Fogantyú nélküli panelkonyha

Egy újabb, ezúttal fogantyú nélküli panelkonyha került beépítésre.

A tervezést, mint a panelkonyhák többségénél, itt is nehezítették a csövek, de ennek ellenére igyekeztünk minden helyet praktikusan kihasználni.

A strang mellett található a gránit, egymedencés mosogató. E mellett kapott helyet a 8-10 terítékes, teljesen beépíthető mosogatógép, majd a beépíthető sütő. A sütő fölé csak 2 zónás gáz főzőlap került.

Befordulva egy egyenes sarokszekrény került, benne polccal. Bár a piacon található sarok rácsok nagyon praktikusak, a polcra lehet a legtöbbet pakolni, így a kis helyet figyelembe véve ügyfeleink végül a polc mellett döntöttek.

A sarokszekrény után pedig egy 4 fiókos szekrény zárja a sort.

A felsőszekrényeket mennyezetig vittük, így is növelve a hasznos felületeket. Annak érdekében, hogy a mikró ne a pulton foglalja a helyet, a felsőszekrénybe terveztük.

A második sor felsőszekrények felfelé nyílnak. Emellett a hűtő felé is került egy, a hűtő mélységével megegyező szekrény, úgy tervezve, hogy a későbbiekben egy magasabb hűtő is beférjen a helyre.

A fogantyú nélküli panelkonyha ajtajai fehér magasfényű, úgynevezett J-profilú ajtókkal készültek. Ennek a típusú ajtóknak a felső éle úgy van kialakítva, hogy azok fogantyú nélkül is kényelmesen nyithatóak legyenek.

Azért, hogy ne a már meglévő csempét kelljen megbontani a konnektor kiállások miatt egy, a pultból kihúzható konnektort szereltünk be.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!