Fiatalok konyha fehér színben fekete kiegészítőkkel.

Fiatalos konyha

Ez a fiatalos konyha egy kiadásra szánt kis lakásba készült egy új építésű házban.

A lakberendező által készült terveket követve a konyhába beépítésre került egy fekete pult alá tolható kis hűtőszekrény, egy 45 cm-es teljesen integrál mosogatógép, egy kisméretű IKEA-s kombinált sütő, egy domino főzőlap, egy teleszkópos elszívó, valamint egy fekete gránit egymedencés csepptálcás mosogató fekete csappal

A kisebb méretű sütő alatt felszabadult helyre egy mély fiók került.

A félőszekrények felfelé nyílnak, alattuk pedig egy LED szalag biztosítja a megfelelő világítást a főzéshez.

A kis hely miatt és a praktikusabb kialakítás miatt a konyha fallal szembe került egy magas fiókos elem. A pultot túllógatva pedig egy kis étkező pult lett kialakítva.

A légiesebb hatás, és még több pakolófelület kialakítása céljából a sütő mellé és a fiókok felé egy-egy nyitott elem került. A fa mintás nyitott elemnél található a lakás termosztátja is, így annak egy kis lyukat kellett vágnunk a szekrényben.

A divatos és fiatalos konyha különlegessége, hogy a laminált parketta, a pult és a famintás nyitott szekrény (valamint az általunk készült médiafal is) mind ugyan abból az EGGER színből készült, így alkotva egységet a lakásban.

Az elszívó légvezeték egy lapos csőben vezettük el a szekrények tetején, így az teljesen láthatatlan, a sarokban, a fali kiálláshoz való csatlakozásnál pedig egy L-alakú fehér takaró elemmel rejtettük el a csövet.

Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a minimalista stílusban készült konyha bárpulttal és a kényelmesebb használat miatt sok fiókkal készült.

Minimalista konyha bárpulttal

Ez a minimalista stílusban készült konyha bárpulttal és a kényelmesebb használat miatt sok fiókkal készült.

A konyha adottságait figyelembe véve igyekeztünk a lehető leg praktikusabb konyhát kialakítani. A sütő és a mikró egy magas szekrénybe került, így a sütő használatához nem kell lehajolni, a mikró pedig nem  a pulton foglalja a helyet.

A sütős-mikrós szekrény mellé egy keskenyebb, de magas, kihúzható kamrarács került, a száraz élelmiszerek, konzervek tárolására.

A sütő magasszekrénybe helyezésével a főzőlap alatt felszabadult helyet egy széles fiókos elem vette át. Mellé egy kis kihúzható rácsos elem került, a fűszerek, olajok tárolására.

A sarokban egy L-alakú szekrény látható, forgatható ráccsal, mellette teljesen beépíthető mosogatógép, majd a mosogatós szekrény, gránit mosogatóval, majd szintén egy sarokszekrény, ezúttal viszont egyenes kialakítással. Mellette még több széles fiókos elem található, az ergonomikusabb használat és a jobb szortírozás céljából.

A felnyíló szerkezettel nyitható felsőszekrény alul nem teljesen átlátszó, savmart üveggel lett légiesebb. Ezt erősíti az döntött, üveg elszívó is.

A konyha bárpulttal lett teljes. Ez a bárszékekkel kényelmesen elérhető pult tökéletes a reggelizéshez, vagy a beszélgetéshez. A bárpult alá, a munkalapba egy kifordítható konnektor is került.

A konyha letisztult megjelenését az összhangban lévő színek és a fogantyú nélküli, úgynevezett J-profilos ajtók adják. Az ilyen ajtóknak a felső élébe van egy oldalról J alakú mélyedés, ennek segítségével lehet kinyitni őket.

A konyha szögben álló falai miatt teljesen egyedi megoldásokat kellett alkalmaznunk.

A bútort egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a magasfényű fehér konyhabútor bárpulttal és a pulttal megegyező színű falborítással készült.

Fehér konyhabútor bárpulttal

Ez a magasfényű fehér konyhabútor bárpulttal és a pulttal megegyező színű falborítással készült.

Ügyfelünk kifejezett kérése volt egy olyan bárpult, ahol két ember kényelmesen reggelizhet egymás mellett. Emellett fontos volt egy olyan konyha kialakítása, ami nem zárja le a teret a nappali felé, így főzés közben is jó rálátás nyílik a nappaliban játszó gyerekekre.

Emellett arra is figyeltünk, hogy a képen szemben lévő kamra ajtó könnyen hozzáférhető és kényelmesen használható legyen.

A bútorba beépítésre került egy sütő, egy teleszkópos elszívó, egy teljesen beléépíthető mosogatógép, egy beépíthető mikró és egy beépíthető hűtőszekrény. Minden gép, valamint a gránit mosogató is fehér színű, így még egységesebb a konyha megjelenése, nem törik meg nagy inox felületek.

A nagy kontraszt érdekében egy sötét színű munkalap lett választva. Csempézés helyett, valamint ugyancsak az egységességre törekvés céljából a pulttal megegyező falborítás került a falra. Ugyancsak ebből a színből készültek lebegő polcok dekorációk és fűszerek részére az ablak melletti falra, valamint a főzőlap közelébe.

A bárpulttal térbe beforduló rész a konyha felöl használható elemekből áll. Bár keskenyebbek a megszokottnál, de még így is sok hasznos pakolófelületet képeznek.

A konyhabútort hosszúkás fém fogantyúkkal egészítettük ki, így elmondható, hogy ez a magasfényű fehér konyhabútor bárpulttal kiegészítve egy igazán praktikus és modern dizájnú konyha lett.

Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!