Minimalista konyha bárpulttal

Ez a minimalista stílusban készült konyha bárpulttal és a kényelmesebb használat miatt sok fiókkal készült.

A konyha adottságait figyelembe véve igyekeztünk a lehető leg praktikusabb konyhát kialakítani. A sütő és a mikró egy magas szekrénybe került, így a sütő használatához nem kell lehajolni, a mikró pedig nem  a pulton foglalja a helyet.

A sütős-mikrós szekrény mellé egy keskenyebb, de magas, kihúzható kamrarács került, a száraz élelmiszerek, konzervek tárolására.

A sütő magasszekrénybe helyezésével a főzőlap alatt felszabadult helyet egy széles fiókos elem vette át. Mellé egy kis kihúzható rácsos elem került, a fűszerek, olajok tárolására.

A sarokban egy L-alakú szekrény látható, forgatható ráccsal, mellette teljesen beépíthető mosogatógép, majd a mosogatós szekrény, gránit mosogatóval, majd szintén egy sarokszekrény, ezúttal viszont egyenes kialakítással. Mellette még több széles fiókos elem található, az ergonomikusabb használat és a jobb szortírozás céljából.

A felnyíló szerkezettel nyitható felsőszekrény alul nem teljesen átlátszó, savmart üveggel lett légiesebb. Ezt erősíti az döntött, üveg elszívó is.

A konyha bárpulttal lett teljes. Ez a bárszékekkel kényelmesen elérhető pult tökéletes a reggelizéshez, vagy a beszélgetéshez. A bárpult alá, a munkalapba egy kifordítható konnektor is került.

A konyha letisztult megjelenését az összhangban lévő színek és a fogantyú nélküli, úgynevezett J-profilos ajtók adják. Az ilyen ajtóknak a felső élébe van egy oldalról J alakú mélyedés, ennek segítségével lehet kinyitni őket.

A konyha szögben álló falai miatt teljesen egyedi megoldásokat kellett alkalmaznunk.

A bútort egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!