűke miatt ebben a matt fehér panelkonyha esetében sem volt könnyű. Ennek ellenére azt mondhatjuk, hogy mindent kihoztunk a helyiségből, amit lehetett.

Beépítésre került egy egymedencés csepptálcás mosogató, egy beépíthető sütő, gáz főzőlappal és egy teleszkópos elszívó.

Az ablak elé befordulva egy keskenyebb, de még jól használható pultfelület került alá pedig egy sarokszekrény és fiókok.

A hűtő fölé egy polcra került a mikró, valamint egy mély szekrény.

A felsőszekrények a mennyezetig érnek, így több pakolófelületet biztosítva. Ráadásul a hosszú, egybefüggő ajtóknak köszönhetően optikailag magasabbnak tűnik a konyha.

A falra csempe helyett kőhatású dekor falborítás került, a konyhai munkalapokkal megegyező anyagból.

Ez egy tartós, könnyen tisztítható műanyag felület, így ha gáz főzőlap kerül a konyhába egy úgynevezett hővédő lemezt szoktunk ajánlani a főzőlap és a fal közé. Ugyanis, ha a hátsó gázrózsára nagy edényt helyezünk, és nagy lángon főzünk, az edény kivezeti a hőt a gáz főzőlap mögötti falfelülethez, így az megsérülhet.

A strangot az ajtókkal azonos bútorlappal takartuk el, az ügyfél kérésére nyitható módon.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

 

 

Egy újabb, ezúttal fogantyú nélküli panelkonyha került beépítésre.

Fogantyú nélküli panelkonyha

Egy újabb, ezúttal fogantyú nélküli panelkonyha került beépítésre.

A tervezést, mint a panelkonyhák többségénél, itt is nehezítették a csövek, de ennek ellenére igyekeztünk minden helyet praktikusan kihasználni.

A strang mellett található a gránit, egymedencés mosogató. E mellett kapott helyet a 8-10 terítékes, teljesen beépíthető mosogatógép, majd a beépíthető sütő. A sütő fölé csak 2 zónás gáz főzőlap került.

Befordulva egy egyenes sarokszekrény került, benne polccal. Bár a piacon található sarok rácsok nagyon praktikusak, a polcra lehet a legtöbbet pakolni, így a kis helyet figyelembe véve ügyfeleink végül a polc mellett döntöttek.

A sarokszekrény után pedig egy 4 fiókos szekrény zárja a sort.

A felsőszekrényeket mennyezetig vittük, így is növelve a hasznos felületeket. Annak érdekében, hogy a mikró ne a pulton foglalja a helyet, a felsőszekrénybe terveztük.

A második sor felsőszekrények felfelé nyílnak. Emellett a hűtő felé is került egy, a hűtő mélységével megegyező szekrény, úgy tervezve, hogy a későbbiekben egy magasabb hűtő is beférjen a helyre.

A fogantyú nélküli panelkonyha ajtajai fehér magasfényű, úgynevezett J-profilú ajtókkal készültek. Ennek a típusú ajtóknak a felső éle úgy van kialakítva, hogy azok fogantyú nélkül is kényelmesen nyithatóak legyenek.

Azért, hogy ne a már meglévő csempét kelljen megbontani a konnektor kiállások miatt egy, a pultból kihúzható konnektort szereltünk be.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a fényes fehér konyhabútor a minimalizmus jegyében készült.

Fényes fehér konyhabútor

Ez a fényes fehér konyhabútor a minimalizmus jegyében készült.

Ügyfelünk kérése volt, hogy a lehető legkevesebb „törés vonal” legyen a konyhában, vagyis minél nagyobb egybefüggő felületek legyenek, valamint ha mégis vannak ilyen vonalak azok lehetőleg vízszintesek legyenek. Ebből kifolyólag széles, felnyíló ajtós felsőszekrényeket készítettünk. Az elszívó is rejtve van, hiszen a felsőszekrény aljába süllyeszthető.

A konyha tervezésénél figyelnünk kellett az ablakra. Annak érdekében, hogy az ablakot ki lehessen nyitni nem tudtunk végig felsőszekrényeket tenni. Valamint a pult magassága is adott volt az ablak miatt.

