Ez a magasfényű fehér konyhabútor bárpulttal és a pulttal megegyező színű falborítással készült.

Fehér konyhabútor bárpulttal

Ez a magasfényű fehér konyhabútor bárpulttal és a pulttal megegyező színű falborítással készült.

Ügyfelünk kifejezett kérése volt egy olyan bárpult, ahol két ember kényelmesen reggelizhet egymás mellett. Emellett fontos volt egy olyan konyha kialakítása, ami nem zárja le a teret a nappali felé, így főzés közben is jó rálátás nyílik a nappaliban játszó gyerekekre.

Emellett arra is figyeltünk, hogy a képen szemben lévő kamra ajtó könnyen hozzáférhető és kényelmesen használható legyen.

A bútorba beépítésre került egy sütő, egy teleszkópos elszívó, egy teljesen beléépíthető mosogatógép, egy beépíthető mikró és egy beépíthető hűtőszekrény. Minden gép, valamint a gránit mosogató is fehér színű, így még egységesebb a konyha megjelenése, nem törik meg nagy inox felületek.

A nagy kontraszt érdekében egy sötét színű munkalap lett választva. Csempézés helyett, valamint ugyancsak az egységességre törekvés céljából a pulttal megegyező falborítás került a falra. Ugyancsak ebből a színből készültek lebegő polcok dekorációk és fűszerek részére az ablak melletti falra, valamint a főzőlap közelébe.

A bárpulttal térbe beforduló rész a konyha felöl használható elemekből áll. Bár keskenyebbek a megszokottnál, de még így is sok hasznos pakolófelületet képeznek.

A konyhabútort hosszúkás fém fogantyúkkal egészítettük ki, így elmondható, hogy ez a magasfényű fehér konyhabútor bárpulttal kiegészítve egy igazán praktikus és modern dizájnú konyha lett.

Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Egy fiatal pár számára készült ez a U-alakú, krémszínű konyhabútor.

Krémszínű konyhabútor

Egy fiatal pár számára készült ez a krémszínű konyhabútor.

Az U-alakú konyha egybe van a nappalival, viszonylag távolt az ablakoktól, így a szín kiválasztásakor fő szempont volt, hogy világos legyen. Így a választás az ajtók esetében egy halvány krémszínű Egger bútorlapra esett. A pult és a csempét helyettesítő falborítás ugyan csak világos színű, fautánzatú Forest munkalapból készült.

A magasan elhelyezett sütő kifejezett kérése volt ügyfelünknek. Felé egy beépíthető mikró került, valamint egy ajtós szekrény. A sütő alá minden esetben (kivéve külön kérés esetén) két mélyebb fiókot készítünk, ami tökéletes az edények, kis konyhai gépek tárolására.

A sütős kamraszekrény mellett egy kihúzható rácsos elem található, majd a sarokban befordulva egy egyenes sarokszekrény, polccal. A mosogatós szekrény mellé egy teljesen beépíthető mosogatógép került. A jobb oldali sarok egy dupla ajtajú L-alakú sarokszekrény, ugyancsak polccal. Majd a bútor befejezéseként egy széles fiókos elem a főzőlappal.

A főzőlap felé szekrénybe építhető elszívó került, mellé egy keskeny nyitott elemmel, ami hasznos a fűszerek és szakácskönyvek gyors és könnyű eléréséhez. A felsőszekrények aljára ugyancsak minden esetben semleges színű LED világítás kerül.

A krémszínű konyhabútor rozsdamentes acél mosogatóval és csappal egészült ki. A fém színű fogantyúk és az alumínium lábazat teszik teljessé az összképet.

Mivel a felsőszekrényeket nem vittük fel mennyezetig, valamint az U-alakú elrendezés miatt, az elszívó cső kivezetése a szekrényeken kívülre esett. Ezt egy, a szekrények tetejére elhelyezett takaró elemmel tettük esztétikusabbé.

A hely adottságai, valamint az igények miatt a hűtőszekrény a konyhának szánt területen kívül esett, de könnyen elérhető helyre került.

