Ezt a nappali szekrénysort egy lakberendező egyedi, személyre szabott tervei alapján készítettük.

Nappali szekrénysor

Ez a nappali szekrénysor egy lakberendező egyedi, személyre szabott tervei alapján készült.

A szekrény selyemfényű fehér festett ajtókkal készült. Annak érdekében, hogy megtörjük és kissé játékossá tegyük a szekrénysort barna, fautánzatú nyitott elemekkel törtük meg. Ezek alkalmasak könyvek és egyéb dekorációs elemek elhelyezésére.

A nappali szekrénysor színe megegyeznek az ugyancsak általunk készített konyhabútorral, így alkotva egységet az amerikai konyhás nappaliban.

A szekrényben található akasztós elem, cipőtartós elem, kihúzható polcokkal, valamint sima polcos elem is. A polcos elemeket furatsorral látjuk el, ily módon a polcok magassága állítható, ebből fakadóan maximálisan ki lehet használni a szekrényt.

A TV számára kialakított rész felett található szekrények felfelé nyílnak. Minden ajtó fogantyú nélkül, nyomásra nyílik. A TV kábeleinek egy műanyag kábel elvezetőt is elhelyeztünk, így azon keresztül esztétikusan el lehet tüntetni a kábeleket az alatta lévő szekrénybe.

A teljes falas beépítéssel rengeteg pakolófelület keletkezett, ami a család számára nélkülözhetetlen volt.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a beépített szekrénysor egy amerikai konyhás nappaliba készült.

Beépített szekrénysor a nappaliban

Ez a beépített szekrénysor egy amerikai konyhás nappaliba készült, a konyha színeivel megegyező anyagokból.

A kisméretű lakásban ez a szekrényrendszer szolgál gardróbként a ruhák tárolására, ezért fontos volt, hogy mindennek legyen helye.

A bejárat mellett egy kis, előszobafalnak megfelelő fiókos cipő tároló és egy akasztókkal felszerelt falborítás kapott helyet.

A maximális hely kihasználás céljából a bejárati ajtó felé is kerültek szekrények. A 40 cm mély szerények sok pakolófelületet biztosítanak, azonban a lakásba belépve nem zavaróak.
Az ajtó feletti egyik szekrény rejti a villanydobozt.

A beépített szekrénysor két akasztós gardróbot és is magába foglal.

A falra szerelt TV mögé a bútor szürke színével megegyező hátfal került. Alatta pedig fiókos elemek láthatóak.

A szekrényeken különböző méretű fogantyúk találhatóak, mert igyekeztük minden elemhez arányaiban megfelelő méretű fogantyút választani.

Ha kíváncsi további általunk készített nappalibútorokra kattintson IDE! Ha viszont konyha referenciáink érdeklik, akkor a modern stílusúakat IDE, a klasszikus stílusúakat IDE és a minimalista stílusúakat IDE kattintva találhatja meg.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!