A beépíthető sütő és mikró egy magas, kamraszekrénybe kerültek. Így a sütő használata kényelmesebb és biztonságosabb, ugyanis könnyen rálátni a készülő ételre és lehajolni sem kell annak kivételekor.

Mivel a sütő nem a főzőlap alatt helyezkedik el, a főzőlap alatti helyet fiókok kapták. A felső fiókban egy rejtett, úgynevezett belső fiók található az evőeszközök tárolására. Az alsó, mély fiók ugyanakkor az edények tárolására alkalmas.

A konyhabútor egyik különlegessége, hogy a mosogató a pulttal egy szintbe lett beépítve. Általában a mosogatók, legyenek azok rozsdamentesek vagy gránitok a pultra vannak ráültetve, így a peremük pár millimétert feljebb van. Ebben az esetben viszont egy speciális mosogatót szereltünk be, ami teljes mértékben egy síkban van a munkalappal.

A mosogató mellett egy teljesen beépíthető mosogatógép került.

A fényes fehér konyhabútor másik különlegessége a fogantyú nélküli ajtónyitási megoldás. Az alsószekrények élbemart ajtólapokkal készültek. A felsőszekrények alulról benyúlós és nyomásra nyílós megoldásokat tartalmaznak.

A felsőszekrények aljára 4000K-s leg szalagot tettünk, ami megfelelő pultvilágítást biztosít a főzés során.

A mennyezetig történő beépítés miatt elegánsabb lett a konyha. Valamint több hasznos pakolófelület keletkezett, amiből, mint tudjuk, sosem elég.

A fényes fehér konyhabútor letisztult formáit és az egyszerű, fekete fehér színeit a marrokói mintás csempe dobja fel, így a végeredmény egy modern és a mai trendeknek megfelelő konyha lett.

Ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

G-alakú konyhabútor

Ez a modern, letisztult fogantyú nélküli, G-alakú konyhabútor egy családi házba készült.

A minimalista irányzatnak megfelelően ebben az esetben egy úgynevezett J-profilú ajtókat kapott a konyhabútor, vagyis az ajtó felső élére van egy bemarás készítve, így azok külön rászerelt fogantyú nélkül nyithatóak.

A konyhabútorba beépítésre került beépíthető hűtő, beépíthető 16 terítékes mosogatógép, gránit mosogató és egy sütő, felette kürtős üveg elszívóval.

A hűtő mellett alul egy kiforduló rács található, ami az edények kényelmes tárolására alkalmas, valamint így a sarok sem vész kárba. Felette, vagyis a hűtő mellett pedig egy magas, polcos elem kapott helyet, ami a mély kialakítása miatt kamra funkciót tölt be.

A sütő mellett egy keskeny kihúzható rács kapott helyet, ami a főzés során sűrűn használt fűszerek, olajok tárolására alkalmas.

A G-alakú konyhabútor másik sarkába egy forgatható kör kosár került, ami ugyancsak az edények kényelmes tárolására szolgál. Emellett a félszigetnél keletkezett sarok is kihasználható.

A beépíthető mikró a felsőszekrénybe került, így nem a pulton foglal helyet. A felsőszekrények felett, a mennyezetig takaró panel került, így nem porosodik a szekrények teteje. Ezen kívül a mennyezetig történő beépítés optikailag nyújtja a teret, így magasabbnak tűnik a helyiség.

A felső szekrények végére egy íves nyitott polcos elem került, ami szépen lezárja a szekrényeket a nappali felé. A felső szekrények alá LED pultvilágítás került.

A pult és a felsőszekrények között, csempe helyett, a munkalappal megegyező színű falborítás került.

A beforduló félsziget keskenyebb szekrényekkel készült, így a pult továbblógatásával egy reggeliző pult jött létre.

Így elmondható, hogy ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A minimalista konyabútor egyik jellemzője, hogy nem kerül, vagy rejtett fogantyú kerül a bútorra.

Minimalista konyhabútor

Ez a szürke minimalista konyhabútor egy fiatal pár számára készült.

A konyhabútor alsó szekrényei sötét szürke, már szinte fekete színűek, míg a felső szekrények kissé rusztikus hatású fahatású bútorlapból készültek. A munkalap világos szürke színű, ami remekül illik a parketta világos színéhez.

