Ez a minimalista stílusban készült konyha bárpulttal és a kényelmesebb használat miatt sok fiókkal készült.

Minimalista konyha bárpulttal

Ez a minimalista stílusban készült konyha bárpulttal és a kényelmesebb használat miatt sok fiókkal készült.

A konyha adottságait figyelembe véve igyekeztünk a lehető leg praktikusabb konyhát kialakítani. A sütő és a mikró egy magas szekrénybe került, így a sütő használatához nem kell lehajolni, a mikró pedig nem  a pulton foglalja a helyet.

A sütős-mikrós szekrény mellé egy keskenyebb, de magas, kihúzható kamrarács került, a száraz élelmiszerek, konzervek tárolására.

A sütő magasszekrénybe helyezésével a főzőlap alatt felszabadult helyet egy széles fiókos elem vette át. Mellé egy kis kihúzható rácsos elem került, a fűszerek, olajok tárolására.

A sarokban egy L-alakú szekrény látható, forgatható ráccsal, mellette teljesen beépíthető mosogatógép, majd a mosogatós szekrény, gránit mosogatóval, majd szintén egy sarokszekrény, ezúttal viszont egyenes kialakítással. Mellette még több széles fiókos elem található, az ergonomikusabb használat és a jobb szortírozás céljából.

A felnyíló szerkezettel nyitható felsőszekrény alul nem teljesen átlátszó, savmart üveggel lett légiesebb. Ezt erősíti az döntött, üveg elszívó is.

A konyha bárpulttal lett teljes. Ez a bárszékekkel kényelmesen elérhető pult tökéletes a reggelizéshez, vagy a beszélgetéshez. A bárpult alá, a munkalapba egy kifordítható konnektor is került.

A konyha letisztult megjelenését az összhangban lévő színek és a fogantyú nélküli, úgynevezett J-profilos ajtók adják. Az ilyen ajtóknak a felső élébe van egy oldalról J alakú mélyedés, ennek segítségével lehet kinyitni őket.

A konyha szögben álló falai miatt teljesen egyedi megoldásokat kellett alkalmaznunk.

A bútort egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Egy újabb, ezúttal fogantyú nélküli panelkonyha került beépítésre.

Fogantyú nélküli panelkonyha

Egy újabb, ezúttal fogantyú nélküli panelkonyha került beépítésre.

A tervezést, mint a panelkonyhák többségénél, itt is nehezítették a csövek, de ennek ellenére igyekeztünk minden helyet praktikusan kihasználni.

A strang mellett található a gránit, egymedencés mosogató. E mellett kapott helyet a 8-10 terítékes, teljesen beépíthető mosogatógép, majd a beépíthető sütő. A sütő fölé csak 2 zónás gáz főzőlap került.

Befordulva egy egyenes sarokszekrény került, benne polccal. Bár a piacon található sarok rácsok nagyon praktikusak, a polcra lehet a legtöbbet pakolni, így a kis helyet figyelembe véve ügyfeleink végül a polc mellett döntöttek.

A sarokszekrény után pedig egy 4 fiókos szekrény zárja a sort.

A felsőszekrényeket mennyezetig vittük, így is növelve a hasznos felületeket. Annak érdekében, hogy a mikró ne a pulton foglalja a helyet, a felsőszekrénybe terveztük.

A második sor felsőszekrények felfelé nyílnak. Emellett a hűtő felé is került egy, a hűtő mélységével megegyező szekrény, úgy tervezve, hogy a későbbiekben egy magasabb hűtő is beférjen a helyre.

A fogantyú nélküli panelkonyha ajtajai fehér magasfényű, úgynevezett J-profilú ajtókkal készültek. Ennek a típusú ajtóknak a felső éle úgy van kialakítva, hogy azok fogantyú nélkül is kényelmesen nyithatóak legyenek.

Azért, hogy ne a már meglévő csempét kelljen megbontani a konnektor kiállások miatt egy, a pultból kihúzható konnektort szereltünk be.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!