Fehér beépített gardróbszekrény

Ez a beépített gardróbszekrény egy hálószobába készült.

A szekrény ajtajai tört fehér, a fogantyúk pedig alumínium színűek.

A bal oldali és a középső szekrény alul fiókos, felül viszont polcokat tartalmaz. A középső elemet alacsonyabbra kellett terveznünk a klíma elhelyezkedése miatt.

A gardrób jobb oldali alsó eleme ruha akasztó rudat tartalmaz. A felső elembe egy ruhalift került, ami egy lefelé mozgatható akasztó szerkezet, így magasra is lehet akasztós ruhákat helyezni.

Szekrényeinket belső furatsorral készítjük, aminek következtében a polcok közötti távolság a megrendelő igénye szerint állítható be.

A szekrény két személy részére készült. A fiókos kialakítás lehetővég teszi a fehérneműk és egyéb ruhák, kiegészítők kényelmes tárolását mind a két fél részére.

A beépített gardróbszekrény a szoba mennyezetét díszítő gerendák miatt nem mennyezetig, hanem azokhoz igazodva készült.

Ha kíváncsi további általunk készített nyíló ajtós gardróbszekrényekre kattintson IDE! Ha viszont a tolóajtós gardróbszekrények érdeklik, akkor IDE kattintva találhatja meg őket.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!