A minimalista konyabútor egyik jellemzője, hogy nem kerül, vagy rejtett fogantyú kerül a bútorra.

Minimalista konyhabútor

Ez a szürke minimalista konyhabútor egy fiatal pár számára készült.

A konyhabútor alsó szekrényei sötét szürke, már szinte fekete színűek, míg a felső szekrények kissé rusztikus hatású fahatású bútorlapból készültek. A munkalap világos szürke színű, ami remekül illik a parketta világos színéhez.

A minimalista konyabútor egyik jellemzője, hogy nem kerül, vagy rejtett fogantyú kerül a bútorra. Ebben az esetben az alsó szekrények nyomásra, úgynevezett tip-on rendszerrel nyílnak. Ezzel ellentétben a felső szekrények benyúlós nyitással készültek, ami azt jelenti, hogy az ajtók mögött van egy rés benyúlni és kinyitni azt. Az ajtókra becsapódásgátlós pántok kerültek.

Az ergonomikusabb használhatóság és a modern dizájn érdekében a beépített sütő és a mikró magasan lett elhelyezve.

A sütő kamraszekrénybe helyezésével a főzőlap alatt felszabadult helyre fiókokat terveztünk.

Az elektromos főzőlap felé kürtős elszívó került, ami a szabadba lett kivezetve.

A kamraszekrény és a főzőlap között egy szélesebb kihúzható rács található, ami praktikus fűszerek, olajok, és a főzéskor gyakran használt dolgok tárolására.

A minimalista konyhabútor egy kör alakú mosogatóval egészült ki. A mosogató alatt helyezkedik el a szemetes, amely így rejtve marad. A felsőszekrények aljára LED világítás került.

A bútor mögött a lábazat magasságában egy cső fut. A szekrények alatt a lábazat megemelésével el tudott volna futni, viszont a beépített mosogatógép miatt mélyebb pultot és szekrényeket kellett készítenünk.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

l alakú modern konyha - Konyha Szerviz Stúdió

L alakú modern konyha

Egyedi kérésre készült, natúr tölgy és dióbarna színű elemekből álló, L alakú konyhabútor, amely egy modern stílusú konyha legjellegzetesebb bútordarabja. Beépített villany-, illetve mikrohullámú sütővel, elektromos főzőlappal, szagelszívóval, hűtőszekrénnyel, mosogatótálcával és markáns megjelenésű, mégis elegáns fém fogantyúkkal. A vevői elvárások alapján célunk olyan könnyen kezelhető, letisztult stílusú konyhabútor elkészítése volt, ahol minden konyhai eszköz könnyen elérhető és a munkalap megfelelő nagyságú a konyhai előkészületek lebonyolításához.

Ha kíváncsi további általunk készített modern konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a minimalista konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint klasszikus stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Modern konyha 6

Bézs színű konyha magasfényű munkalappal

Egyedi tervezésű modern konyha. A bézs színű konyha, magasfényű felülettel rendelkező munkalappal lett tervezve és kivitelezve. A megjelenést fokozza a beépített mosogatógép, főzőlap, villanysütő és mosogatótálca. A sütő és a mikró a kényelmesebb munkavégzés érdekében magasra lett beépítve. Az elegáns fém fogantyúk, illetve az üvegajtós szekrények a stílusos, modern megjelenésért felelősek.

Ha kíváncsi további általunk készített modern konyha referenciáinkra kattintson IDE! Ha esetleg a minimalista konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint klasszikus stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!