Nem feltétlenül kell a vízkiállásokat megbolygatni, annak érdekében, hogy szép lakótelepi mosdószekrény legyen a fürdőszobában.

Lakótelepi mosdószekrény

Nem feltétlenül kell a vízkiállásokat megbolygatni, annak érdekében, hogy szép lakótelepi mosdószekrény legyen a fürdőszobában.

Sok panellakás fürdőszobájában van a víz egy úgynevezett kád-mosdó töltő csapról működtetve, így a csaplyuknak a mosdó szélén kell elhelyezkednie. Ezzel nincs is semmi baj, de a felújítást nagyban megnehezítheti.

Jelen esetben minden cső maradt az eredeti helyén, ehhez azonban speciális szekrényt kellett készítenünk.

A meglévő, falra szerelhető mosdókagyló helyett egy beépíthető, bal csaplyukas mosdó lett választva, kombinált lakótelepi csapteleppel.

Az új szekrény fényes fehér ajtókkal, krómszínű fogantyúval és lábakkal készült. A szekrényt úgy alakítottunk ki, hogy a vízvezetékeket figyelembe véve még egy polc kis kerülhetett a szekrénybe.

A mosdószekrény felett egy keskeny tükrös szekrény kapott helyet.

Ez a lakótelepi mosdószekrény, valamint tükrös szekrény ugyan ilyen kialakítással, pár hét elkészülési idővel megrendelhető elérhetőségeink egyikén.

Egy letisztult dizájnú fürdőszobába készült ez a fehér mosdószekrény.

Fehér mosdószekrény

Egy letisztult dizájnú fürdőszobába készült ez a fehér mosdószekrény.

A szekrény festett fehér ajtókkal, fehér szekrényvázzal és fehér pulttal készült. A selyemfényű festett ajtókon egy visszafogott marásminta figyelhető meg.

A szekrény jobb oldalára két fiók került a kisebb fürdőszobai eszközök tárolására, míg középre és balra ajtós részek találhatóak a nagyobb dolgok, akár tisztítószerek tárolására.

Megrendelőnk kérésére alulra egy végig nyitott polc került, ahol a törölközőket tervezi tárolni.

Mint a fürdőszobáknál minden esetben, ez a fehér mosdószekrény is lábakon áll, így a szekrény alatt is könnyen fel lehet mosni a fürdésnél esetlegesen kifolyt vizet.

A szekrényt fekete fogantyúkkal és pultra ültetett kerek mosdóval tettük még modernebbé. A falra pedig egy nagyméretű, faltól falig érő tükör került.

A fürdőszobabútort egydi jellegéből adódóan bármilyen színben és méretben el tudjuk Önnek készíteni.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!