Kétszínű gardróbszekrény

Ez a kétszínű gardróbszekrény egy hálószoba falán lett elhelyezve.

Azoknál a gardróbszekrények esetében, ahol akasztós részt is tartalmazni fog a szekrény szükség van a 58-60 cm szekrénymélységre. Viszont jelen esetben ez a mélység már belelógott volna az ablakba, ezért oda egy ferdére vágott nyitott polcot terveztünk be.

A kétszínű gardróbszekrény világos része Marburg tölgyből készült, a sötét betétek pedig Evora fantázianevű lapból.

A 2,5m hosszú, 2,7 m magas gardróbszekrény két személy részére készült, 1-1 két ajtós szekrény 1-1 személyé. Mindkét szekrényben fele részben polcos, fele részben akasztós rész lett kialakítva a fiókok felett.

A tervezésnél fontos feltétel volt még, hogy a bőröndöket valahova el lehessen tenni. Erre alkalmas rész a felülre helyezett 2 ajtós szekrények, amelyek 1 m szélesek, ezért a legtöbb bőrönd könnyen bele fog férni.

Ha kíváncsi további általunk készített nyíló ajtós gardróbszekrényekre kattintson IDE! Ha viszont a tolóajtós gardróbszekrények érdeklik, akkor IDE kattintva találhatja meg őket.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén vagy Facebookon!