Ez a tetőtéri konyha viszonylag kicsi, mégis minden megtalálható benne.

Tetőtéri konyha

Ez a tetőtéri konyha viszonylag kicsi, mégis minden megtalálható benne.

A kis hely miatt játszanunk kellett a szekrények mélységével. Így a mikrós oldal a standardtól eltérően csak 40 cm mély. Valamint a mosogatós oldal is, a gépek után egy szögbe vágott, nyitott szekrény segítségével visszaugrik 40 cm mélyre az ergonomikusabb hozzáférés miatt.

Ennek ellenére egy jól használható konyhabútor készült.

Beépítettünk egy teleszkópos, kihúzható elszívót, alatta beépített sütővel. A mosogató csepptálcája alatt helyezkedik el a teljesen beépíthető mosogatógép.

Sok fiók által egy, a kis hely ellenére is kényelmesen használható konyhabútor lett.

A tetőtéri konyha hátránya, hogy a döntött falra nem kerülhet szekrény. Annak érdekében, hogy mégis legyen elég pakoló felület a mennyezetig beépítettük a függőleges falat. A felső sor szekrény különlegessége, hogy mintás, üveg tolóajtóval készült.

A beépített mikró magasan lett elhelyezve, a kényelmesebb használat okán, emelett így nem a pulton foglalja a helyet.

A konyhabútorba csempe helyett falborítás került. Egyik falon egy fényképes üveg hátfal, míg a többi falat a munkalappal megegyező falborítás védi a szennyeződésektől.

További általunk készített modern konyhabútor referenciáinkat megtekintheti IDE kattintva! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!