Matt fehér panelkonyha

Újabb fogantyú nélküli, ezúttal matt fehér panelkonyha került beépítésre.

A minimál stílus magával hozta a fogantyú nélküli megoldások megjelenését a konyhákban. A J-profilú ajtó letisztult és praktikus megoldás erre a stílusirányzatra. Az ajtólap élébe mart profil teszi lehetővé a frontok nyitását, így egy diszkrét és homogén megoldást hozva látra.

Ahogy a panelkonyhák többségénél, így a tervezés a csövek, a strang és a hely szűke miatt ebben a matt fehér panelkonyha esetében sem volt könnyű. Ennek ellenére azt mondhatjuk, hogy mindent kihoztunk a helyiségből, amit lehetett.

Beépítésre került egy egymedencés csepptálcás mosogató, egy beépíthető sütő, gáz főzőlappal és egy teleszkópos elszívó.

Az ablak elé befordulva egy keskenyebb, de még jól használható pultfelület került alá pedig egy sarokszekrény és fiókok.

A hűtő fölé egy polcra került a mikró, valamint egy mély szekrény.

A felsőszekrények a mennyezetig érnek, így több pakolófelületet biztosítva. Ráadásul a hosszú, egybefüggő ajtóknak köszönhetően optikailag magasabbnak tűnik a konyha.

A falra csempe helyett kőhatású dekor falborítás került, a konyhai munkalapokkal megegyező anyagból.

Ez egy tartós, könnyen tisztítható műanyag felület, így ha gáz főzőlap kerül a konyhába egy úgynevezett hővédő lemezt szoktunk ajánlani a főzőlap és a fal közé. Ugyanis, ha a hátsó gázrózsára nagy edényt helyezünk, és nagy lángon főzünk, az edény kivezeti a hőt a gáz főzőlap mögötti falfelülethez, így az megsérülhet.

A strangot az ajtókkal azonos bútorlappal takartuk el, az ügyfél kérésére nyitható módon.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

 

 

Ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

G-alakú konyhabútor

Ez a modern, letisztult fogantyú nélküli, G-alakú konyhabútor egy családi házba készült.

A minimalista irányzatnak megfelelően ebben az esetben egy úgynevezett J-profilú ajtókat kapott a konyhabútor, vagyis az ajtó felső élére van egy bemarás készítve, így azok külön rászerelt fogantyú nélkül nyithatóak.

A konyhabútorba beépítésre került beépíthető hűtő, beépíthető 16 terítékes mosogatógép, gránit mosogató és egy sütő, felette kürtős üveg elszívóval.

A hűtő mellett alul egy kiforduló rács található, ami az edények kényelmes tárolására alkalmas, valamint így a sarok sem vész kárba. Felette, vagyis a hűtő mellett pedig egy magas, polcos elem kapott helyet, ami a mély kialakítása miatt kamra funkciót tölt be.

A sütő mellett egy keskeny kihúzható rács kapott helyet, ami a főzés során sűrűn használt fűszerek, olajok tárolására alkalmas.

A G-alakú konyhabútor másik sarkába egy forgatható kör kosár került, ami ugyancsak az edények kényelmes tárolására szolgál. Emellett a félszigetnél keletkezett sarok is kihasználható.

A beépíthető mikró a felsőszekrénybe került, így nem a pulton foglal helyet. A felsőszekrények felett, a mennyezetig takaró panel került, így nem porosodik a szekrények teteje. Ezen kívül a mennyezetig történő beépítés optikailag nyújtja a teret, így magasabbnak tűnik a helyiség.

A felső szekrények végére egy íves nyitott polcos elem került, ami szépen lezárja a szekrényeket a nappali felé. A felső szekrények alá LED pultvilágítás került.

A pult és a felsőszekrények között, csempe helyett, a munkalappal megegyező színű falborítás került.

A beforduló félsziget keskenyebb szekrényekkel készült, így a pult továbblógatásával egy reggeliző pult jött létre.

Így elmondható, hogy ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!