Magasfényű fehér konyhabútor

Ez a magasfényű fehér konyhabútor egy újépítésű házba készült egy idősebb házaspár részére.

A tervezéskor fő szempont volt az ergonomikus kialakítás, a kényelmes használat, ezért sok fiókot és kihúzható rácsot terveztünk be.

A beépíthető sütő magasra, a kamraszekrénybe lett beépítve, így használata közben nem kell hajolgatni, jobban rálátható és kevésbe veszélyes a használata. Alatta magas fiókok találhatóak, amik akár edények tárolására is alkalmasak. A sütő felé került a beépíthető mikró.

A beépíthető hűtő szintén kamraszekrénybe került. A gép megfelelő szellőzése miatt alulra és felülre is szellőző rácsot építettünk be, így biztosítva annak hosszú életét.

A kerámia főzőlap felett egy alső lapba szerelhető elszívó található, ami a típusából adódóan alig látszik, így szinte teljesen rejtve marad.

A gránit mosogató alatti szekrényben került elhelyezésre a szemetes. Mellette található a teljesen beépíthető mosogatógép.

Ugyancsak az ergonomikus használat céljából a sarokszekrénybe kifordítható rács került. A konyhabútorba beépített másik rácsos elem főzőlap és a sütős kamraszekrény között található. A keskeny kihúzhatós rács a fűszerek és olajok tárolására alkalmas.

A magasfényű fehér konyhabútor fogantyú nélküli, úgynevezett J-profilos kialakítással készült. Ilyen ajtók esetében nincs szükség külön fogantyúra, hiszen az ajtók éle úgy van meghajlítva, hogy azok újheggyel könnyen kinyithatóak legyenek.

A lehető legjobb helykihasználás érdekében a felsőszekrények mennyezetig érnek. A mennyezet egyenetlensége miatt azonban pár centi takarólécet kellett felhelyeznünk, így kiküszöbölve az esetleges réseket. Minden felsőszekrény becsapódás gátlóval van ellátva, így finoman, hang nélkül záródnak.

A magasfényű fehér konyhabútor ugyancsak magasfényű, márványhatású munkalappal és falborítással, valamint LED világítással lett teljes. Így alkotva egy modern, letisztult, minimalista összképet.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!