A krémszínű konyhabútor tervezésekor látványterv is készült a színek könnyebb kiválasztása céljából.

Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Matt fehér panelkonyha

Újabb fogantyú nélküli, ezúttal matt fehér panelkonyha került beépítésre.

A minimál stílus magával hozta a fogantyú nélküli megoldások megjelenését a konyhákban. A J-profilú ajtó letisztult és praktikus megoldás erre a stílusirányzatra. Az ajtólap élébe mart profil teszi lehetővé a frontok nyitását, így egy diszkrét és homogén megoldást hozva látra.

Ahogy a panelkonyhák többségénél, így a tervezés a csövek, a strang és a hely szűke miatt ebben a matt fehér panelkonyha esetében sem volt könnyű. Ennek ellenére azt mondhatjuk, hogy mindent kihoztunk a helyiségből, amit lehetett.

Beépítésre került egy egymedencés csepptálcás mosogató, egy beépíthető sütő, gáz főzőlappal és egy teleszkópos elszívó.

Az ablak elé befordulva egy keskenyebb, de még jól használható pultfelület került alá pedig egy sarokszekrény és fiókok.

A hűtő fölé egy polcra került a mikró, valamint egy mély szekrény.

A felsőszekrények a mennyezetig érnek, így több pakolófelületet biztosítva. Ráadásul a hosszú, egybefüggő ajtóknak köszönhetően optikailag magasabbnak tűnik a konyha.

A falra csempe helyett kőhatású dekor falborítás került, a konyhai munkalapokkal megegyező anyagból.

Ez egy tartós, könnyen tisztítható műanyag felület, így ha gáz főzőlap kerül a konyhába egy úgynevezett hővédő lemezt szoktunk ajánlani a főzőlap és a fal közé. Ugyanis, ha a hátsó gázrózsára nagy edényt helyezünk, és nagy lángon főzünk, az edény kivezeti a hőt a gáz főzőlap mögötti falfelülethez, így az megsérülhet.

A strangot az ajtókkal azonos bútorlappal takartuk el, az ügyfél kérésére nyitható módon.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

 

 

Ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

G-alakú konyhabútor

Ez a modern, letisztult fogantyú nélküli, G-alakú konyhabútor egy családi házba készült.

A minimalista irányzatnak megfelelően ebben az esetben egy úgynevezett J-profilú ajtókat kapott a konyhabútor, vagyis az ajtó felső élére van egy bemarás készítve, így azok külön rászerelt fogantyú nélkül nyithatóak.

A konyhabútorba beépítésre került beépíthető hűtő, beépíthető 16 terítékes mosogatógép, gránit mosogató és egy sütő, felette kürtős üveg elszívóval.

A hűtő mellett alul egy kiforduló rács található, ami az edények kényelmes tárolására alkalmas, valamint így a sarok sem vész kárba. Felette, vagyis a hűtő mellett pedig egy magas, polcos elem kapott helyet, ami a mély kialakítása miatt kamra funkciót tölt be.

A sütő mellett egy keskeny kihúzható rács kapott helyet, ami a főzés során sűrűn használt fűszerek, olajok tárolására alkalmas.

A G-alakú konyhabútor másik sarkába egy forgatható kör kosár került, ami ugyancsak az edények kényelmes tárolására szolgál. Emellett a félszigetnél keletkezett sarok is kihasználható.

A beépíthető mikró a felsőszekrénybe került, így nem a pulton foglal helyet. A felsőszekrények felett, a mennyezetig takaró panel került, így nem porosodik a szekrények teteje. Ezen kívül a mennyezetig történő beépítés optikailag nyújtja a teret, így magasabbnak tűnik a helyiség.

A felső szekrények végére egy íves nyitott polcos elem került, ami szépen lezárja a szekrényeket a nappali felé. A felső szekrények alá LED pultvilágítás került.

A pult és a felsőszekrények között, csempe helyett, a munkalappal megegyező színű falborítás került.

A beforduló félsziget keskenyebb szekrényekkel készült, így a pult továbblógatásával egy reggeliző pult jött létre.

Így elmondható, hogy ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!