A minimalista konyabútor egyik jellemzője, hogy nem kerül, vagy rejtett fogantyú kerül a bútorra. Ebben az esetben az alsó szekrények nyomásra, úgynevezett tip-on rendszerrel nyílnak. Ezzel ellentétben a felső szekrények benyúlós nyitással készültek, ami azt jelenti, hogy az ajtók mögött van egy rés benyúlni és kinyitni azt. Az ajtókra becsapódásgátlós pántok kerültek.

Az ergonomikusabb használhatóság és a modern dizájn érdekében a beépített sütő és a mikró magasan lett elhelyezve.

A sütő kamraszekrénybe helyezésével a főzőlap alatt felszabadult helyre fiókokat terveztünk.

Az elektromos főzőlap felé kürtős elszívó került, ami a szabadba lett kivezetve.

A kamraszekrény és a főzőlap között egy szélesebb kihúzható rács található, ami praktikus fűszerek, olajok, és a főzéskor gyakran használt dolgok tárolására.

A minimalista konyhabútor egy kör alakú mosogatóval egészült ki. A mosogató alatt helyezkedik el a szemetes, amely így rejtve marad. A felsőszekrények aljára LED világítás került.

A bútor mögött a lábazat magasságában egy cső fut. A szekrények alatt a lábazat megemelésével el tudott volna futni, viszont a beépített mosogatógép miatt mélyebb pultot és szekrényeket kellett készítenünk.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez az U-alakú konyhabútor modern és igazán letisztult lett. A minimalista stílust kiegészíti, hogy a felsőszekrényeken nincsenek fogantyúk.

U-alakú konyhabútor

Ez az U-alakú konyhabútor egy fiatal pár számára készült.

A konyha egyik különlegességei közé tartozik a dupla felsőszekrény. A jobb helykihasználás érdekében a második sor szekrény mélyebb lett.  A dupla felsőszekrények fogantyú nélküli megoldással, felfelé nyílnak.

A konyhabútorba beépítésre került egy 6-8 terítékes részben beépíthető mosogatógép és egy egymedencés gránit mosogató. A mosogató alatt, a szekrénybe egy vízszűrő is került.

A félsziget a konyhabútor belső oldala felől pakolható. Bár a fotókon nem látszik, de a pult alatt kialakításra került egy polc a mikró számára, így az nem a pulton foglalja a helyet.

A félsziget szekrényei keskenyebbek az átlag szekrényeknél, ugyanakkor így egy kis reggeliző pultot létrehozva lehetőség van odaülni a pulthoz.

Az U-alakú konyhabútor végét egy nyitott polccal zártuk le. Valamint egy nem beépíthető borhűtő és egy side by side hűtő is helyet kapott.

Ugyancsak különlegessége a konyhabútornak, hogy a munkapult és a keskenyebb felsőszekrények színe megegyezik. Emellett a fal és a csempe találkozásához fém vízvető került.

A konyhát egy döntött, kürtős, fehér üvegű elszívó egészíti ki. Ezeket az elszívókat nem kell magasabbra felszerelni, mert a döntött kialakításnak köszönhetően főzőlap anélkül is könnyen megközelíthető, ezáltal kényelmes használatot biztosít.

Ez az U-alakú konyhabútor modern és igazán letisztult lett. A minimalista stílust kiegészíti, hogy a felsőszekrényeken nincsenek fogantyúk. Ugyanakkor az alsószekrényekre egy egyszerű dizájnú, a szekrény méretével megfelelően változó fogantyúk kerültek.

A fényképek készültekor a fényes fehér ajtókon még rajta van a védőfólia. Ez megakadályozza, hogy az ajtók szállításkor megkarcolódjanak.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A képen látható fehér panelkonyha minimalista stílusban készült.

Fehér panelkonyha

A képen látható fehér panelkonyha minimalista stílusban készült.

A konyhabútor tervezését és kivitelezését nehezítették a csövek. Valamint az ablak magassága meghatározta a pult magasságát. Az ablak alatt elhelyezkedő radiátor miatt a szekrények keskenyebbek lettek, így a pultba és a lábazatba szellőző rácsokat helyeztünk. Ablakpárkányt kiváltva a munkalapot egészen az ablakig futtattuk.

