bemutatóterem megnyitás

Újra megnyit a Práter utcai konyhabútor bemutatóterem!

Sajnos, sok ügyfelünknek kellett magyarázkodnunk a bemutatóterem miatt. Hiszen a honlapunkon az írjuk, hogy van, de sajnos átmenetileg nem látogatható.

De mi is történt bemutatóteremmel valójában?

Már előzőleg is tervezgettük, hogy csinálunk egy arculatváltást, felújítjuk bemutatótermünket, viszont sose szántuk rá magunkat. Azonban ezt a problémát a természet megoldotta. Egy augusztusi vihar elintézte, hogy ezt valóban megtegyük.

Azon a nyáron irgalmatlan eső esett rövid idő alatt a VIII. kerületre, az utcákon 30 cm-es víz hömpölygött, amit a csatornarendszer nem tudott elnyelni.

Sajnos a mi helyiségünk szuterén, pár lépcsőn lehet lejutni hozzánk, ez kedvezett a víznek, bár annak nem kellett lépcső sem. Minden bemutató bútorunk 30-40 cm-es vízben állt. A bútorok szétdurrantak, minden teljesen tönkrement. Ki kellet üríteni a helyiséget, majd kiszárítani.

 

konyhabútor bemutatóterem konyhabútor bemutatóterem beázva

 

Tavaly ősszel viszont nagy levegőt vettünk. Úgy gondoltuk, itt az ideje újra nyitni a bemutatótermet. Belevágtunk a már rég tervezett festésbe, valamint az új bútorok elkészítésébe. 

Jelenleg még folyamatban vannak a munkálatok, de már látjuk a végét, s várhatóan február vége, március eleje felé újra tudjuk fogadni ügyfeleinket.

 

bemutatóterem jelenleg

Az új bemutatóterem egyenlőre 5 db konyhát fog bemutatni, melyek megtervezésére nagy hangsúlyt fektettünk, mivel a célunk az, hogy a konyhabútor világából minél többet tudjunk megmutatni Önöknek.

Szeretnénk ügyfeleink segítségéra lenni abban, hogy mindenki az elképzeléseihez, pénztárcájához és az igényeihez leginkább megfelelően megalapozott döntést tudjon hozni.

A megújult bemutatódarabok között képviseltetni fogja magát mindhárom konyhatípus, a standard, a polgári és a prémium. Többféle, a mai kornak megfelelő ajtókkal szereljük fel a szekrényeket.
Valamint a mostani trend, a fogantyú nélküli ajtó és fióknyitás, is megtekinthető lesz többféle változatban. Emellett bemutatunk költséghatékony megoldásokat is, amelyek megjelenésükben ugyanazt a színvonalat képviselik.

Fontosnak tartjuk a fiók megoldások bemutatását is.
Az érdeklődők több beépíthető rácsot tudnak majd kipróbálni, legyen szó normál szekrényről, vagy sarokszekrényről. Természetesen a felső szekrénybe építhető edény csöpögtető sem maradhat ki.

Bemutatunk mosogató alatti helykihasználási lehetőségeket is, nem beszélve többféle pultvilágítási megoldásról.

Ha a munkálatok véget értek honlapunkon és a Facebookon is tudatni fogjuk Önökkel!

 

Későbbi, rendhagyó terveinkről, egyelőre még nem mesélhetünk, de annyit elárulhatunk, hogy azok számára nagy segítség lesz, akik konyhabútor vásárlás előtt állnak.

Comments for this post are closed.