karácsonyi szalvétahajtogatás

Egyszerű karácsonyi szalvétahajtogatás

Az ünnepi asztal és teríték látványos ékköve lehet egy könnyen és egyszerűen elkészíthető karácsonyi szalvétahajtogatás.

Egy hajtogatott szalvétával stílusosan fogadhatjuk a vendégeinket, emellett elkészítésük egyszerű és nem igényel semmiféle gyakorlatot. Három nagyon gyorsan elkészíthető hajtogatását szeretnénk megmutatni.

Klasszikus fenyőfa:

Ennek a fenyőfa alakú karácsonyi szalvétahajtogatásnak az elkészítéséhez nincs szükség másra, csak egy zöld színű szalvétára, mégis nagyon látványos dekorációja lehet az ünnepi asztalnak.

karácsonyi szalvétahajtogatás - klasszikus fenyő

 

Karácsonyfa hajtogatás:

A második fenyőfa hajtogatásához egy kicsit több dologra lesz szükségünk, de alapanyagok tekintetében ez se igényel sok mindent. Az elkészítéshez szükséges: szalvéta, olló, masni. A masni nem kifejezetten kötelező, de szerintünk jól feldobja a végeredményt.

karácsonyi szalvétahajtogatás - karácsonyfa

 

Masni:

Az általunk hajtogatott masni is ugyan olyan könnyen elkészíthető, mint a két karácsonyfa.

Ehhez szükségünk lesz: szalvétára és egy szalvétagyűrűre. Mi a szalvétagyűrű helyett egy 2×9 cm-es zöld papírdarabot használtunk.

karácsonyi szalvétahajtogatás - masni

 

Az általunk elkészített két karácsonyfáról és masniról videót is mellékelünk, hogy még egyszerűbb legyen azok számára, akik úgy döntenek, hogy idén ezt a látványos dekorációt alkalmazzák a karácsonyi asztal megterítésekor.

 

 

Reméljük, sikerült kedvet csinálnunk valamelyik karácsonyi szalvétahajtogatás elkészítéséhez.

Kellemes ünnepeket!

Comments for this post are closed.