Őszi dekoráció a konyhában

Őszi dekoráció a konyhában

Az őszi időszakban rengeteg olyan termés és színes bogyó terem, amelyek kitűnő és pénztárcabarát elemei az őszi dekoráció elkészítésének. Hiszen felhasználásukkal könnyedén becsempészhetjük az őszt és annak csodaszép színeit otthonunkba.

Egy őszi séta alkalmával igazi kincsek találhatóak, amiket aztán dekorációs elemként lehet felhasználni a lakásban. A toboz, csipkebogyó, dió, mogyoró, makk, színes levelek, különböző bokrok színes termései mind olyan őszi termések, amiket őszi dekorációként fel lehet használni lakásban. Hiszen a jó dolgok nem mindig kerülnek sok pénzbe, csak egy kis időt kell rájuk szánni. Az ebédlőasztal kitűnő színtere lehet a dekorációk elhelyezésének. Emellett mindig az aktuális évszakhoz tudjuk igazítani a hangulatát.

 

Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabban őszi dekoráció elkészítéséhez nem kell más csak egy váza, egy gyertya és néhány mogyoró, makk, gesztenye vagy bármilyen őszi termés.

 

 

faágak a vazában - őszi dekoráció Falevél - Őszi dekoráció bogyós faág a vázában

Ugyan ezen az elven pár olyan faágat is elhelyezhetünk a vázában, amelyről még nem hullottak le a levelek.

 

 

faágak dekorációnak

De azok a faágak is nagyon dekoratívak lehetnek, amelyeke már nincsenek színes levelek.

 

 

dekor a tálban

Egy egyszerű tálban elhelyezett tök és néhány egyéb termés is mutatós megoldás.

 

 

arany és pink tök festett tök - őszi dekoráció

mintás tök

Ha viszont valakinek több ideje van, néhány színesre festett tökkel olyan őszi dekorációt készíthet, ami garantáltan egyedi lesz.

 

A Halloween ma már az egyik legizgalmasabb ünnep, a rémisztő dekoráció és a jelmezek időszaka. És bár itthon nem ünnepeljük úgy, mint az Egyesült Államokban, azért mi is szeretjük kicsit ijesztőbb elemekkel kiegészíteni az őszi dekoráció elemeit. Éppen ezért mutatunk néhány, ugyan csak költséghatékony, Halloween dekort is.

 

festett üvegek halloween fakanál szellem hűtő

múmia befőttesüveg

 

Comments for this post are closed.