Egyedi tervezésű konyha

Ez az egyedi tervezésű konyha egy új építésű házba készült.

A lakberendező által tervezett amerikai konyha tökéletesen kihasználja a helység lehetőségeit. A kamra elhelyezkedése miatt nem lehetett a klasszikus U-alakot alkalmazni, azonban, annak érdekében, hogy egy jól használható konyhabútor legyen egy egyenes és egy, a térbe beforduló L-alakú bútor lett tervezve.

A konyhabútorba beépítésre került egy egymedencés csepptálcás gránit mosogató és egy beépített sütő kürtős elszívóval.

A kamra bejárata mellett található hűtő felé is készítettünk egy szekrényt. A hűtőt mellé egy oldallap került, aminek egyik rendeltetése, hogy megakadályozza, hogy a pult és a hűtő közé, mögé beessen valami. Másik funkciója pedig, hogy eltakarja a hűtőt a nappali felől.

Ezen kívül elhelyezésre került egy normál mosogatógép is.

A fogantyú nélküli, nyomásra nyíló felsőszekrnyek alatt LED világítás található.

A pult és a felsőszekrények színe megegyezik egymással, így tökéletes összhangot alkotnak.

A sütő jobb oldalán található négyfiókos szekrény tökéletes az evőeszközök és a kisebb konyhai eszközök tárolására. A háromfiókos és a kétfiókos elemek pedig a mély fiókok által akár fazekak, lábasok tárolására is alkalmasak. A félszigetbe található kihúzható rács fűszerek, ecet, olaj számára ideális.

A sok fiók miatt a konyha kifejezetten ergonomikus, hiszen nem kell leguggolva a szekrényben keresgélni, a fiók kihúzásával minden jól átláthatóan elénk kerül.

Az egyedi tervezésű konyha különlegessége a nappali felöli oldal. Ugyanis egyedileg megtervezett csíkozott marású ajtók borítják. A csíkozás összefut a konyhabútor mellé készített leülős cipőtartós szekrénnyel. A félsziget sarokszekrénye a nappali felől nyitható.

Az amerikai konyhás nappaliba egy, a konyhabútor színeivel megegyező gardróbszekrényt is készítettünk.

A bútort egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!