A sarkok praktikus kihasználása mindig nehéz kérdés. Erre fejlesztettünk ki egy sarok gardróbszekrény megoldást.

Sarok gardróbszekrény

A sarkok praktikus kihasználása mindig nehéz kérdés. Erre fejlesztettünk ki egy sarok gardróbszekrény megoldást.

Kis lakásokban minden hely hasznos kihasználása sokat jelent, így nem mindegy hogy a sarok üresen marad, vagy ott is hasznos pakolófelület található.

A képen látható sarok elem a jobb oldali fogantyús ajtó kinyitásával, majd a bal oldali ajtón benyúlva nyitható. Így egy nagy, jól átlátható és könnyen hozzáférhető sarok elem jön létre.

Ez a mennyezetig érő sarok gardróbszekrény végig polcozva van, jelen esetben nem volt szükség akasztóra. A polcok a furatsornak köszönhetően mozgathatóak, így a szekrény alacsonyabb és magasabb dolgok tárolására is alkalmas.

Mivel ezt a szekrényt egy nappaliba készítettük, ezért annak érdekében, hogy nem vegyünk el sok helyet a szekrény a megszokott 60 cm helyett csak 40 cm mély lett, ezáltal ez a matt fehér színű szekrénysor nem lett olyan robosztus.

A szekrényt visszafogott szögletes kialakítású fogantyúkkal egészítettük ki, amik lakásban lévő többi általunk készült bútoron is megtalálható, így egy egységes bútorzatot alkotva.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!