A magasfényű fehér konyhabútor ugyancsak magasfényű, márványhatású munkalappal és falborítással, valamint LED világítással lett teljes.

Magasfényű fehér konyhabútor

Ez a magasfényű fehér konyhabútor egy újépítésű házba készült egy idősebb házaspár részére.

A tervezéskor fő szempont volt az ergonomikus kialakítás, a kényelmes használat, ezért sok fiókot és kihúzható rácsot terveztünk be.

A beépíthető sütő magasra, a kamraszekrénybe lett beépítve, így használata közben nem kell hajolgatni, jobban rálátható és kevésbe veszélyes a használata. Alatta magas fiókok találhatóak, amik akár edények tárolására is alkalmasak. A sütő felé került a beépíthető mikró.

A beépíthető hűtő szintén kamraszekrénybe került. A gép megfelelő szellőzése miatt alulra és felülre is szellőző rácsot építettünk be, így biztosítva annak hosszú életét.

A kerámia főzőlap felett egy alső lapba szerelhető elszívó található, ami a típusából adódóan alig látszik, így szinte teljesen rejtve marad.

A gránit mosogató alatti szekrényben került elhelyezésre a szemetes. Mellette található a teljesen beépíthető mosogatógép.

Ugyancsak az ergonomikus használat céljából a sarokszekrénybe kifordítható rács került. A konyhabútorba beépített másik rácsos elem főzőlap és a sütős kamraszekrény között található. A keskeny kihúzhatós rács a fűszerek és olajok tárolására alkalmas.

A magasfényű fehér konyhabútor fogantyú nélküli, úgynevezett J-profilos kialakítással készült. Ilyen ajtók esetében nincs szükség külön fogantyúra, hiszen az ajtók éle úgy van meghajlítva, hogy azok újheggyel könnyen kinyithatóak legyenek.

A lehető legjobb helykihasználás érdekében a felsőszekrények mennyezetig érnek. A mennyezet egyenetlensége miatt azonban pár centi takarólécet kellett felhelyeznünk, így kiküszöbölve az esetleges réseket. Minden felsőszekrény becsapódás gátlóval van ellátva, így finoman, hang nélkül záródnak.

A magasfényű fehér konyhabútor ugyancsak magasfényű, márványhatású munkalappal és falborítással, valamint LED világítással lett teljes. Így alkotva egy modern, letisztult, minimalista összképet.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a szürke konyhabútor egy kisgyermekes család számára készült.

Szürke konyhabútor

Ez a szürke konyhabútor egy kisgyermekes család számára készült.

A konyha kis mérete miatt, a több pakoló felület érdekében mennyezetig beépítettük a rendelkezésre álló helyet.

A szürke konyhabútor alsó részén balról jobbra haladva beépítésre került egy normál hűtő, egy normál, keskeny 45 cm-es mosogatógép, egy fiókos mosogatószekrény, egy 3 fiókos elem, normál sütő és egy keskeny nyított szekrény.

Mivel a sütő nem beépített ezért annak érdekében, hogy az egy magasságban legyen a pulttal egy dobogót készítettünk alá.

A konyha jobb szélére egy keskeny elem került. Sajnos nem lehetett kihúzható rácsot beépíteni a közelben lévő radiátor miatt, de ez a keskeny elem is kiváló tálcák és tepsik tárolására.

A gránit mosogató alatt egy fiókos szekrény helyezkedik el, amiben két kisebb szemetes elfér, így a szelektív gyűjtést biztosítva.

A felsőszekrények és a munkalap között a pult anyagából készült borítás került falra.

A hűtő feletti és a teleszkópos elszívós szekrény kivételével minden felsőszekrény felfelé nyílik.

Kialakításra került a normál, nem beépíthető mikró számára egy nyitott rész is. Valamint egy keskeny, nyitott elem a jobb szélen, ahová fűszereket, szakácskönyveket lehet elhelyezni.

A 150 cm magas hűtő és a felette található szekrény között a szokásánál több helyet hagytunk el. Hiszen így a család bővülésével megrendelőink bármikor dönthetnek úgy, hogy nagyobb hűtőt vesznek, nem kell hozzányúlni a hűtő feletti szekrényhez, kényelmesen befér alá a magasabb hűtő is.

A hűtő és a pult között egy oldalfal található. Erre azért volt szükség, mert a hűtőt, a szellőzése miatt nem lehet teljesen a falra tolni, így marad mögötte pár cm hely. Az oldalfal viszont megakadályozza, hogy a konyhapultról véletlenül a hűtő mögé essen valami.

A padlóburkolathoz nagyon hasonló munkalap és hátfal miatt a szürke szín ellenére se lett sötét és nyomasztó a konyhabútor. Ráadásul az uni színeknek és a hosszúkás fogantyúknak köszönhetően egy letisztult, minimalista bútort kaptunk.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!