Az ablak előtt látható fióknak, bár a mélysége keskenyebb, de széles, így is elegendő pakolófelületet képez.

A minimalista stílust követve az ajtók fogantyú nélküli megoldással nyílnak. Az alsószekrények és a magas kamraszekrények nyomásra, míg a felsőszekrények benyúlós technikával nyithatóak.

A felsőszekrények aljára 4000 K-es LED világítást szereltünk. Ez elég fényt ad a pulton történő munkához, ugyanakkor semleges fehér fényének köszönhetően nincs sárgás fénye.

A mikró a magas szekrényekben kapott helyet, így nem a pulton foglalja a helyet. A sarokban található kamraszekrény alá egy egyenes sarokszekrény fut be. Ennek a megoldásnak köszönhetően a sarok is kihasználásra került.

A plafonig történő beépítéssel rengeteg pakolófelület keletkezett. A felsőszekrények egybefüggő ajtókat kaptak, amik optikailag nyújtják a bútort, valamit letisztult, elegáns hatást keltenek.

A bútorba beépítésre került egy egymedencés rozsdamentes acél Blanco mosogató, valamint egy Cata teleszkópos elszívó.

Mivel az elszívó levegőjét nem lehetett a szabadba kivezetni aktívszén került az elszívóba. Az aktív szénszűrős elszívók az elhasznált levegőt nem a ház falán kívülre, hanem a belső légtérbe vezeti vissza, miután a zsírt és a kellemetlen szagokat megszűri.

Ezen kívül elhelyezésre került egy normál, nem beépíthető mosogatógép és egy normál gáztűzhely is.

A fehér panelkonyha fényes akril ajtókkal és extra ellenálló felületű Lechner konyhai munkalappal készült.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a szürke konyhabútor egy kisgyermekes család számára készült.

Szürke konyhabútor

Ez a szürke konyhabútor egy kisgyermekes család számára készült.

A konyha kis mérete miatt, a több pakoló felület érdekében mennyezetig beépítettük a rendelkezésre álló helyet.

A szürke konyhabútor alsó részén balról jobbra haladva beépítésre került egy normál hűtő, egy normál, keskeny 45 cm-es mosogatógép, egy fiókos mosogatószekrény, egy 3 fiókos elem, normál sütő és egy keskeny nyított szekrény.

Mivel a sütő nem beépített ezért annak érdekében, hogy az egy magasságban legyen a pulttal egy dobogót készítettünk alá.

A konyha jobb szélére egy keskeny elem került. Sajnos nem lehetett kihúzható rácsot beépíteni a közelben lévő radiátor miatt, de ez a keskeny elem is kiváló tálcák és tepsik tárolására.

A gránit mosogató alatt egy fiókos szekrény helyezkedik el, amiben két kisebb szemetes elfér, így a szelektív gyűjtést biztosítva.

A felsőszekrények és a munkalap között a pult anyagából készült borítás került falra.

A hűtő feletti és a teleszkópos elszívós szekrény kivételével minden felsőszekrény felfelé nyílik.

Kialakításra került a normál, nem beépíthető mikró számára egy nyitott rész is. Valamint egy keskeny, nyitott elem a jobb szélen, ahová fűszereket, szakácskönyveket lehet elhelyezni.

A 150 cm magas hűtő és a felette található szekrény között a szokásánál több helyet hagytunk el. Hiszen így a család bővülésével megrendelőink bármikor dönthetnek úgy, hogy nagyobb hűtőt vesznek, nem kell hozzányúlni a hűtő feletti szekrényhez, kényelmesen befér alá a magasabb hűtő is.

A hűtő és a pult között egy oldalfal található. Erre azért volt szükség, mert a hűtőt, a szellőzése miatt nem lehet teljesen a falra tolni, így marad mögötte pár cm hely. Az oldalfal viszont megakadályozza, hogy a konyhapultról véletlenül a hűtő mögé essen valami.

A padlóburkolathoz nagyon hasonló munkalap és hátfal miatt a szürke szín ellenére se lett sötét és nyomasztó a konyhabútor. Ráadásul az uni színeknek és a hosszúkás fogantyúknak köszönhetően egy letisztult, minimalista bútort kaptunk.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!