Nappali bútor

Fali polcok és szekrény

Rendkívül modern nappali bútor, amely sok különböző elemből tevődik össze. A sötétbarna mahagóni színű és a vanília színű ajtók nagyon jól kiegészítik egymást. Ez a kombináció adja az esztétikai hatás alapját is.

A bútor legnagyobb, polcos része a falon került elhelyezésre, ami kihasználja az ajtó feletti és melletti falrészt is. Ehhez tartozik még két szekrény, amelyekből a lent lévő kisebb bútor egy olyan komód, ami a tv-állvány szerepét töltheti be. Érdekességként megemlítendő, hogy a médiacenter rész fölött két vaníliaszínű polc is található, amely szinte beleolvad a falba a színének köszönhetően. Mivel a polc központi helyen van, így ide akár a számunkra legfontosabb tárgyak is kerülhetnek.

Az ajtótól jobbra egy hosszú, asztalmagasságú komód helyezkedik el, ami tolóajtókkal van ellátva, így elhúzhatóak és e mögött találhatóak a szekrények A bútorzat megadja az egész szoba hangulatát, és a díszes, antik csillárhoz is passzol.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

térelválasztó-szekrénysor - Konyha-Szerviz Stúdió

Lépcsőzetes polcrendszer

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy van egy hatalmas szobájuk és ezért egyszerre szeretnék berendezni hálószobának és nappalinak is egyaránt.

Ehhez nem kell más, csak ez a gyönyörű, térelválasztó lépcsőzetes nappali bútor, aminek pont lépcsőzetessége adja a fő érdekességét. A bútor a lépcsőzetessége mellett nyitott polcos kialakítású, így a bútorból kiugró lépcsőzetes polcrészek alkalmasak arra, hogy könnyedén lehessen rájuk pakolni. Ráadásul ez a bútordarab rendkívül trükkös megoldású, hiszen mindkét oldalról tökéletesen funkcionál. A szoba hálószoba felőli részén található egy nagy nyitható szekrény, valamint a polcokon kívül négy fiók is, amelyek közül kettő megegyezik a bútor alapszínével, kettő pedig mahagóni vörös színű. A fogantyúk mindegyike szép fémbevonatú. A bútor másik oldala a szekrény háta mögötti részen kiugró polcokat kapott. A polcok színe követi a két színes megoldást, ezért mahagóni vörös színű és, hogy ez a szín megfelelő egyensúlyban legyen a világosabb színnel, a falon lévő polcok is ilyen színűek.

Ez a nappali bútor is több elemből áll, mert a lépcsőzetes polc mellett egy annál is nagyobb polc-és szekrényrendszer található, amelynek központi eleme a televízió számára kialakított rész. A szekrénysor egyik oldalán egy üvegajtós szekrény foglal helyet, a másik oldalán pedig egy félkör alakú, nyitott, függőleges polcrendszer. Itt is megfigyelhetjük az alapszíntől eltérő két alsó fiókot. Illetve érdekességnek számít az egész polcrendszer tetejére illesztett bútorlap, ami hasonlít egy tetőhöz. A benne elhelyezett lámpák pedig hangulatosan megvilágítják a bútort és a szobát egyaránt.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!