Klasszikus stílusú fehér konyha

Klasszikus stílusú fehér konyha

Ez a letisztult, klasszikus stílusú fehér konyha egy családi házba készült.

A konyhabútorba beépítésre került egy beépíthető sütő, 5 égős gázfőzőlappal és egy teljesen beépíthető mosogatógép.

A mosogatógép és a sütő között egy 4 fiókos elem látható, amely nagyon praktikus az evőeszközök és a kisebb konyhai felszerelések szortírozására, tárolására.

A sütő bal oldalán egy széles, kétajtós szekrény helyezkedik el, amelyben a fazekak, lábasok és a tálak kényelmesen elférnek.

A sarokelembe került beépítésre az egy medencés, csepptálcás gránit mosogató, gránit csapteleppel. Ezután egy 15 cm-es kihúzható rácsos elem található, amely tökéletes a fűszerek, olajok, ecetek tárolására.

A kürtős elszívó két oldalán a felsőszekrények osztott üveges betéttel készültek, savmart üveggel.
A normál, nem beépíthető mikró számára is a felsőszekrények egyikében alakítottunk ki helyet, így az még kényelmesen használható magasságban van, azonban nem foglalja a helyet a konyhapulton.

A felsőszekrények 90 cm magasak, így azokban 3-3 polc található, aminek köszönhetően rengeteg minden pakolható beléjük.

A konyhabútor legszélén, mind az alsószekrényeknél, mind a felsőszekrényeknél egy-egy íves nyitott elem kapott helyet. Ez a részlet még jobban erősíti a klasszikus hatást, ráadásul nagyon praktikus is, hiszen az ide helyezett kiegészítők könnyen elérhetőek, de akár dekorációs funkciót is betölthetnek.

A felsőszekrények aljára LED világítás került, ami tökéletesen megvilágítja a munkapultot így elősegítve, és biztonságosabbá téve a főzést.

A munkalap és a csempe találkozásánál, a munkalap színével megegyező színű vízvető látható. Ez elrejti a fal egyedtelenségéből adódó apró hézagokat és így megakadályozza, hogy az esetleg kifolyt víz, a morzsák és egyéb dolgok a bútor mögé kerüljenek.

Klasszikus stílusú fehér konyha festett, mart ajtókkal készült, amely már a prémium kategóriába tartozik.

A marásmintán kívül a stílust erősítik még a fekete fogantyúk is.

Ez a klasszikus stílusú fehér konyha a lakásfelújítási támogatás igénybevételéhez szükséges szempontokat figyelembe véve lett tervezve és kivitelezve.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!