Fiatalos konyha

Ez a fiatalos konyha egy kiadásra szánt kis lakásba készült egy új építésű házban.

A lakberendező által készült terveket követve a konyhába beépítésre került egy fekete pult alá tolható kis hűtőszekrény, egy 45 cm-es teljesen integrál mosogatógép, egy kisméretű IKEA-s kombinált sütő, egy domino főzőlap, egy teleszkópos elszívó, valamint egy fekete gránit egymedencés csepptálcás mosogató fekete csappal

A kisebb méretű sütő alatt felszabadult helyre egy mély fiók került.

A félőszekrények felfelé nyílnak, alattuk pedig egy LED szalag biztosítja a megfelelő világítást a főzéshez.

A kis hely miatt és a praktikusabb kialakítás miatt a konyha fallal szembe került egy magas fiókos elem. A pultot túllógatva pedig egy kis étkező pult lett kialakítva.

A légiesebb hatás, és még több pakolófelület kialakítása céljából a sütő mellé és a fiókok felé egy-egy nyitott elem került. A fa mintás nyitott elemnél található a lakás termosztátja is, így annak egy kis lyukat kellett vágnunk a szekrényben.

A divatos és fiatalos konyha különlegessége, hogy a laminált parketta, a pult és a famintás nyitott szekrény (valamint az általunk készült médiafal is) mind ugyan abból az EGGER színből készült, így alkotva egységet a lakásban.

Az elszívó légvezeték egy lapos csőben vezettük el a szekrények tetején, így az teljesen láthatatlan, a sarokban, a fali kiálláshoz való csatlakozásnál pedig egy L-alakú fehér takaró elemmel rejtettük el a csövet.

Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!