Nappali szekrénysor

Ez a nappali szekrénysor egy lakberendező egyedi, személyre szabott tervei alapján készült.

A szekrény selyemfényű fehér festett ajtókkal készült. Annak érdekében, hogy megtörjük és kissé játékossá tegyük a szekrénysort barna, fautánzatú nyitott elemekkel törtük meg. Ezek alkalmasak könyvek és egyéb dekorációs elemek elhelyezésére.

A nappali szekrénysor színe megegyeznek az ugyancsak általunk készített konyhabútorral, így alkotva egységet az amerikai konyhás nappaliban.

A szekrényben található akasztós elem, cipőtartós elem, kihúzható polcokkal, valamint sima polcos elem is. A polcos elemeket furatsorral látjuk el, ily módon a polcok magassága állítható, ebből fakadóan maximálisan ki lehet használni a szekrényt.

A TV számára kialakított rész felett található szekrények felfelé nyílnak. Minden ajtó fogantyú nélkül, nyomásra nyílik. A TV kábeleinek egy műanyag kábel elvezetőt is elhelyeztünk, így azon keresztül esztétikusan el lehet tüntetni a kábeleket az alatta lévő szekrénybe.

A teljes falas beépítéssel rengeteg pakolófelület keletkezett, ami a család számára nélkülözhetetlen volt.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!