Fehér konyhabútor bárpulttal

Ez a magasfényű fehér konyhabútor bárpulttal és a pulttal megegyező színű falborítással készült.

Ügyfelünk kifejezett kérése volt egy olyan bárpult, ahol két ember kényelmesen reggelizhet egymás mellett. Emellett fontos volt egy olyan konyha kialakítása, ami nem zárja le a teret a nappali felé, így főzés közben is jó rálátás nyílik a nappaliban játszó gyerekekre.

Emellett arra is figyeltünk, hogy a képen szemben lévő kamra ajtó könnyen hozzáférhető és kényelmesen használható legyen.

A bútorba beépítésre került egy sütő, egy teleszkópos elszívó, egy teljesen beléépíthető mosogatógép, egy beépíthető mikró és egy beépíthető hűtőszekrény. Minden gép, valamint a gránit mosogató is fehér színű, így még egységesebb a konyha megjelenése, nem törik meg nagy inox felületek.

A nagy kontraszt érdekében egy sötét színű munkalap lett választva. Csempézés helyett, valamint ugyancsak az egységességre törekvés céljából a pulttal megegyező falborítás került a falra. Ugyancsak ebből a színből készültek lebegő polcok dekorációk és fűszerek részére az ablak melletti falra, valamint a főzőlap közelébe.

A bárpulttal térbe beforduló rész a konyha felöl használható elemekből áll. Bár keskenyebbek a megszokottnál, de még így is sok hasznos pakolófelületet képeznek.

A konyhabútort hosszúkás fém fogantyúkkal egészítettük ki, így elmondható, hogy ez a magasfényű fehér konyhabútor bárpulttal kiegészítve egy igazán praktikus és modern dizájnú konyha lett.

Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!