Minimalista konyhabútor

Ez a szürke minimalista konyhabútor egy fiatal pár számára készült.

A konyhabútor alsó szekrényei sötét szürke, már szinte fekete színűek, míg a felső szekrények kissé rusztikus hatású fahatású bútorlapból készültek. A munkalap világos szürke színű, ami remekül illik a parketta világos színéhez.

A minimalista konyabútor egyik jellemzője, hogy nem kerül, vagy rejtett fogantyú kerül a bútorra. Ebben az esetben az alsó szekrények nyomásra, úgynevezett tip-on rendszerrel nyílnak. Ezzel ellentétben a felső szekrények benyúlós nyitással készültek, ami azt jelenti, hogy az ajtók mögött van egy rés benyúlni és kinyitni azt. Az ajtókra becsapódásgátlós pántok kerültek.

Az ergonomikusabb használhatóság és a modern dizájn érdekében a beépített sütő és a mikró magasan lett elhelyezve.

A sütő kamraszekrénybe helyezésével a főzőlap alatt felszabadult helyre fiókokat terveztünk.

Az elektromos főzőlap felé kürtős elszívó került, ami a szabadba lett kivezetve.

A kamraszekrény és a főzőlap között egy szélesebb kihúzható rács található, ami praktikus fűszerek, olajok, és a főzéskor gyakran használt dolgok tárolására.

A minimalista konyhabútor egy kör alakú mosogatóval egészült ki. A mosogató alatt helyezkedik el a szemetes, amely így rejtve marad. A felsőszekrények aljára LED világítás került.

A bútor mögött a lábazat magasságában egy cső fut. A szekrények alatt a lábazat megemelésével el tudott volna futni, viszont a beépített mosogatógép miatt mélyebb pultot és szekrényeket kellett készítenünk.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!