A sonoma színű előszobabútor inox színű fogantyúkkal és fogasokkal lett teljes.

Sonoma színű előszobabútor

Ez a sonoma színű előszobabútor a bejárat közvetlen közelében lévő széles falbeugróba készült.

A tervezéskor igyekeztünk minden igényt kielégíteni, ugyanakkor az ügyfél kérésére egy szellősebb, „nem végig szekrényes” kialakítást alkotni.

Így beépítésre került egy középmagas elem a kulcsok és az egyéb apróságok lepakolásához, fiókos, valamint ajtós résszel. Mellette egy leülésre alkalmas nyitott cipőtárolós elem lett kialakítva.

Az akasztókat falborításra tettük, így védve a falat az esetleges koszolódástól.

Felül végig mélyebb szekrényeket készítettünk. Az így létrejött rengeteg pakolófelület alkalmas nagyobb, ritkán használt dolgok, vagy akár bőrönd tárolására is.

A felbeugró mindkét oldalán strangcsövek találhatóak, amiket ugyancsak a sonoma színből takartunk el, így egységes hatást érve el.

A sonoma színű előszobabútor inox színű fogantyúkkal és fogasokkal lett teljes.

A sonoma szín tökéletes választás lehet bárhová hiszen nagyon népszerű, és szép szín. Bár ez a bútor pontosan ide, egyedileg készült, de ez a szín a nagy bútoráruházakban is megtalálható, így akár asztalokat, székeket és egyéb bútorokat is lehet vásárolni hozzá, így egy egységes színű berendezést lehet elérni.

Töltse ki bútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Kis konyha praktikus megoldásai - Szürke és sonoma tölgy színű konyha

Szürke és sonoma tölgy színű konyha

Ez a szürke és sonoma tölgy színű konyha egy családi házba készült.

A sok fióknak köszönhetően praktikus és ergonomikus lett a konyha. Hiszen a fiókok megelőzik azt, hogy lehajolva, leguggolva kelljen a szekrényben kutakodni a dolgok után. A fiók kihúzásával a szemünk elé tárul minden.

A mosogató alatt is egy fiók található, ami a szemetest rejti. Ilyen megoldással akár több, kisebb szemetes is elhelyezhető a mosogató alá szelektív hulladékgyűjtés céljából.

Beépítésre került egy 60 cm-es, 12 terítékes mosogatógép és beépített sütő, beépített főzőlappal. A beépített sütőknél minden esetben egy alacsony fiókot készítünk a sütő alá a tepsik tárolásának céljából.

A sütő mellett egy kihúzható rács található. Ide helyezhetőek a fűszerek, az olaj és az ecet.

A sonoma tölgy színű konyha felsőszekrényei egyszínű, halvány szürke bútorlapból készültek. A szekrények mennyezetig lettek beépítve, ezzel is a lehető legjobban kihasználva a helyet és több pakolófelületet létrehozva. Két sor szekrény készül, amelyből a legfelsők nyomásra nyílnak.

A felsőszekrényben került elhelyezésre a mikró is. Abban az esetben, amikor nem beépített mikró lesz elhelyezve, akkor csak egy nyitott polcot készítünk. A nyitott polc és a savmart üveges szekrény nyitottabbá és szellősebbé varázsolják a konyha megjelenését.

Az amerikai konyha stílus miatt kürtős elszívó került beépítésre, mert a kürtős elszívóknak a legnagyobb a teljesítménye.

A szabadon álló hűtő felé is készítettünk egy, a hűtő mélységével megegyező szekrényt, ami szintén nyomásra nyílik.

A hűtő két oldalán a felsőszekrény anyagával azonos oldalfalakat is elhelyeztünk. Így aki az előszobából a helyiségbe érkezik nem a hűtő fém színét látja meg először.

További általunk készített modern konyhabútor referenciáinkat megtekintheti IDE kattintva! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!