U alakú konyha

Ez az U alakú konyha egy budapesti családi házba készült.

A konyhabútor tervezésénél fő szempont volt a praktikus használhatóság, ezért az alsószekrények a sarkok kivételével mind fiókok. A mosogató alatt található fiók elektromos nyitású, így nyomásra is nyílik.  A sarokszekrényekben rácsok segítik az ergonomikus használatot, így nem kell „bemászni” a szekrénybe az edényekért.

Két magas szekrényt készítettünk. A szélső alul fiókos, felül polcos elemben kihúzható polc is található, így a mély polc hátulja is könnyen elérhető. A mellette lévő magas szekrénybe került a beépíthető mosogatógép, felette pedig a sütő kapott helyet.

Az alsószekrények egy speciális, Gola profilos, rejtett fogantyús megoldással nyílnak.

Az U alakú konyha nagy belmagassága és a mennyezetig történő beépítése miatt két sor felsőszekrényt készítettünk. Az alsóbb sor felsőszekrény benyúlós nyitással nyitható, vagyis az ajtó mögött van egy kis rés, ennek segítségével lehet kinyitni az ajtókat. A felső sor azonban nyomásra nyílik.

A felsőszekrénybe került a normál, nem beépíthető mikró, így az nem a pulton foglalja a helyet.

Ügyfelünk kérésére a felső sarokszekrények mind a két oldalon kétféle megoldással készültek. Alulra L alakú, duplán nyitható szekrények kerültek, felé azonban 45 fokban lecsapott sarokszerényeket készítettünk savmart üvegekkel.

A hűtő felé is került egy, a hűtő mélységével megegyező szekrény így biztosítva még több pakolófelületet. A hűtő két oldalára takarólapokat tettünk, így nem a hűtő az első amit a konyhába belépve meglát az ember.

Ez az U alakú konyha a mennyezetig beépített szekrényekkel, a fogantyú nélküli megoldásokkal egy letisztult, modern, minimalista stílusú konyha lett.

A konyhabútort bármilyen színben és méretben, személyre szabottan elkészítjük Önnek. Keressen minket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!