Egyéb bútor árak

Bár a fő irányvonalunk a konyhabútorok készítése, de természetesen foglalkozunk más bútorok, mint például előszobabútorok, fürdőszobabútorok, gardróbok, nappali bútorok készítésével is. Természetesen ezeket is, mint minden általunk készített bútort, a legjobb tudásunk szerint készítjük el, ügyelve a részletekre és a funkcionalitásra.

A konyhabútorral ellentétben azonban ezekre a bútorokra nehéz lenne akár folyóméter árat is ide írni.  Egy bútor árát nagymértékben a kiválasztott anyagok és a belső berendezések befolyásolják. Míg egy átlagos konyhabútorra 4-6 nm ajtó kerül ezzel szemben egy gardróbszekrényre ennél jóval több is kerülhet.

Minden bútor egyed tervezésű, így az ár is minden esetben egyedi lesz, hiszen nincs két egyforma megrendelő se.

Éppen ezért azt javasoljuk, nézzen körül referencia munkáink között, vagy akár az interneten és árajánlatkérő űrlapunkat kitöltve küldje el az Önnek tetsző bútort.

Így egy hozzávetőleges, de mégis reális árat fogunk tudni mondani.

Természetesen ez az ár, mint már írtuk, sok mindentől függ, így ha komplett tervezést, felmérést, színválasztást szeretne, azt bemutatótermünkben egy konzultáció keretein belül teheti meg.

A fehér aszimmetrikus előszobabútor a modernebb megjelenésért fekete fogantyúkkal és fekete akasztókkal lett kiegészítve.   Fürdőszoba bútor kvarckő pulttal   A sarkok praktikus kihasználása mindig nehéz kérdés. Erre fejlesztettünk ki egy sarok gardróbszekrény megoldást.

Egyedi könves szekrény könyvekkel és dísztárgyakkal.    Ez a beépített szekrénysor egy amerikai konyhás nappaliba készült.